Resistance 2 Vs Kill Zone 2

rasoolharry

کاربر سایت
با سلام
سایت Game Pro یک مقایسه ای رو بین این دو بازی بزرگ شرکت سونی انجام داده که براتون میگذارم امیدوارم جالب باشه.
ٌWeapons
Resistance
159028-1-1.jpg

اسلحه ی استاندارد نظیر M5A2 Carbine یا همون تفنگ لوله کوتاه سبک و L23 Fareye Sniper نیازها رو برای یک شلیک واقعی بر طرف میکنه .
نارنجکهای خاردار در Resistance 2 بهتر از قبل شده اند به قدری که ما با استفاده از اونها میتونیم Chemira ها رو قطعه قطعه کنیم .
سوراخ کردن بین دیوارها به وسیله ی تفنگهای مته ای انجام میشه. از این لحاظ Resistance 2 خیلی خوب کار شده زیرا همه ی اسلحه ها دارای شلیک تناوبی و هم از نظر قدرت شلیک بسیار خوب هستند. تا زمانیکه این بازی این فرمول رو حفظ کنه برنده خواهد بود.
Kill zone 2
واقعیت گرایی نامی است که به این بازی داده شده ، همه ی اسلحه ها از روی نمونه ی واقعی آن شبیه سازی شده به طوری که بعضی هاشون دقیقا عین واقعیت هستن مثل بازوکا
اختلافها بین اسلحه ها نسبت به خصوصیات آنها در Resistance 2 خیلی کمتر به چشم میخوره
ولی خوب واقعی تر هستش.
chimera ها در resistance 2 به سلاحهایی کاملا متفاوت با انسانها مجهز هستند ولی Helghast اسلحه هایی هم ارز با تفاوت کم با اسلحه های انسانها دارند.
به عنوان مثال اسلحه ی نیم اتوماتیک M82 که در دست پیاده نظام است در مقابل اسلحه ی نیم اتوماتیک STA 52 LAR که در دست Helghast هستش.
این موضوع یک احساس واقع گرایانه از جانب Kill Zone 2 به بازیکن القا میکنه.
...............................................
برنده: Resistance 2 با اختلاف کمی پیروز میشه ، تنوع بیشتر اسلحه ها که همشون دارای شلیک تعویضی هستند یک امتیاز بزرگ است ، امتیازهای Kill Zone 2 به خاطر واقع گراییش هستش . البته این به این معنی نیست که مدلهای تخیلی نداره .

َ
Atmosphere
Resistance 2 :
گرچه هر دو بازی در یک حال و هوای ارتشی فرسوده به نظر میرسند ولی تفاوتهای مهمی بین مناطقهای جنگی کشور آمریکا در Resistance 2 و تاریکهای مدام در Kill Zone 2 وجود دارد.
Resistance 2 بیشتر روی تاریخچه ی کشور آمریکا تاکید میکنه نیروهای Chimera از اروپا به سمت آمریکا که از همه نظر در بدبختی به سر میبرند حرکت میکنند و ماموریت حال حفاظت از استقلال آمریکایی هاست .
159028-6-1.jpg

تنها نکته ی مثبتی که Kill Zone 2 رو از زیر بار انتقادهای شدید نسبت به سبک گرافیکی خاکی و بی رنگ که حس ناامیدی و غم رو به شما میده ، نجات میده اینه که میشه گفت گرافیک بازی به طرزی واقع گرایانه است که باور کردنش سخته بگیم این یک بازی است .
در kill Zone 2 انسانهای مستعمره ، تغییر یافته و به شکلی ناقص و ترسناک به دلیل سیاره ی مسموم Helghan در آمده اند و وضعی ناگوار پیش آمده .
آیا شما برای این آواره ها احساس تاسف میکنید یا اینکه به خاطر حملات خشونت آمیزشون برای حکمفرمایی بر بشریت از آنها متنفرید.
Kill Zone 2 یم شوتر خطرناک و منحصر به فرد هستش چون حامل فشارهای زیادی هست که در Resistance 2 احساس نمیشه.
...................................................
برنده:Kill Zone 2 نشان گر شلیک کوچکتر برای اعمال حس واقع گرایانه بیشتر و داستان علمی تخیلی قابل قبول با همبستگی زیاد بازی با تاریکی و سبک قوطه ور شدن در حال و هوای بازی به طوریکه در بازی دیگری به این حد مشاهده نشده Kill Zone 2 رو برنده ی این بخش میکنه.
....................................................
Characters
159028-9-1.jpg

