Resident Evil: Revelations | PC

resident_evil_revelations.jpg

درود خوب لحظاتی پیش بازی برای نسخه pcتایید شد !

گرافیک بازی را به حالت hdدرارورده و همچنین افکت های نورپردازی را در بازی ارتقا داده اند همچنین گفته شده سیستم صدا گذاری بازی بهتر خواه شد !
بازی در تاریخ 21 می 2013 در اختیار عموم قرار خواهد گرفت !این یک بازی کامل هست و ربطی به residen evil 6 نداره. این بازی قبلا برای کنسول دستی 3DS عرضه شده و نقدها و نمرات مثبتی رو روی این کنسول گرفته. حالا تا چند روز دیگه این بازی با گرافیک HD برای PC و بقیه کنسول ها منتشر میشه. بازی یه Spin-Off به حساب میاد ولی از اونجا که این بازی به ریشه های residen evil و سبک Survival horror تا حدی برگشته و همچنین نسخه 3DS نمرات خوبی قبلا گرفته همه منتظر این بازی هستن و خیلی بهش امید دارن.

تصاویری از بازی
.

سیستم مورد نیاز بازی
  • OS
    - Required: XP or later
    - Recommended: Vista or later
  • CPU
    - Required: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz or better | AMD Athlon X2 2.8 Ghz or better
    - Recommended: Intel Core 2 Quad 2.7 Ghz or better | AMD Phenom II X4 3 Ghz or better
  • Memory
    - Required: 2 GB RAM
    - Recommended: 4 GB RAM
    - Hard disk space: 8GB or more
  • Display
    - Required: 800×600 or higher
    - Recommended: 1280×720 or higher
  • DVD drive
    - Required: DVD9-compatible
  • Video card (onboard graphics not guaranteed to work)
    - Required: VRAM(256MB or more | NVIDIA GeForce 8800GTS or better | ATI Radeon HD3850 or better
    - Recommended: VRAM(512MB or more) | NVIDIA GeForce GTX 560 or better | ATI Radeon HD6950 or better
  • Sound card
    - DirectSound supported with DirectX9.0c or better
  • Input device
    - Required: Mouse & keyboard
    - Supported: Gamepad (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
  • Direct X
    - Required: DirectX 9.0c or later
  • Network connection
    - Required: Steam used for network connections

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان.
میخواستم ببینم این بازی گرافیکش چه طور؟! ارزش داره دانلود کنم. بعضی ها میگن قشنگه ولی بعضی ها میگن گرافیک نداره.
سایت دانلود ها سایت خوبی هست برای دانلوداین بازی؟ (منظورم اینکه بازی رو کامل گذاشته) نسخه بلک باکس رو دان کنم کامل هست دیگه؟!
ممنون

بازی که خوب از آب دراومده فقط گرافیکش در حد RE4 میباشد ولی بدک نیست.../

سلام به همه دوستان.
میخواستم ببینم این بازی گرافیکش چه طور؟! ارزش داره دانلود کنم. بعضی ها میگن قشنگه ولی بعضی ها میگن گرافیک نداره.
سایت دانلود ها سایت خوبی هست برای دانلوداین بازی؟ (منظورم اینکه بازی رو کامل گذاشته) نسخه بلک باکس رو دان کنم کامل هست دیگه؟!
ممنون
در مورد یک سایت خوب برای دانلود نظری ندارم، اما Revelations یک بازی خوب هستش که تا حد خوبی به ریشه های برگشته.متسفانه از گرافیک نه چندان جالب (مخصوصا در زمینه بافت ها) و باگ و هوش مصنوعی ضعیف رنج می بره.
به طور کلی بازی خوبی هستش.من که از خریدش پشیمون نشدم هنوزم دارم بعد از تموم کردن بازی، بارها حالت Raide Mode رو میرم
اینم یک تصویر که خودم گرفتم : گرافیک رو خودت قضاوت کن.باگ و هوش مصنوعی مسخره رو هم که شاهد هستی!

سلام بچه ها من بازی رو از سایت دانلود ها دان کردم راحت نصب شد و الان هم دارم بازی میکنم فقط توی یه بخش از بازی گیر کردم.
روی اپوزید 4 وقتی که کلید Anchor رو از ریمند میگیریم بعدش میریم توی کازینو اونجا نمیدونم باید با سکه ها چیکار کنم تا در باز بشه. در ضمن الان از هر سکه 10 تا هم دارم ولی تو دست اون زنه نمیدونم باید چیکار کنم چند گرم بشه و.....
اگه کسی رد کرده به ما هم بگه ممنون:x

