Resident Evil Revival Remastered Package

.:DEMON LORD:.

کاربر سایت
دو بازی از سری Resident Evil در صف Remastered شدن قرار دارند. این دو بازی Resident Evil: Code Veronica Director's Cut و Resident Evil 4 هستند. هنوز تاریخ مشخصی برای عرضه این Package که Resident Evil Revival نام گذاری شده اعلام نگردیده است. بر طبق گزارشات Ada Wong The another Order's Scenario هم در این بسته موجود است و برای Xbox 360 و PS3 در آینده عرضه خواهد شد.
منبع
032311_rehds.jpg

6714__400x220_051810_re02.jpg

6713__400x220_051810_re01.jpg

چی گفنم مگه ؟:d منظورم این بود که گرافیک کد ورونیکا اگه حداقل مثل اویل 1 ریمیک که واسه گیم کیوب اومده بود بشه عالیه (انتظار داریم بهتر هم باشه)
:دی
یکم مبهم بود:دی
احتمال داره اونجوری نشه چون تصاویر remake فیلم از پیش رندر شده بود گرچه شات های مجله نوید گرافیک عالی رو میده ولی احتمالش 50 درصد ولی مطمئنا نورپردازی و تکسچر فوف العاده میشه:x:x:x
این یعنی چی الان؟! میشه توضیح بدید...
ببین بازی های شماره 123 برای سونی می تونست یه دستی سر روی اونا بکشه و فقط انحصارا برای ps3 بده بیرون ولی این کار رو نکرده در کل این چند سال کپکام همه چیز رو فدای پول کرده حتی نخبه هاش رو....
دوستان این بازیا توی یک بلوری هستن یا دوتا بازیه مجزا توی دوتابلوری هستن؟
فکر نمی کنم ولی شاید ورژن xbox 360 اینجوری باشه ولی چون از xbox سررشته ای ندارم حرفم فقط در حد یه نظریه است

آخرین ویرایش:
ببین بازی های شماره 123 برای سونی می تونست یه دستی سر روی اونا بکشه و فقط انحصارا برای ps3 بده بیرون ولی این کار رو نکرده در کل این چند سال کپکام همه چیز رو فدای پول کرده حتی نخبه هاش رو....
تا جایی که یادم میاد این شماره ها انحصاری نبودن و نخواهند بود. اگر هم یادتون باشه شماره 4 قرار بود به صورت انحصاری برای GC بیاد که اومد هم، اما بعدا سیاست ها تغییر کرد و برای PS2، اونم با کیفیتی به مراتب افتضاح تر از GC منتشر شد.
در کل میخوام بگم اگر قرار باشه از شرکتی جانب داری بشه در مورد سری RE اون شرکت نینتندو هست نه سونی.

• Like
Reactions: Ashkan84
ONly J

متاسفانه فقط نسخه J تایید شده وفعلا اخباری مبنی بر انتشار بازی در مناطقی غیر از ژاپن وجود ندارد فقط امید وارم نسخه PAL بازی زودتر تایید بشه که مارو در غم و اندوه نذاره. ممنون از فردین جان که به یکی از مالکین Licence های عناوین only این Franchise یعنی نینتندو اشاره کرد....

تا جایی که یادم میاد این شماره ها انحصاری نبودن و نخواهند بود. اگر هم یادتون باشه شماره 4 قرار بود به صورت انحصاری برای GC بیاد که اومد هم، اما بعدا سیاست ها تغییر کرد و برای PS2، اونم با کیفیتی به مراتب افتضاح تر از GC منتشر شد.
در کل میخوام بگم اگر قرار باشه از شرکتی جانب داری بشه در مورد سری RE اون شرکت نینتندو هست نه سونی.
نه اشتباه می کنی نمیدونم بازی انحصاری هست یا نه ولی بازی ها تو موزه ps ثبت شدن در ضمن اگر کپکام مشکلی با سونی سر عرضه بازی نداشت همون جوری که تو psn بازی رو گداشته توی live هم میذاشت در ضمن بازی re4 برای gc انحصاری بود در واقع نینتندو با مبلغ زیادی به مدت 6 سال حق ساخت رزیدنت ایول برای گیم کیوب رو از کپکام خریده بود ساختش نزدیک 3 سال طول کشید و در آخر به خاطر هزینه زیاد بازی برای ps2 اومد و بعد هم برای کنسول های دیگه

آخرین ویرایش:
من اگه میدونستم دعام به این سرعت عملی میشه یک چیز بهتر دعا میکردم.

همین دیشب بود پیش خودم میگفتم کاش کدورنیکا ریمیک بشه.

ولی کاش به جای Re4 میومدند Re0 رو میذاشتن.

خبر خوبی بود.... من که با کد ورونیکا روی دریم کست خیلی خاطره دارم ... جوانی یادت بخیر !
فکر کنم بهترین رزیدنت اویل بود ... مخصوصا با اون دمو CG اول بازی که کفمون میبرید !. فقط ای کاش عوض این اویل 4 مزخرف شماره 2 یا 3 رو ریمستر میکردن. دیگه هر کسی تو خونش یه پی سی داشته و اویل 4 رو با کیفیت اچ دی بازی کرده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or