بازی های سبک شوتر معمولا بر روی شخصیت پردازی خیلی کار نمیکنند اما هر دوی این بازیها بر روی شخصیت قهرمان بازی سرمایه گذاری زیادی کرده اند . ما گذشته از این که میدانیم سر گروهبان Nathan Hale به صورت ناخواسته در راس جنگ بین بشریت با نژاد Chimera در بازی Resistance 1 قرار گرفت ، اطلاعات زیادی از او نداریم .
نقش او از وقتی که سرانجام جنگ بین او و Chimera ها به صورت باطنی در میاد بیش از پیش مهم جلوه میکنه ، بعد از اینکه ناتان به ویروس چیمرا آلوده میشه ، او که یک جنرال عادی آمریکایی بود بر اثر مقاومت ژنتیکی که نسبت به ویروس داشت تبدیل به یک مبارز خارج از تصور میشه ، البته این قدرت یک نکته ی منفی هم داره که ناتان رو تبدیل به یک شخصیت غیر عادی و مور مور کننده با چشمهایی درخشان که مکمل خوبی برای نشون دادن قدرتشه میکنه.
Kill Zone 2
این بازی شخصیت قهرمان بازی رو از بازی اول به یک باب جدید آورده . SEV A جزو نیروهای عملیاتی در ارتش وکتان هستش ، او حمله ی اصلی ارتش رو به Helghan رهبری میکنه .
برخلاف Nathan Hale که ترجیحا موقع شلیک دهنش رو میبنده ، SEV A در موقع شلیک با سربازانش حرف میزنه ، همانطور که در اولین فیلم به نمایش در آمده از Kill Zone 2 یک بحثی بین SEV A و گروهش تا وقتیکه در محل Helghan فرود آمدند شکل گرفت.
....................................................
برنده:KIll Zone 2 برنده میشه . SEV A قطعا خودمونی تره اما ناتان با اون چشمهای درخشانش غریبتر و نا مانوس تره ، هرگز به مردی که به یک ویروس ناشناخته آلوده شده اعتماد نکنید .
Resistance 2
,[,n وجود این امکان که 60 بازیکن بتونن با هم در PSN رقابت کنند ، این بازی رو نه تنها از Kill Zone 2 بلکه از هر بازی سبک شوتر دیگه سوا میکنه . در بازی Resistance یک 32 بازیکن به جون هم می افتادند که منجر به یک کشت و کشتار اساسی میشد پس تقریبا دو برابر کردن تعداد بازیکنها در Resistance 2 مسلما به افزایش آشوب در بازی منجر میشه.
بخش چند نفره در Resistance 1 اغلب به حدی خارج از کنترل میشد که شما فقط فرصت میکردید بیاید تو بازی تا چند ثانیه ی بعد بترکید. خوشبختانه Insomniac داره این مسئله رو با به کار بردن تاکتیکهایی مبنی بر اینکه افراد رو گروه گروه تقسیم کنه در حالت Multy حل میکنه.
این مدل جدید مسلما به پیوستن افرادی که به سبک Death Match و بکش بکش علاقه دارند ، به این بازی ختم میشه ، البته اگر شما با همچین مسابقات شلوغی حال نمیکنید همیشه یک بخش 8 نفره هم در بازی وجود داره ، با این تفاسیر Resistance 2 اولین بازی با این مشخصات خواهد بود . به طرز قابل توجهی این بازی بخش آنلاینش به جای اینکه همان Compagin های بازی تکنفره را برای بازی چند نفره خیلی ساده مخلوط کند ، خود شامل مراحل منحصر به فردی خواهد بود.
همه ی اینها با دیگر مشخصه های بازی آنلاین شامل Clan ها و امتیازهای حاصل از تجربه در بازی در یک جا جمع شده اند .
Kill Zone 2
killzone2pic.png

در رابطه با این بازی اطلاعات کمی در دسته که این بازی در مقایسه چه چیزی را ارئه خواهد داد .
اما با نگاهی به این که در بازی Kill Zone 1 چه چیزهایی در بخش Multy در دسترس بود ما میتونیم تجسمی از امکانات بازی دوم داشته باشیم .
ما میدونیم PSN دامنه ی وسیعی از امکاناتی رو ساپرت میکنه که قبلا تعداد بسیاری از بازیکنان انتظارش رو داشتند ، اما باز باید صبر کرد تا ببینیم Kill Zone 2 در این باره چه خواهد کرد.
......................................................
برنده:Resistance 2 با زیرکی تمام پیروزی این بخش رو هم ازان خود میکند، بدون توجه به جزئیات چیزی که Kill Zone 2 در بخش Multy ارائه خواهد کرد، میتوان گفت که این بازی هرچه که باشد نمیتواند در رقابت با امکانات رنگارنگی که Resistance 2 در بخش Online ارائه کرده رقابت کنه . بحثی هم در این موضوع نیست که بخش آنلاین Resistance 1 بهتر از Kill Zone 1 بود که این خود باعث برتری سری Resistance بر kill Zone خواهد بود.
َAction
Resistance 2
159028-5-1.jpg

