PlayStation Resogun

07026977561731936824.jpg

این بازی جزو بازیهای لانچ تایتله و توسط استودیو Housemarque توسعه داده شده است.
بازی به صورت دیجیتالی عرضه میشود.
سبک بازی Side-scrolling و یه دمو قابل بازی از این بازی در gamescom 2013 و Eurogamer Expo در دسترس قرار گرفت. بازی از تکنولوژی 3D بهره می برد.

دو ویدیو هم در این لینک از بازی و پشت صحنه آن منتشر شده است.

فوق العاده , بی نظیر , بسیار زیبا و چشم نواز , پر از افکت های خوشگل موشگل که آدم میبینتشون جیگرش حال میاد . واقعا به این میگن بازی . میری داخلش روح و روانت شاداب میشه :d

پلات شد! :-"
---
بازی خیلی خوبی بود! قبل از اینکه بازیش کنم،از رو تریلرها و ...، فکر نمیکردم زیاد باهاش حال کنم،ولی بعد از بازی بسی حال داد! البته رو درجه سختی Veteran !،چون چالش بر انگیز بود و بسی نیازمند سرعت عمل و ... بود! (من عمرا رو Master بازی رو تموم نمیکنم! :-" سخته!!!!!!! :d )

سفینه ی مورد علاقم هم Nemesis بود! :d
هممم...دیگه چی؟ :d در کل خوب بود دیگه! :-"
البته این هم بگم دور اول، روی Veteran شروع نمودم،و رسما داشتم نابود میشدم! :d(باس دوم نابودم میکرد! :-" البته خدایی بعد از باس آخر،سخت ترینشون بود! :d ) ولی بعد از یه دور تموم کردن و یافتن راه و چاه بازی، میزدیم تو دل دشمن >:)

دست سازنده هاش درد نکنه! :d (و همینطور سونی که گذاشت برای پلاس! :-" )

نه باو احمد:dاینو و درایوکلاب از اول قرار بود فری بشن.بجای درایوکلاب کانترست فری شد:|

nope :d

Sony has officially confirmed that in place of DriveClub, we will be getting Resogun and Contrast.

رزوگان برای ریجن 2 نیستا
yahoo_65.gif
الان فکر کنم فقط پلاس ریجن1 موجود باشه!
yahoo_4.gif
الان رو نمیدونم اما من خودم اکانت پلاسم ریجن 2 ــه و قبلاً فرستاده بودمش توی لیست دانلود :d

آخرین ویرایش:
@احمد
رزوگان برای ریجن 2 نیستا :-" الان فکر کنم فقط پلاس ریجن1 موجود باشه! :d

---
@ Lord Odin
گرفتن 15× زیاد سخت نیست، به نظرم بهترین مرحله برای گرفتنش مرحله ی 4 باشه! :d بار اول که این مرحله رو میرفتم،تا 14.80 رفتم :| ولی اون اولاش سوتی داده بود ، برای همین دیگه دشمن بیشتری نیمد که به 15 برسم:( ولی بعدا دوباره امتحان کردم و گرفتمش! :d

من همه ی تروفی ها رو تنها گرفتم:( ، به فنا رفتم سر اون رسیدن به باس فقط با Boost ! یعنی رسما اینجوری بودم : |-)

من همه ی تروفی ها رو تنها گرفتم:( ، به فنا رفتم سر اون رسیدن به باس فقط با Boost ! یعنی رسما اینجوری بودم : |-)
منم اصلا Co-Op نرفتم.
اون تروفی رو روی Rookie مرحله 1 رو می‌رفتی خیلی راحت بود :-" :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or