Resident Evil

امیر جون (درست گفتم ؟؟؟!) کارت خیلی درسته :biggrin1:!!!داستان و جزییات و همه رو کامل گفتی !:biggrin1:ادامه بده که منتظریم !!!!!:biggrin1:
پ.ن : (تو Capcom کار نمیکنی ؟؟؟؟؟؟؟!!):biggrin1:

آخرین ویرایش:
خيلي مطلبتون عالي بود اقاي بيوهزارد:love:مخصوصا با عكس S.T.A.R.S teamصحفه ي قبل خيلي حال كردم ادمو ياد اتاقي كه اين عكس توش بود[تو RE2وRE3]ميندازه:((فقط نميدونم چرا در مورد اويل 0 گيم كيوب زياد چيزي نگفتيد چون ريشه ي رزيدنت اويل تو رزيدنت اويل 0 بررسي مي شه:confused:خودمم مي خوام امروز فردا با امولاتور رو PC اجراش كنم:biggrin1:
51BZCK5GBBL._SL500_AA280_.jpg

چجوری؟! تا اونجایی که من میدونم دی وی دی های گیم کیوب رو کامپیوتر خونده نمیشه

البته خیلی خوبه که قبل از فک زدن بریم سوال بپرسیم ... هدف از این تاپیک یکسری مقاله بوده در مورد رزیدنت که نوشته بشه و به تایید مدیریت هم رسیده :دی
اتفاقا همین امروز و فردا تحلیل کامل از نسخه UC رو میزارم ! ببخشید خیلی وقت بود آپ نشده بود

اقای Biohazard خسته نباشی. اگه میشه یه مقدار سزیعتر تحلیل کامل از UC رو برای ما بذار.

نوشته شده توسط BI0HAZARD:
Sheva همیشه هست اگه Player کنترلش نکنه AI کنترلش میکنه.
B.S.A.A هم یک سازمان مبارزه با Bioterrorism هست.
مصاحبه BaziCenter با سازنده ی Resident Evil 5 هنوز هم بر قراره
اینا توضیحاتی بود که امیر در مورد تریلر داد منم منتقل کردم.

ببخشید من چند تا سوال در موردRE4 داشتم!
1.لوییس سرا دقیقا کیه؟
2.اون چیه تو دستش که همه دنبالشن؟اصلا چرا باید دستش باشه":؟
3.این زامبیا چرا این قدر باهوشن؟با چی آلوده شدن که بعضیاشون اینقدر قوی می شن؟!

لوییس سرا یک محقق بود که توسط لرد سدلر استخدام شده بود
اون چیزی که دستشه یک انگل باستانی به اسم Las Plagas ـه که میتونه ذهن افراد رو کنترل کنه
مردم ( Ganado ) ها با همین پلاگاس آلوده شدند و مغزشون تحت کنترل در اومده

این انگل صحبتی در موردش توی شماره های قبلی شده بود؟یعنی اینم یه داستان جدید واسه REه؟اما به نظر نمی رسه که re5 مردش با این ویروس آلوده شده باشن؟!چون بعضیاشون خیلی زامبی بودن!

مشخص نیست که تو RE5 چه چیزی مردم رو آلوده کرده ، اما به نظر میرسه نوعی انگل باشه ... هرچند تاکئوچی گفته بازی درباره تاریخچه ویروس و خصوصا ویروس مادر هست.
ضمنا سطح آلودگی مردم با هم فرق داره ، یک عده از دهن و گردنشون اون جونور درمیاد ( جالبه که این عده رو میتونید وقتی دهنشون رو باز میکنن تشخیص بدین ، توی دهنشون انگل دیده میشه !!! ) و یک عده هم عادی آلوده شدند. مثل RE4 چشمهای کسانی که آلوده شدند قرمزه و به نظر میرسه دوباره تحت کنترل باشن

من یه سوال داشتم. وقتی که RE4 برای PC اومد بعضی از سایتها نوشتند
که Capcom به کمک Ubisoft بازی رو برای pc منتشر کرده ولی بعضی از سایتهای دیگه نوشتند که Capcom به تنهای بازی رو برای PC منتشر کرده. ( البته تو بعضی از سایت ها نوشته شده بود که سازنده:Capcom ناشر:Ubisoft)

به هر حال اگه کسی اطلاعات دقیقی داره حتما بذاره. ما که گیج شدیم بازی برای Ubi یا Capaom

البته که بازی ماله کپکامه ولی ناشرش یوبی سافته.درست مثل devil may cry 3 که اولش لوگوی کپکام میاد بعد یوبی سافت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or