Resident Evil Zero HD Remaster | PC

resident_evil_0_header-600x312.jpg

Developer
: Capcom
Publisher :
Capcom
Genre : Survival Horror
Platform : PC / PS3 / PS4 / Xbox 360 / Xbox One
Release Date : 19 January 2016
29 دی 1394

نسخه HD شده عنوان تحسین شده Resident Evil Zero ساعاتی پیش توسط کمپانی Capcom تایید شد.

این عنوان که در ابتدا در سال 2002 عرضه شده بود، داستان فصل آغازین و داستان ناگفته از دنیای بزرگ RE را بازگو خواهد کرد.

Rebecca Chambers و Billy Coen دو شخصیت قابل بازی خواهند بود که در پیشبرد داستان نقش مهمی را ایفا خواهند کرد.

گیم پلی بازی همانند نسخه اول خواهد بود با این تفاوت که بازیکن در هر زمان، قادر به سوییچ کردن بین دو شخصیت خواهد بود. نکته شایان توجه در این عنوان، هدایت هر دو شخصیت به طور همزمان خواهد بود و بازیکن قادر است در هر زمان، کنترل هر 2 بازیکن را در دست گرفته و یا اینکه در مواقع دیگر، کنترل شخصیت دوم را به CPU واگذار کند.

هر کدام از دو شخصیت قابلیت های منحصر به فرد خود را خواهند داشت. Rebecca قادر به ترکیب گیاهان دارویی مختلف برای ساخت داروهایی برای وضعیت های مختلف خواهد بود اما در برابر حملات فیزیکی، آسیب پذیری بیشتری خواهد داشت. Billy درست نقطه مخالف Rebecca خواهد بود و قادر به جا یه جا کردن اجسام سنگین، استفاده از فندک و قدرت دفاعی بیشتر می‌باشد.

متاسفانه دیگر خبری از Item Box دوست داشت نخواهد بود. در عوض بازیکن قادر خواهد بود که در هر زمان و هر مکان، آیتم های اضافی را بر روی زمین انداخته و بعدا در صورت لزوم، برای آن ها باز گردد. نکته جالب، نشان دادن محل آیتم ها بر روی نقشه میباشد.

داستان بازی به سال 1992 و شروع حوادث مربوط به شهر Raccoon City باز میگردد. زمانی که تیم Bravo از شاخه S.T.A.R.S به دنبال ماشین واژگون شده انتقال زندانی (Billy Coen)، جستجو خود را در اعماق جنگل آغاز میکند، حضور موجوداتی شبیه زالو، سبب تغییراتی در ساختار بدنی انسان ها در قطاری مسافر بری در نزدیکی های جنگل شده و تیم Bravo توسط موجوداتی مورد حمله واقع شده وبه قطار پناه میبرند. قطاری که مقصد آن، عمارت مخوف دکتر جیمز مارکوس، یکی از 3 بنیان گذار Umbrella میباشد.

rqi3e3d2t07u7fgev8li.jpg

آخرین ویرایش:
  • Love
Reactions: kamyy
سر میز ناهار تو فکر بودم گفتم الانه که علی تاپیک بازیو بزنه :دی
امروز صبح دیدم خبرشو خیلی خر کیف شدم :دی
برعکس خیلیا من شدیدا حال کردم کپکام رفته سراغ بازیهای قدیمی و امیدوارم بیش از اینا ریمستر ببینیم ازش
بعد کلی بازی کردن Re Hd Remaster حالا بدجوری تو نخ این یکی رفتم :دی

• Like
بهههه، پرچم کلاسیکا بالاست همچنان. نمیدونم چه مرگشون بود کلا از همون نسخه چهار و پنج هوس کردن تغییر ایجاد کنن تو بازی؟ اویلو ملت برا جو و فضا سازی محشرش میخواستن نه برا اینکه مثل دونده دو صد متر شخصیت یورتمه بره :d

آقا من کلا از رزیدنت اویل فقط نسخه ی اول و نسخه ی چهارم رو بازی کردم
این 0 چطوریه؟ شبیه نسخه ی اوله؟
میگم این سیستمی که میخواد که خیلی پایینه یعنی مطمئن باشم که روی 820m اجرا میشه؟

آقا من کلا از رزیدنت اویل فقط نسخه ی اول و نسخه ی چهارم رو بازی کردم
این 0 چطوریه؟ شبیه نسخه ی اوله؟
میگم این سیستمی که میخواد که خیلی پایینه یعنی مطمئن باشم که روی 820m اجرا میشه؟
بله مثل نسخه 1 هست و بسیار عالی و زیبا. حتما تجربه کنید

دوستام این بازی کلش داخل همون قطاره اتفاق میافته
آخه داشتم تو یوتوب نگاه میکردم یه بنده خدایی حدود 3 ساعت داشت بازی میکرد هنوز تو قطار بود
یا اینکه این بازی مثل اویل یک اوایل توی اون mansion هستیم بعدا جاهای مختلف دیگرو هم میریم

دوستام این بازی کلش داخل همون قطاره اتفاق میافته آخه داشتم تو یوتوب نگاه میکردم یه بنده خدایی حدود 3 ساعت داشت بازی میکرد هنوز تو قطار بود یا اینکه این بازی مثل اویل یک اوایل توی اون mansion هستیم بعدا جاهای مختلف دیگرو هم میریم
درود نه دادا من این بازیو روی امولاتور دلفین کردم اولش توی قطاره با اون یارو زندونیه بعدش میرین توی امارت اصلی

درود نه دادا من این بازیو روی امولاتور دلفین کردم اولش توی قطاره با اون یارو زندونیه بعدش میرین توی امارت اصلی
ای جوون منظورت از عمارت اصلی همون عمارت رزیدنت اویل 1 هست؟ چون من با اون عمارته خیلی حال کردم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or