Ἁlireza کاربر سایت Oct 11, 2009 #16 نوشته شده توسط sm4: والا نفهمیدم چی گفتی من یه بار رو hard تموم کردم اینارو گرفتم ثبت نکرد الان رو super humen هم رفتم این مشکل پیش اومد و نبودن بیشتر... super human رو کامل رفتی ؟ این سایته که گذاشتم هم برو راهنمای تصویریه ، خیلی به دردت میخوره !
نوشته شده توسط sm4: والا نفهمیدم چی گفتی من یه بار رو hard تموم کردم اینارو گرفتم ثبت نکرد الان رو super humen هم رفتم این مشکل پیش اومد و نبودن بیشتر... super human رو کامل رفتی ؟ این سایته که گذاشتم هم برو راهنمای تصویریه ، خیلی به دردت میخوره !
sm4 کاربر سایت Oct 11, 2009 #17 نوشته شده توسط Alireza_PS3: super human رو کامل رفتی ؟ این سایته که گذاشتم هم برو راهنمای تصویریه ، خیلی به دردت میخوره ! بیشتر... نه هنوز کامل نرفتم اما جای intel ها حفظم
نوشته شده توسط Alireza_PS3: super human رو کامل رفتی ؟ این سایته که گذاشتم هم برو راهنمای تصویریه ، خیلی به دردت میخوره ! بیشتر... نه هنوز کامل نرفتم اما جای intel ها حفظم
Ἁlireza کاربر سایت Oct 13, 2009 #18 نوشته شده توسط sm4: نه هنوز کامل نرفتم اما جای intel ها حفظم بیشتر... یه پیشنهاد بهت میدم !!! یه save جدید بساز دوباره برو (lol )
نوشته شده توسط sm4: نه هنوز کامل نرفتم اما جای intel ها حفظم بیشتر... یه پیشنهاد بهت میدم !!! یه save جدید بساز دوباره برو (lol )