Resistance 2 جواب سونی به Gears OF War 2

Good Boy

کاربر سایت
سونی انتظار دارد که بازی Resistance 2 در رقابتی برای تصاحب پول مردم در کریستمس به مقابله با Gears Of War 2 برود!
.................
قائم مقام بخش بازاریابی سونی در امریکا , Scott Steinberg , در مصاحبه ای با GamesIndustry.biz گفته که:"من فکر می کنم که یکی از بزرگترین بازی ها برای ماResistance 2 خواهد بود و در ماه November در مقابله با Gears 2 قرار خواهد گرفت!"
.................
" Resistance 2 از محصولات نسل سوم ما برای PS3 خواهد بود بعد از Resistance 1 و Ratchet & Clank و بازی Resistance 2 سومین مورد از تکنولوژی کمپانی Insomniac است که در ماه
November در سراسر جهان ship حواهد شد."

.................
K1

آخرین ویرایش:
عنوان از اين مسخره تر نميتونستی انتخاب کنی؟

Resistance کجا و Gears Of War2 کجا!:laughing:
God Of War هم نميتونه رقيب Gears Of War2 بشه:)

(Resistance 2 جواب سونی به Gears OF War 2)

این ترجمه متن انگلیسی اقا K1 رو هوا که چیزی رو نگفتن.

(جالبه همه اواتار تو BC شدن GOW 2)

آخرین ویرایش:
"من فکر می کنم که یکی از بزرگترین بازی ها برای ماResistance 2 خواهد بود و در ماه November در مقابله با Gears 2 قرار خواهد گرفت!
اگه به فكر كردنه ، كه مايكروسافت هم فكر ميكنه Gears همه بازيهاي سوني رو ميخوره :laughing:
پس بهتره كسي به چيزي فكر نكنه!:biggrin1: فقط صبر كنيد

من با اینکه عاشق ps3 هستم و بازی هاش می خوام نظرم رو به عنوان یه گیمر بگم عمراَ Resistance 2 نمیتونه رقیب Gears OF War 2 باشه حتی یا دوبرابر گرافیک و داستان چون گیم پلی سوم شخص و قشنگ این بازی نظیر نداره اما مقایسه مسخره یکی از دوستان با god of war واقعاَ عجیبه چون ربطی بهم ندارن یدفعه gt5 رو هم بیارید وسط :mad:.

این بازی ها اصلا مقایسشون غلطه resistance کجا gow کجا فقط تروخدا از این حرف های فنبوییزم نزنید gears همه ی بازی های سونی میخوره و رسیستنس مایکروسافت رو میخوره....

من از رسیستانس 1 که خیلی خوشم اومد ولی چون Gow رو اصلا بازی نکردم نظری نمیدم ولی واقعا ریسیستانس ادامه داشته باشه عالی میشه ولی مقایسه رو که انجام دادن خدا میداند و بس ....(منتظر میمونیم )!!!

رسیتنس خیلی بازی بزرگیه شکی توش نیست.قطعا شماره بعدی هم فوق العاده اس اما مقایسه این دو تا اصلا عادلانه نیست.گیرز آو وار به جرئت میتونم بگم از بازی هاییه که 10 سال یه بار نمونش نمیاد.گیرز آو وار یه ابر بازیه نه یه بازی خوب.واقعا شاهکار برنامه نویسی و شاهکار هنر گیم پروگرمینگ به حساب میاد.

هر دو بازی در نوع خود بسیار زیبا هستند . اصلا از هیچکدام و نمیشود با اون یکی مقایسه کرد .
من شماره یک هر دو را بازی کردم هر دو در نوع خودشان عالی بودند . من Resistance بیشتر دوست دارم اما رسیدن این عنوان به gow امکان پذیر نیست . اگر Resistance از همه نظر از gow بهتر در نظر بگیریم . اما از داستان و شخصیت پردازی این بازی نمیشه گذشت که یکی از رکنهای ساخت بازی است .

خدا می دونه نسخه بعدی این 2 بازی چی می خواد بشه
geow که تقریبا معلومه تو داستان اون یارو هه که فکر میکنم برادر اون قوله بود که اخر بازی کشتیش وزنده موند میاد و انتقام میگیره در طی داستان دام هم به نحوی میمیره و باید در حین مبارزه با لوکاست ها اون دختره رو هم پیدا کنی
البته قطعا به همین سر راتی نخواهد بود ولی اصلش همینه

عجب رقابت برابری:p
فکر کنم این یارو مخش تاب برداشته.
شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه
اینم جوک سال. خوبه همینجوری ادامه بدند تا عید پر از خنده و شادی داشته باشیم:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or