AL1R3ZA
کاربر سایت
نمیخوره ! بازی امده هست ....سره موقع عرضه میشه ... فکر نمیکنم جای نگرانی باشهصبرم سر اومد کی میاد این بازیخدای نکرده تاخییر که نخورده ! ؟؟ !
والا گرافیکش اصلا معلوم نیست چه طوریه اما از نظر کلی خیلی خوب میزنه اتفاقا ! باید تو دست بیاد از نزدیک ببینیم. تصاویری که اخر اومده نسبت به اولیه ها خیلی پیشترفت داشته ... البته گرافیک خیلی هم ملاک نیست . کلا دوران PSP تجربه خوبی با اول شخص نبود به خاطره کنترل بد ! الان این کنترلش خوب باشه از همه جهات خیلی مهمه ! به علاوه فریم ریت هم خیلی روان شده نسبت به قبل ! تنها چیزی که خیلی تو ذوقه من میزنه مدل پرت کردن نارنجک هست . باید با استفاده از Touch نشانه گرفت و پرت کرد ! بعدش تو لحظه پرتاب هم Slow motion میشه ! به نظره من یک اکشن سریع بازی لطمه میرنه ... کاش با همون مربع چیزی ردیفش کنن.الان دوباره یه تریلر ازش دیدم حس میکنم گرافیکش خیلی هم خوب نیست حس مدال افتخار pspبهم الهام شد!!:d
اخرس بخریمش با نهتو یکی از فروم های خارجی یه نفر بازی رو تونسته گیر بیاره و یه سری نظرات رو راجع بهش گفته.
اونجوری که طرف میگه بازی اونجوری که فکر میکرد شگفت زدش نکرده و بازی دقیقا حس یه FPS رو کنسول خونگی رو نداره. گرافیک بازی متوسط ـه! انتظار گرافیک مشابه Uncharted رو نداشته باشید. افت فریم هم که حتی تو آخرین تریلر به طور محسوسی مشخص بود. بعد میگفت افکت صدای خون و ... اصلا خوب کار نشده. مولتی پلیر بازی هم از اون چبزی که فکر میکرد ضعیف تره! نه Lobbyـی داره! نه از Friends invite پشتیبانی می کنه. یعنی تو بازی فقط به انتخاب مد و Match Making باید بسنده کنید.
یعنی اگه این Resistance:BS اینجوری که این یارو گفته باشه! یعنی اگه با یه بازی معمولی روبرو باشیم! شخصا میزنم این ویتا رو نصف میکنم!
چیزی نمونده که همه چی مشخص بشه ! بازی هم تا 7-8 روز دیگه میاد. REview هاش هم احتمالا سریع میاد بیروناخرس بخریمش با نه بعد از جند ماه گفتیم به بازی درست حسابی میاد
بنظرت برا یه بازی انحصاری تو این کمبود بازی واسه ویتا نمره 75 نمره ی خوبی محسوب میشه؟ با این تبلیغاتی که واسه بازی شد من حداقل امتیاز 85 رو انتظار دارم.با چیزی که من دیدم به نظرم بازی خوبی هست با نمره حدود75
پ.ن: سرورهای بازی اصولا راه نیفتادن هنوز چطور تونسته وارد بخش مولتی بشه:d
از کجای 75 یه بازی خوب در میاد برای ویتا این نمرات برا ویتا کمر شکنن اگه واقعا بازی اینطوری باشه سونی داره چه غلطی میکنه؟!طرف کاملا چرت گفته:d
یه نفر که یه سایت آلمانی داره یه پیش نمایش که کل مرحله اول بازی رو شامل میشد تو اینترنت گذاشت(الان دیدم خودت تو همین صفحه گذاشتی قبلا:d) چیزی به نام افت فریم تقریبا وحود نداشت.
گرافیمش هم خوب بود.گرافیکش اصولا همونی هست که تو تریلر آخر مولتی پلیر نشون دادن حالا شاید یکم بهتر(چون گرافیک سینگل اصولا بهتره تا مولتی)
با چیزی که من دیدم به نظرم بازی خوبی هست با نمره حدود75
پ.ن: سرورهای بازی اصولا راه نیفتادن هنوز چطور تونسته وارد بخش مولتی بشه:d
باو شما میدونین سازنده این بازی کیه؟:d
بعدشم شما گویا سنتون کمه سال های اولیه ps3 رو یادتون نمیاد.
تو یکی از فروم های خارجی یه نفر بازی رو تونسته گیر بیاره و یه سری نظرات رو راجع بهش گفته.
اونجوری که طرف میگه بازی اونجوری که فکر میکرد شگفت زدش نکرده و بازی دقیقا حس یه FPS رو کنسول خونگی رو نداره. گرافیک بازی متوسط ـه! انتظار گرافیک مشابه Uncharted رو نداشته باشید. افت فریم هم که حتی تو آخرین تریلر به طور محسوسی مشخص بود. بعد میگفت افکت صدای خون و ... اصلا خوب کار نشده. مولتی پلیر بازی هم از اون چبزی که فکر میکرد ضعیف تره! نه Lobbyـی داره! نه از Friends invite پشتیبانی می کنه. یعنی تو بازی فقط به انتخاب مد و Match Making باید بسنده کنید.
یعنی اگه این Resistance:BS اینجوری که این یارو گفته باشه! یعنی اگه با یه بازی معمولی روبرو باشیم! شخصا میزنم این ویتا رو نصف میکنم!