بازی کردنResistance 1 در Level:Path Of Least Resistance که فکر کنم همون بخش Very Hard رو میگه یعنی جایی که موج بی پایان حمله ی دو رگه های Chemira و سیل هجوم Leaper ها همراه با خرابی و نابودی شهری که در آن هستید تازه به شما میفهموند که Resistance 1 چه جنگ تموم عیاری رو میتونه به بار بیاره .
بازی شماره ی یک شمار بی شماری از Chimera ها رو روی سر شما خراب میکرد و حالا شماره ی دو قول داده که همون کار رو با شما بکنه و بلکه بیشتر!!!!!
دشمنان جدید و همچنین بهبود پارامترهای هوش مصنوعی سختی بازی را دو چندان خواهد کرد .
دو رگه های چمیرا ذاتا شرور هستند مخصوصا با زره های جدیدشون .
حالا این در مقایسه با سوسمارهای جدیدی که توانایی پنهان کردن خودشون رو دارند کمرنگ هم میشه . هیولاهای مکانیکی غول پیکری که بیش از صد پا ارتفاع دارند و میدان جنگ رو از اون بالا زیرو رو میکنند، بسیار ترسناک هستند، همچنین در بازی یک موجود وحشی سایه مانند که کمی شبیه حیوون هستش وجود داره که این بازی رو از بازیهای دیگر سبک شوتر جدا میکنه .
وجود Rumble برای احساس لرزش حاصل از راه رفتن غولهای مکانیکی و همچنین وجود شیش آکسیس (همون Sixaxis خودمون) در بخشهایی از بازی ، بازی رو جذاب تر میکنه.
Kill Zone 2
این بازی مسیر شما رو به یک موقعیت دیگه منحرف میکنه و به سمت سبک جنگی تعهدی میبره . در این بازی تنوع با هوش مصنوعی جایگزین شده است نیروهای Helghast با یکدیگر برای اعمال تاکتیکها متحد میشوند و همچنین حس حفظ جان بیشتری دارند.
در این بازی افراد باهوشی وجود دارند که بدون یک پیکار جدی از بین نخواهند رفت ، به علاوه چشمان درخشان اونها حس ترس رو القا میکنه ، عینکهای نارنجی اونها قابلیتی داره که در شماره اول وجود نداشت یعنی دید در شب. در دنیای تاریک و طوفانی Helghast سربازان آنها میتوانند در هوای غبار آلود و گرفته دید داشته باشند و مکان شما رو تشخیص بدن .
هوای بدخیم منطقه ی Helghan نوع جنگ رو تبدیل به جنگی نیرنگ آمیز میکند .
در Kill2 شما بیش از آنکه با Helghast بجنگید با اتمسفر خواهید جنگید .
.........................................................
برنده: Resistance 2 برنده شد. سربازان Helghast در Kill 2 کشنده تر به نظر میرسند اما در نوع خود تنوع زیادی ندارند . امتیاز وجود انواع مختلف Chemira ها در Resistance 2 قول یک اکشن پر تکاپو و یک حس ناب جنگی رو به ما میده که Kill 2 این کار رو نمیکنه .
Developers
شما واقعا نمیدونید که کدوم یک از دو شرکت بازی سرتر رو خواهد ساخت . شرکتی همچون Insomniac تاریخ پر افتخاری در ساخت بازیهای فانتزی دارد همچون بازی Spyro The Drago یا سری بازیهای Ratchet And Clank با فروش چند میلیونی خود .Insomniac عملا یک Midas در صنعت بازی حساب میشه و دست به هر بازی که بزنه تبدیل به طلا میشه( باید بگم که Midas یک افسانه ی یونانی هستش که در اون یه پادشاه بوده که دست به هر چیزی که میزده طلا میشده ) .
بازی Resistance 1 به خوبی بیش از یک میلیون نسخه فروخت و هنوز هم جزو پرفروش ترین بازیهای PS3 هستش . Resistance 2 سومین عنوان Insomniac بر روی Ps3 هستش، که این به این معنی هستش که اونها تجربه ی لازم رو برای ساخت بازی روی Ps3 دارند .
تجربه اونهارو به مراتب بالاتر از Guerrilla Games قرار میده مخصوصا وقتی که به کیفیت عالی شماره ی یک دقت کنید باید مطمئن بشیم که شماره ی دوم هم خوب خواهد بود .
159028-8-1.jpg

