Resident Evil: Revelations | PC

resident_evil_revelations.jpg

درود خوب لحظاتی پیش بازی برای نسخه pcتایید شد !

گرافیک بازی را به حالت hdدرارورده و همچنین افکت های نورپردازی را در بازی ارتقا داده اند همچنین گفته شده سیستم صدا گذاری بازی بهتر خواه شد !
بازی در تاریخ 21 می 2013 در اختیار عموم قرار خواهد گرفت !این یک بازی کامل هست و ربطی به residen evil 6 نداره. این بازی قبلا برای کنسول دستی 3DS عرضه شده و نقدها و نمرات مثبتی رو روی این کنسول گرفته. حالا تا چند روز دیگه این بازی با گرافیک HD برای PC و بقیه کنسول ها منتشر میشه. بازی یه Spin-Off به حساب میاد ولی از اونجا که این بازی به ریشه های residen evil و سبک Survival horror تا حدی برگشته و همچنین نسخه 3DS نمرات خوبی قبلا گرفته همه منتظر این بازی هستن و خیلی بهش امید دارن.

تصاویری از بازی
.

سیستم مورد نیاز بازی
  • OS
    - Required: XP or later
    - Recommended: Vista or later
  • CPU
    - Required: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz or better | AMD Athlon X2 2.8 Ghz or better
    - Recommended: Intel Core 2 Quad 2.7 Ghz or better | AMD Phenom II X4 3 Ghz or better
  • Memory
    - Required: 2 GB RAM
    - Recommended: 4 GB RAM
    - Hard disk space: 8GB or more
  • Display
    - Required: 800×600 or higher
    - Recommended: 1280×720 or higher
  • DVD drive
    - Required: DVD9-compatible
  • Video card (onboard graphics not guaranteed to work)
    - Required: VRAM(256MB or more | NVIDIA GeForce 8800GTS or better | ATI Radeon HD3850 or better
    - Recommended: VRAM(512MB or more) | NVIDIA GeForce GTX 560 or better | ATI Radeon HD6950 or better
  • Sound card
    - DirectSound supported with DirectX9.0c or better
  • Input device
    - Required: Mouse & keyboard
    - Supported: Gamepad (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
  • Direct X
    - Required: DirectX 9.0c or later
  • Network connection
    - Required: Steam used for network connections

آخرین ویرایش:
غول اپیزود سوم چرا نمیمیره ؟؟؟)x

انیمشن های خشک و مسخره و گیم پلی افتضاخ ترش هم جلو دست و پای ادم رو میگیره نه میشه جا خالی داد نه میشه فرار کرد:-&

انیمشن های خشک و مسخره و گیم پلی افتضاخ ترش هم جلو دست و پای ادم رو میگیره نه میشه جا خالی داد نه میشه فرار کرد:-&
باید به اون کپسول های گاز تیر بزنی تا زودتر بمیره.خیلی سگ جونه!

کاش جیل یه قدرتی داشت که می‌تونست پرواز کنه!
Survival Horror همینه دوست من!

احیانا اگر RE بازی کرده باشی، سریعا باید بدونی که فقط باید به سر دشمنا شلیک کرد. برای این باس هم فقط توی سر آدمیزادیش شلیک کن تا درجا بمیره. حتما هم از شات گان استفاده کن.
در ضمن گیم پلی بازی یکی از روون ترین گیم پلی هایی هست که توی این سری دیدم. جاخالی دادن هم مثل اینکه بلد نیستی. برای جاخالی دادن، وقتی که ضربه دشمن داره بهت میخوره، یه بار باید کلید W یا Space رو فشار بدی تا ببینی چقدر راحت جاخالی میده.

بچه ها ی مشکل دارم این هست که ، اول مرحله تو کشتی این موجودات میان دراز ی چیزی از دهنشون اویزون هست ، هر چی تیر میزنم اتفاقی نمی افته چی کار باید بکنم.

بچه ها ی مشکل دارم این هست که ، اول مرحله تو کشتی این موجودات میان دراز ی چیزی از دهنشون اویزون هست ، هر چی تیر میزنم اتفاقی نمی افته چی کار باید بکنم.

احتمالا بازی رو روی آخرین درجه سختی آغاز کردی که اولین موجودات بدون نشون دادن انیمیشن جلوت ظاهر شدن. بزار روی Normal. امیدوارم حدسم درست باشه.

ممنون ، ولی الان راه حل چیه ، درجه سختی رو کم کنم. یا روشی دیگه هست پیاده کنیم.
شما که هنوز چیزی نرفتی برو از اول با درجه ی Normal برو ... بازی رو تمام کردی اگر علاقه ی زیادی داری با Infernal برو :d ولی واقعا درجه ی Infernal خیلی سخت و حتی ترسناک تر هم هست ...

راهکاری که خودم استفاده کردم و پاسخ بهتری داد این هست :

بیارش سمت کپسول گازها و شلیک کن به کپسول وقتی افتاد روی زمین ، برو جلو و دکمه F رو " نگه دار " ، جیل ضربه قدرتی میزنه . با این روش خیلی سریع تر از بین میره تا بخوای فقط با شلیک به بدنش و کپسول ها اکتفا کنی .

بهترین گیم پلی ای بود که توی این ژانر دیدم و فقط از نظر بعضی دوستان می‌شه اسم خشک روش گذاشت. خب شاید برای بعضی‌ها در مقابل گیم پلی RE6 خشک بنظر بیاد!
این نهایت گیم پلی این ژانره. اکشن ادونچر داستانش فرق داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or