Resident Evil: Revelations | PC

resident_evil_revelations.jpg

درود خوب لحظاتی پیش بازی برای نسخه pcتایید شد !

گرافیک بازی را به حالت hdدرارورده و همچنین افکت های نورپردازی را در بازی ارتقا داده اند همچنین گفته شده سیستم صدا گذاری بازی بهتر خواه شد !
بازی در تاریخ 21 می 2013 در اختیار عموم قرار خواهد گرفت !این یک بازی کامل هست و ربطی به residen evil 6 نداره. این بازی قبلا برای کنسول دستی 3DS عرضه شده و نقدها و نمرات مثبتی رو روی این کنسول گرفته. حالا تا چند روز دیگه این بازی با گرافیک HD برای PC و بقیه کنسول ها منتشر میشه. بازی یه Spin-Off به حساب میاد ولی از اونجا که این بازی به ریشه های residen evil و سبک Survival horror تا حدی برگشته و همچنین نسخه 3DS نمرات خوبی قبلا گرفته همه منتظر این بازی هستن و خیلی بهش امید دارن.

تصاویری از بازی
.

سیستم مورد نیاز بازی
  • OS
    - Required: XP or later
    - Recommended: Vista or later
  • CPU
    - Required: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz or better | AMD Athlon X2 2.8 Ghz or better
    - Recommended: Intel Core 2 Quad 2.7 Ghz or better | AMD Phenom II X4 3 Ghz or better
  • Memory
    - Required: 2 GB RAM
    - Recommended: 4 GB RAM
    - Hard disk space: 8GB or more
  • Display
    - Required: 800×600 or higher
    - Recommended: 1280×720 or higher
  • DVD drive
    - Required: DVD9-compatible
  • Video card (onboard graphics not guaranteed to work)
    - Required: VRAM(256MB or more | NVIDIA GeForce 8800GTS or better | ATI Radeon HD3850 or better
    - Recommended: VRAM(512MB or more) | NVIDIA GeForce GTX 560 or better | ATI Radeon HD6950 or better
  • Sound card
    - DirectSound supported with DirectX9.0c or better
  • Input device
    - Required: Mouse & keyboard
    - Supported: Gamepad (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
  • Direct X
    - Required: DirectX 9.0c or later
  • Network connection
    - Required: Steam used for network connections

آخرین ویرایش:
دوستان شما چجوری اون غول اپیزود 3 رو کشتید؟ باید وقتی به کپسول گاز نزدیک شد به کپسول شلیک کرد بعد برای نزدیکش F رو بزنی! من همین کار رو میکنم و تمام کپسولا تموم میشه ولی بازم نمیمیره :دی

نه خوشمان آمد :> 2 اپیزود اولشو برای دست گرمی رفتم
این یه RE واقعیه . کریس هم اینجا خیلی بچه خوشگله:))
همه چیزشم عالی ولی ای کاش یه دست به سر و گوش گرافیکش میکشیدن چون یکی از دوستان میگفت روی 3Ds هم همینه گرافیکش ولی باز اشکال نداره قابل قبوله

همه چیزشم عالی ولی ای کاش یه دست به سر و گوش گرافیکش میکشیدن چون یکی از دوستان میگفت روی 3Ds هم همینه گرافیکش ولی باز اشکال نداره قابل قبوله
ماشالله همه بازی ها رو همزمان بازی میکنی! دمت گرم:d
چه جور وقت میکنی همه رو میری؟:-/ من هنوز مترو رو تموم نکردم!

من که هنوز در جستجوی کریس هستم این یارو پارکر که بچه خوشگلتره همکارِ جیل که باهاشه!

دوستان شما چجوری اون غول اپیزود 3 رو کشتید؟ باید وقتی به کپسول گاز نزدیک شد به کپسول شلیک کرد بعد برای نزدیکش F رو بزنی! من همین کار رو میکنم و تمام کپسولا تموم میشه ولی بازم نمیمیره :دی
من علاوه بر این کارایی که تو کردی کل تیرها و نارنجکامو هم سرش خالی کردم تا کشتمش! خیلی سگ جونه. تیرهاتو به اون سرش بزن که زودتر بمیره

منم بازی رو چند دقیقه بازی کردم.به نظرم بازی تقریبا به ریشه هاش برگشته و دو باره بعد از سال ها ترس رو در RE حس کردم:x.اما بازی کمبودهایی مثل گرافیک پایین وکنترل نه چندان جالب با موس وکیبورد داره اما در کل این ایرادها نمیتونه مانع لذت بردن از بازی بشه!

بازی پورت شده اما تمام کاراکترها دوباره سازی شدن و چند ضلعی‌های بیشتری درشون بکار رفته. بعضی قسمت‌ها گرافیک قابل قبولی داره بعضی جاها ضعیف، اما به قول شما دوست عزیز جذابیت بازی کاملا گرافیکو پوشش می‌ده.
به علاوه بخش Raid Mode فوق‌العاده زیبا طراحی شده. آیتم‌ها، درجه‌ها و چیزهایی که به دست میاد، همه چیز فوق‌العادست. پیش از این، این تجربه زیبا رو فقط در مرسنریز RE3 داشتم.
تو جواب دوست عزیز هم بگم فیزیک بازی عالیه.

این بازی‌ای بود که نزدیک به ده ساله منتظریم.

اضافه کنم که واسه من بازی بدون گیم پد اصلا قابل تحمل نیست! بازی پی سی فقط با گیم پد ایکس باکس 360 باید انجام بشه. مایکروسافت بهترین کیفیت بازی روی سیستم عامل خودشو روی گیم پد خودش می‌ذاره.

آخرین ویرایش:
تو جواب دوست عزیز هم بگم فیزیک بازی عالیه.
سپاس جناب@
در واقع رزیدنت اویلی که فیزیک قوی نداشته باشه اصلا رزیدنت اویل نیست@
اصل کیف و حال این بازی از همون نسخه اول هم به فیزیکی بود که در زمان خودش همیشه به بقیه بازی ها برتری داشت!!!!!!!!!!!!

تا جوونید و حس و حال دارید بازی کنید و همه‌ی بازی‌ها رو هم تموم کنید :d
سن و سالتون می‌ره بالا و شدیداً حسرت این شوق و ذوق دوران 15-20 سالگیتونو می‌خورید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or