در طرف دیگر مبحث تجربه Guerrilla Games قرار دارد که سازنده ی Kill Zone هستش . این شرکت در کل سه بازی در کارنامه ی خود در مقایسه با 10 بازی Insomniac دارد .
Kill Zone 1 برای PS2 و ادامه ی آن بر روی Psp یعنی Kill Zone Liberation و بازی Shell Shock:Nam67 است .
Kill Zone Liberation تنها بازی از سه بازی این شرکت بود که تحسین جهانی را برانگیخت، اما دو عنوان دیگر آنچنان تعریفی نداشتند . البته نکته ی مثبتی که وجود داره اینه که Guerrilla Games فرصت این رو داشته تا از اشتباهات گذشته دور بشه ( یعنی مدت زمان زیادی که برای ساخت کیل زان 2 صرف کرده ) اما این میتونه واسه اونها بد تموم بشه اگر همینجوری طولش بدن ماهم مشتاقیم که تکراری با کیفیت بالاتر از Liberation ببینیم.
.............................................................
برنده:Resistance 2
اینجا بازهم بهتره که روی Resistance 2 شرط ببنیدم . در صورتی که اغراق و گزافه گویی های زیادی حول Kill 2 میچرخد و ما رو امیدوار میکنه که یک شوتر فوق العاده رو خواهیم دید اما ما بیشتر به این اطمینان داریم که Resistance 2 اگر بالاتر از شماره ی یک بازی نباشه حداقل و دسته کم از لحاظ کیفی چیزی شبیه Resistance یک خواهد بود و دلیل آن هم تجربه ی Insomniac است (یعنی مطمئنا مثل بعضی از بازیها که شماره ی دومش از شماره ی اول بدتر است نخواهد بود و قطعا بهتر خواهد بود).

قضاوت نهایی
159028-7-1.jpg

از نظر ما پیروز این مقایسه Resistance 2 است در حال حاضر ما به resistance 2 به عنوان بازی مشهور آینده نگاه میکنیم ما شاید فقط در نام kill Zone 2 را ستایش میکنیم.

نظرات کاربرای این سایت هم جالبه اگر خواستید بخونیدبه اینجا برید

موضوع اصلا Fan Boy بازي از اين چرت و رت ها نيست من خودم روزي كه RT رو ديدم واقعا ازش لذت بردم و يكي از انتخاب ها در صورت خريد PS3 قرار دادم! چيزي كه باعث برتري RT2 ميشه همون نسخه اولش! مطمئنا خيلي از كساني كه نسخه اول اين بازي ور انجام دادن منتظر نسخه دومش هستند ولي براي Kz2 اينجوري نيست! تازه من در Kz2 چيز جالبي نميبينم و نميتونم اصلا اين بازي رو به عنوان يك شاهكار هزم كنم ولي واقعا RT خيلي قشنگ بوده.
البته اين شايد من اينجوري هستم كه از محيط هاي RT و نوع سبكش خوشم اومد در صورتي كه در Kz2 همش تاريكي است و هيچ! اما توي Kz2 من از طراحي اسلحه! حركت شخصيت در زمان راه رفتن صداگذاري بي نظير بازي وقتي كه شروع به شليك ميكنه واقعا صداگذاريش محشر آدم شك ميكنه اين بازي يا واقعيت؟ شفافيت تصوير كلا آدم PS3 رو بايد بخاطر RT و Kz2 بخره :love:

اينكه بخوايم بگيم Resistance 2 از KillZone 2 بهتره شايد يه كم هضمش سخت باشه چون سوني بيشتر روي KillZone 2 كار كرده تا Resistance 2 . از جهتي گرافيك Kill Zone 2 خوب خيلي بهتر از Resistance 2 .البته اين نظر منه.