سلام بچه ها من بازی رو از سایت دانلود ها دان کردم راحت نصب شد و الان هم دارم بازی میکنم فقط توی یه بخش از بازی گیر کردم.
روی اپوزید 4 وقتی که کلید Anchor رو از ریمند میگیریم بعدش میریم توی کازینو اونجا نمیدونم باید با سکه ها چیکار کنم تا در باز بشه. در ضمن الان از هر سکه 10 تا هم دارم ولی تو دست اون زنه نمیدونم باید چیکار کنم چند گرم بشه و.....
فکر کنم باید سکه هارو جوری تنظیم کنی که وزنشون بشه 107 گرم. عدد دقیقو فک کنم کنار زنه نوشته.

salam
سکه هارو بذار تو دستگاهها ،این کارو چند بار انجام بده تا یه عالمه بهت سکه بده
بعدش برو کنار حوض،بغلش یه دفترچس.اونو بردار توش نوشته چقدر باید سکه بذاری تا در باز شه

میگم نمیشه شخصیت ها رو عوض کرد؟
مثلا به جای جیل با پارکر مرحه رفت
یا به جای کریس با جسیکا؟
درضمن چطوری لباس ها بازی انلاک میشن؟

توی چپتر 9 هستم.جیل میره یه فایل از کامپیوتر دانلود میکنه و برمیداره میخوام برگردم آب (ویروس) داخل اتاق میشه و جیل به جهنم واصل میشه
اونجا با چه کلیدی باید آنتی ویروس استفاده کنم؟

توی چپتر 9 هستم.جیل میره یه فایل از کامپیوتر دانلود میکنه و برمیداره میخوام برگردم آب (ویروس) داخل اتاق میشه و جیل به جهنم واصل میشه
اونجا با چه کلیدی باید آنتی ویروس استفاده کنم؟
قبلش یه چیزی تو همون اتاق باید به خودت تزریق کنی وقتی هم که اب اتاقو میگیره شنا میکنی میای بیرون

- - -ویرایش - - -

میگم نمیشه شخصیت ها رو عوض کرد؟
مثلا به جای جیل با پارکر مرحه رفت
یا به جای کریس با جسیکا؟
درضمن چطوری لباس ها بازی انلاک میشن؟
تو بعضی مراحل خودش شخصیتو عوض میکنه کلا از حرفت پشیمون میشی.

نمیدونم این بازی رو چطوری طراحی کردن داری با دوستات صاف راه میری یه دفعه اقا غوله پیداش میشه میبینی فقط خودت موندی همه فلنگو بستن/:)
مثلا ادم دلش خوشه میگه چند نفر هست کمکم کنه ولی تو یه جای حساس پر میزنن میرن :-s

سلام .
آقا من تو اپیزود 3 ، اونجا که طرف تلو تلو میخوره ، توی منطقه برفی هستن ، اونجا که پیش گوشتی لازمه !
هرچی بر میگردم اونجا که یارو تلو تلو خورد ، پیش گوشتی پیدا نمیکنم :|
یک جای مسخره گیر کردم ، حرصم رو در آورده !!

سلام .
آقا من تو اپیزود 3 ، اونجا که طرف تلو تلو میخوره ، توی منطقه برفی هستن ، اونجا که پیش گوشتی لازمه !
هرچی بر میگردم اونجا که یارو تلو تلو خورد ، پیش گوشتی پیدا نمیکنم :|
یک جای مسخره گیر کردم ، حرصم رو در آورده !!

حداقل یه عکس بزار یادم نیست کجاشو میگی
یا سیو بازی رو بزار زود واست اکی کنم بگم کجاست

حداقل یه عکس بزار یادم نیست کجاشو میگی
یا سیو بازی رو بزار زود واست اکی کنم بگم کجاست

episode 5 ــه . همون اوایلش . یک جا یارو تلو تلو میخوره ، انگار میگه پیچ گوشتی اونجا افتاده اما خبری نیست .
پوشه سیوش کجاست ؟ (وین 8)

episode 5 ــه . همون اوایلش . یک جا یارو تلو تلو میخوره ، انگار میگه پیچ گوشتی اونجا افتاده اما خبری نیست .
پوشه سیوش کجاست ؟ (وین 8)
شما سیو رو بزار من بگم چیکار کن

سیو بازی روی وین 8
C:\Users\Your User Name\AppData\Local
اونجایی که قرمز نوشتم واسه یوزری هستش که موقع نصب دادین

سیو بازی روی وین 7
C:\Users\Administrator\AppData\Local\

اگه کرک FLT دارین پوشه اسمش FLT هست

شما سیو رو بزار من بگم چیکار کن

سیو بازی روی وین 8
C:\Users\Your User Name\AppData\Local
اونجایی که قرمز نوشتم واسه یوزری هستش که موقع نصب دادین