Resistance Collection معرفی شد

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
Resistance Collection که شامل سه بازی اصلی این مجموعه بر روی PS3 است، زمستان امسال با قیمت $39.99 در دسترس دارندگان کنسول PS3 قرار خواهد گرفت.

resistance-100412.jpg

این مجموعه شامل Resistance: Fall of Man , Resistance 2 , Resistance 3 و همچنین تعدادی از DLC های Resistance 2 (شامل Aftermath Pack و skin bundle) و Resistance 3 (شامل Brutality Pack و Survival Pack) می باشد. تاریخ عرضه ی دقیق طی چند هفته ی آینده اعلام خواهد شد.

منبع

وقتي Uncharted 3 هستش خوب چرا يكي بره واسه گيم پلي نسخه قبليشو بگيره ؟ (به جز مسىله داستان كه فقط براي فن ها ارزش داره!)
جایی نگو اوکی !!!!!!!!!!!! ببخشید میشه بگی برای چی بازی و تهیه میکنن ؟ بکشن برن جلو بگن هورااااا همه رو کشتم ؟ داستان فقط برای فن ارزش داره ؟ MGS : یعنی اگه کسی تا الان شماره 1 2 3 4 بازی نکرده صبر کنه شماره جدید داره میاد این قدیمی شد !!!!! RESIDENT EVIL 6 : فرض و بر این میگیریم این بازی عالی شده بود : من الان نه میدونم لیون کیه نه کریس اصلا نمیدونم زامبیها از کجا اومدن !!! پس بیخیال دیگه چرا شماره های قبل و بازی کنم همین 6 کافیه دیگه ؟ بعد میشه بگی این حرف که بازی که یک سال گذشته ارزش بازی نداره از کجا اومد ؟

پس بر اساس بیانات گهر بار جناب "حاج آقا آرمان" این افرادی که میرن بازی های قدیمی یا کالکشن هارو رو دوباره میخرن یا دچار شیزوفرنی هاد هستن یا قانقاریا نوع B و ایضا در این آشفته بازار فقط شما هستی که درسط فکر میکنی؟

آره من درست فكر مي كنم :))=))

آخه پسرم اين چه حرفيه يعني چي يعني الان يكي براي مثال Resident Evil 6 رو داره نبايد شماره پنجم براش ارزش داشته باشه؟

ارزش داستاني داره ولي ارزش گيم پلي ...!!!

---------- نوشته در 11:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:24 PM ارسال شده بود ----------

جایی نگو اوکی !!!!!!!!!!!! ببخشید میشه بگی برای چی بازی و تهیه میکنن ؟ بکشن برن جلو بگن هورااااا همه رو کشتم ؟ داستان فقط برای فن ارزش داره ؟ MGS : یعنی اگه کسی تا الان شماره 1 2 3 4 بازی نکرده صبر کنه شماره جدید داره میاد این قدیمی شد !!!!! RESIDENT EVIL 6 : فرض و بر این میگیریم این بازی عالی شده بود : من الان نه میدونم لیون کیه نه کریس اصلا نمیدونم زامبیها از کجا اومدن !!! پس بیخیال دیگه چرا شماره های قبل و بازی کنم همین 6 کافیه دیگه ؟ بعد میشه بگی این حرف که بازی که یک سال گذشته ارزش بازی نداره از کجا اومد ؟

فكر كن بعد حرف بزن

خوب يه مثال ديگه براتون ميزنم كه دوستمون هم بهش اشاره كرد فرض كن شما MGS4 رو خريدي آخه نبايد بدوني اين بازي از كجا اومده چي هست شخصيتاش كين داستان چيه يا به چه دليل نسخه هاي قبلي انقدر محبوب بودن؟لطفا نگو ارزش گيم پلي داره ولي ارزش گرافيكي نه.
آره من درست فكر مي كنم :))=))
فكر؟:d

? Are you F kidding me

چرا من هرچي به اين عكس توجه ميكنم احساس ميكنم تو دهن اين دشمن يه لوله تفنگ هستش؟:d

zhwo1nbwnsr4l9ig9wcw.jpg

---------- نوشته در 11:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:40 PM ارسال شده بود ----------

كاملا تاييد مي شه

مي خواستم اين جمله رو حاليه ملت ***** كنم كه نشد ! ;)
برادر من چرا جوش مياري؟
مگه كسي به شما توهين كرد كه با توهين جواب ميدي طرف صحبتتون شخص خاصي هست منطقي بحث كنيد وگرنه چرا به همه توهين ميكني؟

چرا من هرچي به اين عكس توجه ميكنم احساس ميكنم تو دهن اين دشمن يه لوله تفنگ هستش؟:d

zhwo1nbwnsr4l9ig9wcw.jpg

از عجايب دنياي Resistance هستش :d

---------- نوشته در 11:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:42 PM ارسال شده بود ----------

برادر من چرا جوش مياري؟
مگه كسي به شما توهين كرد كه با توهين جواب ميدي طرف صحبتتون شخص خاصي هست منطقي بحث كنيد وگرنه چرا به همه توهين ميكني؟

hosseincode توهين كرد ، منم جوابشو دادم ;)

Resistance Collection معرفی شد

اگر معرفی نمیشد ما تعجب میکردیم ... قضیه ی قیچی آبنبات شده ... باشد تا امار فروش کلی بازی بالا رود .... lol
راستی سونی اگر یک کالکشن هم از تمام کالکشن هاش بیرون بده ، بد نیستا !

اگر معرفی نمیشد ما تعجب میکردیم ... قضیه ی قیچی آبنبات شده ... باشد تا امار فروش کلی بازی بالا رود .... lol

آره ، اگه نسل بعد بازي هاش فروش خوبي نداشته باشه ، حتما همين كارو مي كنه + با قيمت 29 دلار مي فروشه:))

کالکشن بسار خوبی هستش من که همه شماره هاش رو بازی کردم و دارم واقعا عنوان عالی هستش من که خیلی باهاش حال میکنم اگه نداشتم قبلی ها رو 100% میخردیم .;)

جالبه واقعا بعضی نظر ها رو آدم میخونه فکر میکنه اینجا بعضی ها واقعا از سونی و ماکروسافت و نینتندو پولی بهشون میرسه واقعا اگه میرسه بگین با این وضع دلار آدم دلار دریافت کنه منم پایم دیگه مشکل دلاریمون هم حل میشه .

ببخشید یک سوال برام پیش امده میخوام بدونم شما چی بهت میرسه ؟ اگه سونی 1 دونه بفروشه یا 100تا ؟ یا آمار فروش این بازی هاش بشه 1میلیارد به من یا شما چه ربطی داره ؟ شما اگه از بازی خوشت میاد میخری اگه نمیاد نمیرخی دیگه بقیش به من یا شما ربطی نداره .

مورد بعدی مگه کسی اسلحه گذاشته تو دهن شما که کیف پولت رو در بیاری و بازی رو بخری ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or