Resident Evil: Revelations | PC

resident_evil_revelations.jpg

درود خوب لحظاتی پیش بازی برای نسخه pcتایید شد !

گرافیک بازی را به حالت hdدرارورده و همچنین افکت های نورپردازی را در بازی ارتقا داده اند همچنین گفته شده سیستم صدا گذاری بازی بهتر خواه شد !
بازی در تاریخ 21 می 2013 در اختیار عموم قرار خواهد گرفت !این یک بازی کامل هست و ربطی به residen evil 6 نداره. این بازی قبلا برای کنسول دستی 3DS عرضه شده و نقدها و نمرات مثبتی رو روی این کنسول گرفته. حالا تا چند روز دیگه این بازی با گرافیک HD برای PC و بقیه کنسول ها منتشر میشه. بازی یه Spin-Off به حساب میاد ولی از اونجا که این بازی به ریشه های residen evil و سبک Survival horror تا حدی برگشته و همچنین نسخه 3DS نمرات خوبی قبلا گرفته همه منتظر این بازی هستن و خیلی بهش امید دارن.

تصاویری از بازی
.

سیستم مورد نیاز بازی
  • OS
    - Required: XP or later
    - Recommended: Vista or later
  • CPU
    - Required: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz or better | AMD Athlon X2 2.8 Ghz or better
    - Recommended: Intel Core 2 Quad 2.7 Ghz or better | AMD Phenom II X4 3 Ghz or better
  • Memory
    - Required: 2 GB RAM
    - Recommended: 4 GB RAM
    - Hard disk space: 8GB or more
  • Display
    - Required: 800×600 or higher
    - Recommended: 1280×720 or higher
  • DVD drive
    - Required: DVD9-compatible
  • Video card (onboard graphics not guaranteed to work)
    - Required: VRAM(256MB or more | NVIDIA GeForce 8800GTS or better | ATI Radeon HD3850 or better
    - Recommended: VRAM(512MB or more) | NVIDIA GeForce GTX 560 or better | ATI Radeon HD6950 or better
  • Sound card
    - DirectSound supported with DirectX9.0c or better
  • Input device
    - Required: Mouse & keyboard
    - Supported: Gamepad (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
  • Direct X
    - Required: DirectX 9.0c or later
  • Network connection
    - Required: Steam used for network connections

آخرین ویرایش:
بهترین گیم پلی ای بود که توی این ژانر دیدم و فقط از نظر بعضی دوستان می‌شه اسم خشک روش گذاشت. خب شاید برای بعضی‌ها در مقابل گیم پلی RE6 خشک بنظر بیاد!
این نهایت گیم پلی این ژانره. اکشن ادونچر داستانش فرق داره.
نظرتون محترم ولی غیر از داستان و روایت جالب,این بازی چیز خاصی نداشت.نمی دونم چطور میگید بهترین گیم پلی رو داره؟بازی هایی مثل سری Dead Space از لحاظ گیم پلی خیلی از این RE های جدید سرتره!
این بازی کجا نهایت گیم پلیه؟نهایت گیم پلی رو تو این ژانر استاد میکامی با Evil Within به همه نشون میده!:x

نظرتون محترم ولی غیر از داستان و روایت جالب,این بازی چیز خاصی نداشت.نمی دونم چطور میگید بهترین گیم پلی رو داره؟بازی هایی مثل سری Dead Space از لحاظ گیم پلی خیلی از این RE های جدید سرتره!
این بازی کجا نهایت گیم پلیه؟نهایت گیم پلی رو تو این ژانر استاد میکامی با Evil Within به همه نشون میده!:x
در مورد The Evil Within هنوز چیزی از بازی معلوم نیست. پس بهتره حدس و گمان ها رو بذاریم کنار (هر چند خودم بینهایت منتظر تجربه بازیش هستم)
ولی با حرف دوستمون موافقم. بازی گیم پلی کملا روون و نرمی داره و اون گیم پلی زمخت و خشن RE6 رو نداره. حرکات شخصیت اصلی واقعا نرم و روون هستن و به راحتی و فقط با اشاره یه کلید میشه جاخالی داره. بقیه موارد هم که دیگه نیازی به گفتن نداره.

بهترین گیم پلی ای بود که توی این ژانر دیدم و فقط از نظر بعضی دوستان می‌شه اسم خشک روش گذاشت. خب شاید برای بعضی‌ها در مقابل گیم پلی RE6 خشک بنظر بیاد!
این نهایت گیم پلی این ژانره. اکشن ادونچر داستانش فرق داره.

حرف شما درست ولی انمیشن ها خشکن یعنی فیزیک ندارن وقتی به دشمن شلیک میکنی هیچ عکس العملی ندارن (اگه حتی بخواهیم با 4 هم مقایسه کنیم یه فاجعست)

اینم قبول دارم که بازی یک پورت ساده بوده ولی باید یه دستی به سر رو روی این قسمت میکشیدن.

حرف شما درست ولی انمیشن ها خشکن یعنی فیزیک ندارن وقتی به دشمن شلیک میکنی هیچ عکس العملی ندارن (اگه حتی بخواهیم با 4 هم مقایسه کنیم یه فاجعست)

اینم قبول دارم که بازی یک پورت ساده بوده ولی باید یه دستی به سر رو روی این قسمت میکشیدن.

یه مقدار که اسلحه‌ها آپگرید شن خیلی بهتر می‌شه.

بازی بالاخره تموم شد.من بیشتر با داستان و روایت بازی خیلی حال کردم.هر چند بازی ایراداتی داشت ولی در کل بسیار سرتر از نسخه 5 و 6 بود.ولی نسبت به نسخه 4 ضعیف تر بود.
به نظر من امتیاز 7.5 واسه این بازی کافیه.

من به داستان 10 تموم می‌دم، به گیم پلی 10 اما به گرافیک 4.5!
بنظرم نباید تو چنین مورد پورت شده‌ای میانگین گرفت. اگر هم می‌گیریم گرافیکو باید برای 3DS بسنجیم که 10 تموم می‌گیره.
البته بازی با فقط یه بار تموم کردن معلوم نمی‌شه. برای فهمیدن شدت هوشمندی و ظرافت و طراحی آپگریدها، لول‌ها و پارت‌های ارتقا دهنده، بازی کردن Raid Mode ضروریه! Raid Mode بی‌نقص طراحی شده.

البته که از 4 ضعیف‌تره دوست من. 4 یه غول صنعت بازی هست، نه تنها این فرنچایز.

خب من تازه بازی رو دیروز شروعش کردم ... اعتراف میکنم اولین بازی سبک ترسناکیه که دارم بازی میکنم ... اولین تو عمرم :دی
اول بازی که از تو اون کانالا رد میشد کلی ترسیدم از بازی دراومدم ... ولی الان راحت تر باهاشون کنار میام :))
داستان بازی تا اینجا برام جالب بود ... همین چند دقیقه پیش هم یک ترس شدید بهم واد شد وقتی که اولین غول بازی تو کشتی میاد سراغمون ! تو هیچ بازی ای اینقدر کمبود تیر رو حس نکرده بودم کاملا نا امید شده بودم که هرچی طرف رو تیر میزنم نمیمیره آخرش 5 دونه تیر داشتم بالاخره مرد ! اینقدر خوشحال شدم !!‌ :دی :دی :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or