Resistance 3 ، گُلد شد .

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kavigne

کاربر سایت
درود ...
5t29qxy5efs4dbmnkndo.jpg

عنوان انحصاری و اول شخص کنسول PS3 یعنی Resistance 3 ، آماده عرضه به بازار در اوایل سپتامبر سال جاری میلادی می باشد و هم اکنون گلد شده است ...
مولتی پلیر بتای این بازی از طریق وارد کردن کد و از طریق بازی SOCOM 4 قابل بازی میباشد .
آقای Stevenson از مسئولان اینسامنیاک گیمز ، سازنده این بازی میگوید :
" کار ما به اتمام نرسیده ، و ما در حال اعمال تغییرات در قسمتهای مولتی پلیر بازی هستیم . هم چنین دیسک نهایی بازی حاوی کانتنتهای جالبی مانند تریلرهایی از بازی های inFAMOUS 2 ، KillZone 3 ، موتوراستورم آپوکالیپس ، God of War: Origins ، SOCOM 4 ، آنچارتد 3 و استارهاوک میباشد ! "

منبع خبر

پانوشت : گلد شدن به معنای بر روی دیسک تکثیر شدن یک بازی میباشد .

بی صبرانه منتظر این یکیم شماره قبلی خیلی باحال بود مخصوصا پایانش
اتفاقاً باکس شات خیلی متفاوتی هست و همه تو فروم های خارجی خوششون اومده بود، تنها مشکل من با رنگشه.
منم با کیوان موافقم باکس شات متفاوتی داره

شاید من اشتباه می کنم ولی سونی به جای Sucker Punch باید Insomniac رو می خرید، دلیل خیلی زیاد دارم، در درجه اول شاید قداست Insomniac برای طرفدارای سونی و PS3 به خاطر Resistance 1 و یه جورایی کشش بیشتر این استدیو نسبت به Sucker Punch که این کشش رو EA فهمید ...

شاید من اشتباه می کنم ولی سونی به جای Sucker Punch باید Insomniac رو می خرید، دلیل خیلی زیاد دارم، در درجه اول شاید قداست Insomniac برای طرفدارای سونی و PS3 به خاطر Resistance 1 و یه جورایی کشش بیشتر این استدیو نسبت به Sucker Punch که این کشش رو EA فهمید ...
تنها استودیوی که نمایش Real_time یا In Game از بازیش در کنفرانس جنجالی E3 05 ارائه کرد همین Insomniac بود. کمک زیادی به ND کرد برای ساخت U: DF.
عاشق R: Fall of Man و InFamous ام. فقط نمیدونم چرا بنظرم Resistance 2 اون قدر اشغال ببخشید ضعیف بود :دی.

باکس شات خیلی شیک و جالبیه ! نماد Resistance که توی دندوناش مجسمه آزادی و ... هم دیده میشه ! :دی ولی یه مدت هست که این لوگوهای اضافه کاورهای بازی های PS3 رو خراب میکنه. مثلآ روی جلد GT5 یه دایره عظیم زدن که آنلاینش فلانه و ... ! یا اون نیم دایره بالای کاور Resistance 3 برای پشتیبانی از Move
البته کلآ باکس شات کمترین درجه اهمیت رو هم نداره توی یه بازی ! :دی
خب بین این دو تا تفاوت قیمت هم وجود داره ! :دی ولی احتمالآ یکی از دلایل خرید SP همین از دست دادن Insomniac بوده تا این اتفاق دوباره تکرار نشه ! :دی

این لوگوهای اضافه کاورهای بازی های PS3 رو خراب میکنه.
به خصوص اون نماد پشتیبانی از موو ! یه نیم دایره آبی که مث ناخالصی میمونه ! :دی میشد شیک تر ازینا در آوردش ...

Insomniac خودش بارها اعلام کرده که میخواد مستقل بمونه وگرنه سونی تا الان 10 بار این استودیو رو خریده بود. بحث قیمت و این حرف ها هم نیست.

اسم ND رو هم خواهشاً کنار Insomniac نیارید :دی

اسم ND رو هم خواهشاً کنار Insomniac نیارید :biggrin1:
جون؟:biggrin1:
عاشق R: Fall of Man و InFamous ام. فقط نمیدونم چرا بنظرم Resistance 2 اون قدر اشغال ببخشید ضعیف بود :biggrin1:.
برو حاجی از کی تا حالا بازی با میانگین 86 ضعیف به حساب میاد؟:biggrin1:
نمره 9.5 از IGN رو هر بازیی میتونه بگیره؟

Insomniac تا 30 سال دیگه هم بدو ـه در حد ND نمیشه. Fact
درجه یک ترین استودیو ها هم ممکنه جلوی ND کم بیارن بس که این استودیو معرکست :x.

ولی من کلا عاشق Resistance بودم، همون اول که نمایش دادن بازی رو دلم میخواست بازی کنم یکی از دلایل خرید PS3 ام هم همین بود که خب بعد دو هفته فروختم :|.
بازیش خیلی خوش ساخت بود دوست داشتم.
امیدوارم بازم بسازن!

Insomniac تا 30 سال دیگه هم بدو ـه در حد ND نمیشه. Fact
عناوین Naughty Dog همیشه جزو بهترینهان ولی Insomniac هم چیزی ازش کم نداره! خصوصا نوآوریهاشون تو سری سری R&C بی نظیره.
نه من اینو به عنوان فکت قبول ندارم . نظر شخصیته:دی

راستی داستان بازی رو کسی نمیدونه چیه ؟!
Nathan Hale چیشدش ؟! :دی تازه داشتیم با اون قدرتش حال میکردیم !
200 بار اون مرحله ی آخرش رو رفتم خیلی حال میداد :)) :دی

راستی داستان بازی رو کسی نمیدونه چیه ؟!
Nathan Hale چیشدش ؟! :دی تازه داشتیم با اون قدرتش حال میکردیم !
200 بار اون مرحله ی آخرش رو رفتم خیلی حال میداد :)) :دی
خب خودت که دیدی چی شد آخر 2 :دی
مغز برادر نیتن هیل پُکید تموم شد رفت :دی الانم شخصیت اول بازی یکی دیگس :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or