Resident Evil: Revelations | PC

resident_evil_revelations.jpg

درود خوب لحظاتی پیش بازی برای نسخه pcتایید شد !

گرافیک بازی را به حالت hdدرارورده و همچنین افکت های نورپردازی را در بازی ارتقا داده اند همچنین گفته شده سیستم صدا گذاری بازی بهتر خواه شد !
بازی در تاریخ 21 می 2013 در اختیار عموم قرار خواهد گرفت !این یک بازی کامل هست و ربطی به residen evil 6 نداره. این بازی قبلا برای کنسول دستی 3DS عرضه شده و نقدها و نمرات مثبتی رو روی این کنسول گرفته. حالا تا چند روز دیگه این بازی با گرافیک HD برای PC و بقیه کنسول ها منتشر میشه. بازی یه Spin-Off به حساب میاد ولی از اونجا که این بازی به ریشه های residen evil و سبک Survival horror تا حدی برگشته و همچنین نسخه 3DS نمرات خوبی قبلا گرفته همه منتظر این بازی هستن و خیلی بهش امید دارن.

تصاویری از بازی
.

سیستم مورد نیاز بازی
  • OS
    - Required: XP or later
    - Recommended: Vista or later
  • CPU
    - Required: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz or better | AMD Athlon X2 2.8 Ghz or better
    - Recommended: Intel Core 2 Quad 2.7 Ghz or better | AMD Phenom II X4 3 Ghz or better
  • Memory
    - Required: 2 GB RAM
    - Recommended: 4 GB RAM
    - Hard disk space: 8GB or more
  • Display
    - Required: 800×600 or higher
    - Recommended: 1280×720 or higher
  • DVD drive
    - Required: DVD9-compatible
  • Video card (onboard graphics not guaranteed to work)
    - Required: VRAM(256MB or more | NVIDIA GeForce 8800GTS or better | ATI Radeon HD3850 or better
    - Recommended: VRAM(512MB or more) | NVIDIA GeForce GTX 560 or better | ATI Radeon HD6950 or better
  • Sound card
    - DirectSound supported with DirectX9.0c or better
  • Input device
    - Required: Mouse & keyboard
    - Supported: Gamepad (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
  • Direct X
    - Required: DirectX 9.0c or later
  • Network connection
    - Required: Steam used for network connections

آخرین ویرایش:
همین جور یهویی بدون اینکه چیزی در موردش بدونید میگی آشغاله ؟:|
نه خوب کلا Capcom یه مدتی هست فقط بازی چرند درس می کنه گفتم شاید پیش خودش گفته بزار یه بازی درس کنم رکورد همه بازیاهای بدرد نخور سال رو به نام خودش کنه

ما که هنوز وقت نکردیم نصب کنیم .اونایی که بازی کردن در حد یه اویل واقعی هست یا نه.

رزیدنت اویل واقعی که دیگه هیچ وقت گیر نمیاد! :d
اما این از 5 و RC و 6 بیشتر RE هست. به هرحال از Crapcom بیشتر از این هم انتظار نمیره!
ما که رفتیم سمت شاهکار جدید میکامی: The Evil Within :x

درود
دوستان من یه جایی گیر کردم
یجایی هست که با Jill میری (یادم نیست اپیزود چنده) بعد باید از یه در رد شی ولی بخار نمیزاره که رد شی بعد از یه راه دیگه ادامه میدی میرسی یه یه جایی که کلید لازم داره من نمیدونم که این کلیدا رو از کجا باس پیدا کنم
اگه میشه راهنماییم کنید
ممنون
آقا یکی کمک کنه

اصلا با این بازی حال نکردم، پیش خودم گفتم حتما اولشه بهتر میشه ولی واقعا این بازی کشش ادامه دادن نداره، نه گرافیکی نه گیم پلی خیلی باحالی، با این همه بازی تراز اول که منتشر شدند نمیشه این بازی رو تا آخر رفت.البته درسته که این بازی از یه کنسول دستی پورت شده ولی واقعا بازیی نیست که بشه بهش گفت اویل ناب. ما که unistall کردیم رفت شاید واسه فن های بازی خوب باشه. به نظر من 6/5 هم زیادیشه با عرض معذرت از فن ها!!1