این چه دلیلیه دیگه؟؟ ;)
پس اگه اینطوریه اونایی هم که نسخه اول kz رو انجام دادن هم منتظر شماره دومش هستن;)
حرص نديد من اينقدر!
شما حرف من فهميدي؟ يعني الان كساني كه Kz رو انجام دادن PS3 داشتن؟ ببين! هشتاد درصد برو بچ كه PS2 داشتن عنوان God Of war رو انجام دادن و ازش لذت بردن ولي وقتي كه نوبت به PS3 و X360 رسيد رفتن سراغ X360 با اين كه شايد خيلي از اين بازي خوششون ميومد مثل خودم كه طرفدار MGS بودم!ولي حالا كه كنسول ندارم چه فايده داره؟ شايد خيلي از كساني كه الان Kz رو انجام دادن ديگه PS3 نداشته باشند ولي مطمئنا خيلي از كساني كه RT رو انجام دادن الان PS3 دارن پس شانس موفقيتش حداقل از لحاظ من روي كاغذ بيشتر از KZ2 است.
الان اگر Gears Of War2 براي نسل بعد بياد اصلا نميشه فروشش رو تضمين كرد.
نميدونم ديگه اميد وارم فهميده باشي بهتر از اين نميتونم بيان كنم :biggrin1:
خلاصه اين مطلب ميشه كه كسي كه PS3 داشته به احتمال بسيار RT رو هم يك دستي به سر و گوشش كشيده و چون بازي موفقي هم هست ازش لذت برده پس وقتي كه RT2 بياد ميره سراغش ولي چون Kz رو شايد تجربه نكرده باشه! مثل خود من كه اصلا سراغش هم نرفتم و توي 80 درصد عنوان هاي بچه ها اصلا ازش ياد نميشد مطمئنا سراغ KZ2 نميره!
اقا كلا يعني كه كسي كه RT يك رو انجام داده مطمئنا PS3 داره و RT2 رو هم ميتونه انجام بده ولي كسي كه Kz رو انجام داده شايد ديگه PS3 نداشته باشه.
آخيش!

دیگه Kill Zone 2 حکم ابروی Sony رو داره :biggrin1:. تا حالا 60 میــلیـــون یورو برای سونی خرج برداشته، این بازی عُمرا بد نمیشه ;).
R:RoM چند وقته دارن روش کار میکنن؟ چقدر سرمایه روش گذاشتن؟ اگر این بازی قرار باشه جلوی KZ2 کم نیاره عجیبه :).

من از resistance 2 بیشتر خوشم میاد بنظرم گرافیکش زیبا تر از kz2 هست مخصوصا رنگ بندی و محیط های دوردست و ابر ها واقعا زیباست همینطور اسلحه های جالبی که تو بازی داره
یه چیزی که من رو از kz2 زده میکنه این رنگ بندی ایش هست ... نمی دونم چرا انقدر تیره و تاره .. ادم افسرده میشه

دقت كرديد تاپيك مربوط به دوتا بازي اميدوار و منحصر PS3 و بايد الان 360 ها خودشون بكشند؟ ولي داره رو دست تمام كساني كه X360 دارن ميگرده :biggrin1: بعد بگيد فن بوي ها مغز ندارن!
من از resistance 2 بیشتر خوشم میاد بنظرم گرافیکش زیبا تر از kz2 هست مخصوصا رنگ بندی و محیط های دوردست و ابر ها واقعا زیباست همینطور اسلحه های جالبی که تو بازی داره
یه چیزی که من رو از kz2 زده میکنه این رنگ بندی ایش هست ... نمی دونم چرا انقدر تیره و تاره .. ادم افسرده میشه
اره منم موافقم ، توي متن هم اشاره شده KZ2 خيلي ديگه از محيط تاريك استفاده ميكنه و اين اصلا باعث ميشه گرافيك بازي خيلي پايين بياد البته يك مسئله هم هست محيط تاريك باعث ميشه كه شما گرافيك بازي رو بخاطر خطاي چشم بالاتر ببينيد مثل Fear ...

Kz2 نوع بازیش تیره وتاریک هست وخیلی ها به خاطر همین تیرگی صحنه عاشقه بازی هستن پس نمیشه گفت چون تیره هست بازیه بدی هست مثلا MGS که در همه سری ها رنگ بندی خاکستری داشته کسی گفته چرا اینجوریه و همه هم این بازی رو تحسین میکنن پس لطفا دیگه نگید Kz2 تاریکه و کدر و..... هست

حرص نديد من اينقدر!
شما مارو حرص ندید ما شمارو حرص نمی دیم..........
شما حرف من فهميدي؟
شما بار ها اعلام کردی خودت نمید ونی چی می گی حالا می خوای من بفهمم؟؟;) این تاپیک مقایسه بین 2 عنوان رسیتنس 2 و کیلزون 2 هست و اینکه شماره قبل رو کسی بازی کرده باشه یا نه ربطی به پست شما نداره...........
اقا كلا يعني كه كسي كه RT يك رو انجام داده مطمئنا PS3 داره و RT2 رو هم ميتونه انجام بده ولي كسي كه Kz رو انجام داده شايد ديگه PS3 نداشته باشه.
آخيش!
عجب دلیل قانع کننده ای بود.............;) من که دیگه قبول کردم رسیستنس 2 از هر نظر برتر از کیلزون 2 هست....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or