طبیعتا این روزها گرافیک بالا و هیجان زیاد جای خودشو خیلی خوب باز کرده. دیگه اتمسفر بین عموم بازی کن‌ها حرف زیادی نداره و اتفاقا همین نکته بوده که این فرنچایز رو به این روز انداخته. امروز باید بازی زود تموم شه تا به بقیه بازی‌ها هم رسیدگی بشه! نه سناریو معنا داره نه یک موسیقی درست و حسابی.
خوشبختانه در این شماره شاهد تمام این فاکتورها هستیم و باز هم خوشبختانه برخلاف نظرات این دوست عزیز استقبال شدیدی هم از این شماره شده.
گیم پلی بهترین در کل سری هست. (شاید واسه کسی که هوس COD داره گیم پلی ORC بهترین باشه.) موسیقی و هارمونی به بهترین شکل ساخته شده. سناریو خیلی نکته سنج و فراتر از یک بازی نوشته شده. (نباید تو شنیدن صحبت‌ها واو جا انداخت. بازی‌های غول دنیا هم در مقیاسه با یک فیلم سناریوی احمقانه‌ای دارن.)
بعد گذشتن از زمان زامبی‌ها، موجودات این بازی تنها دشمنانی هستن که در چند سال اخیر تونستن سلیقه یه بازیکن کلاسیک رو ارضا کنن. حرکت‌های گاهی تند و گاهی آروم و ضربه‌های ناگهانی!

تنها ضعف بازی گرافیک، اون هم تنها در مقابل بازی‌های 2013 هست. من به این شاهکار می‌گم ایول ناب.

دوستا من تو اپیزود 4 بازی گیر کردم.اونجا که میری تو یه کازینو یه دری هستش که قفله و برای اینکه باز بشه باید سکه بندازی.باید چند تا سکه بندازی تا دره باز بشه؟؟

دوستا من تو اپیزود 4 بازی گیر کردم.اونجا که میری تو یه کازینو یه دری هستش که قفله و برای اینکه باز بشه باید سکه بندازی.باید چند تا سکه بندازی تا دره باز بشه؟؟
یه دفترجه همون جاها هست . تو نوشته چه سکه ای چندتا

بازی بد نبود در حد 7.5-8
گرافیک خوب نبود در حد 6
برا ترسناک شدن بطور کاذب تاریک کرده بودن بازی رو
طراحی دشمنان ضعیف بود در حد 4-5
طراحی و مبارزه غولهای آخر افتضاح بود مخصوصا اون اخریش 20 دقیقه باهاش جنگیدم یه save هم وسطش نداشت در حد 1.5-2
فقط داستتان و طرز روایت میتونه 9-10 بگیره اما این باید بعد از 4 میومد چون تقریبا میدونستیم قضیه چیه
راستی این جسیکا رو تو شماره 5 یادم نمیاد 6 رو هم بازی نکردم اونجا بوده یا نه واقعا re 7 با این میاد

من که از 5 خوشم میومد ... از 6 هم راضی بودم گرچه بعضی اوقات واقعا تو ذوق بود و دلیلش هم بخاطر سناریو سناریو شدن بازی می دونم و هیچ ...
اما این فوق العادست ... برای من حکم 4 رو داره ... بازی فوق العاده جذاب دنبال میشه ... روایت داستان عالی هست ... داستان هم ساده و میتونست بهتر بشه
صداگذاری و موسیقی هم خوب هست ... حیف هست که به جای زامبی ها این موجودات هست ولی بازم جای شکر باقی هست که زامبی های تفنگ بدست نیستند :d

برای من یکی از بهترین RE های غیر کلاسیک و بعد از 4 هست :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or