Resident Evil: Revelations | PC

resident_evil_revelations.jpg

درود خوب لحظاتی پیش بازی برای نسخه pcتایید شد !

گرافیک بازی را به حالت hdدرارورده و همچنین افکت های نورپردازی را در بازی ارتقا داده اند همچنین گفته شده سیستم صدا گذاری بازی بهتر خواه شد !
بازی در تاریخ 21 می 2013 در اختیار عموم قرار خواهد گرفت !این یک بازی کامل هست و ربطی به residen evil 6 نداره. این بازی قبلا برای کنسول دستی 3DS عرضه شده و نقدها و نمرات مثبتی رو روی این کنسول گرفته. حالا تا چند روز دیگه این بازی با گرافیک HD برای PC و بقیه کنسول ها منتشر میشه. بازی یه Spin-Off به حساب میاد ولی از اونجا که این بازی به ریشه های residen evil و سبک Survival horror تا حدی برگشته و همچنین نسخه 3DS نمرات خوبی قبلا گرفته همه منتظر این بازی هستن و خیلی بهش امید دارن.

تصاویری از بازی
.

سیستم مورد نیاز بازی
  • OS
    - Required: XP or later
    - Recommended: Vista or later
  • CPU
    - Required: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz or better | AMD Athlon X2 2.8 Ghz or better
    - Recommended: Intel Core 2 Quad 2.7 Ghz or better | AMD Phenom II X4 3 Ghz or better
  • Memory
    - Required: 2 GB RAM
    - Recommended: 4 GB RAM
    - Hard disk space: 8GB or more
  • Display
    - Required: 800×600 or higher
    - Recommended: 1280×720 or higher
  • DVD drive
    - Required: DVD9-compatible
  • Video card (onboard graphics not guaranteed to work)
    - Required: VRAM(256MB or more | NVIDIA GeForce 8800GTS or better | ATI Radeon HD3850 or better
    - Recommended: VRAM(512MB or more) | NVIDIA GeForce GTX 560 or better | ATI Radeon HD6950 or better
  • Sound card
    - DirectSound supported with DirectX9.0c or better
  • Input device
    - Required: Mouse & keyboard
    - Supported: Gamepad (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
  • Direct X
    - Required: DirectX 9.0c or later
  • Network connection
    - Required: Steam used for network connections

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من هیچی از این بازی نمیدونم (صفحه اول هم چیزی ننوشته بود) میشه یه توضیحی بدین ؟ این اصلا چی هست ؟ یه بازی کامله؟ DLC برای شماره 6 ؟ یا اسپاین آف ؟ موضوع و گرافیکش کلا یه توضیحی بدین ممنون میشم ؟

این یک بازی کامل و مستقل هست و ربطی به residen evil 6 نداره. این بازی قبلا برای کنسول دستی 3DS عرضه شده و نقدها و نمرات مثبتی رو روی این کنسول گرفته. حالا تا چند روز دیگه این بازی با گرافیک HD برای PC و بقیه کنسول ها منتشر میشه. بازی یه Spin-Off به حساب میاد ولی از اونجا که این بازی به ریشه های residen evil و سبک Survival horror تا حدی برگشته و همچنین نسخه 3DS نمرات خوبی قبلا گرفته همه منتظر این بازی هستن و خیلی بهش امید دارن.

sog_eros نه دوست عزیز بازی به هیچ وجه Spin-off نیست و به مراتب از نسخه 6 اصلی‌تره!
همون‌طور که از عنوانش پیداست، در مورد اتفاقاتی که در پیدایش BSAA می‌افته شکل گرفته. مابین شماره 4 و 5. و کاراکترها، کاراکترهای اصلی سری رزیدنت ایول هستن.

حق با شماس. منظورم این نبود که این عنوان یه عنوان فرعی به حساب میاد. منظورم این بود که جزء شماره دارها نیست, حالا درسته کپ کام تو عناوین شماره دار اصلی مخصوصا این آخری (6) از نظر داستانی و خیلی چیزای دیگه گند زده ولی معمولا سازنده ها خطوط اصلی و حیاتی داستان رو روی یه کنسول دستی نمیارن, یه جورایی این عنوان از این نظر یک استثناها به حساب میاد, یه چیزی تو مایه های peace walker سری metal gear solid که حتی یه زمانی یادمه کوجیما می گفت peace walker در حد metal gear solid 5 به حساب میاد.

آخرین ویرایش:
تا اینجا که بی‌نظیره همه چیز این بازی. 6 بدجوری تو ذوق منم زد بعد اون همه انتظار!

دوست عزیز، این بازی یه شماره اصلی رزیدنت ایول هست که اوایل 2012 واسه کنسول دستی 3Ds بیرون اومد. برخلاف انتقادهایی که از شماره‌های جدید روز به روز بیشتر می‌شد، این شماره فقط تحسین دریافت کرد.
یک شماره اصلی رزیدنت ایول و کنسول دستی! یکی از افراد بیشماری که خیلی از این موضوع ناراحت بود خودم بودم! تا اینکه بالاخره خبرش برای ورود به سایر کنسول‌ها هم اوایل 2013 و بعد از شکست RE6 اومد. در واقع کپ کم آخرین برگ‌ برندشو توی نسل هفتم رو کرد.
گرافیک قابل قبوله و موتور بازی هم بیشتر از این رو جواب نمی‌ده. البته به قدری صدا، موسیقی و اتمسفر پر هست که شاید اصلا به چشم نیاد.
وقایع در یک کشتی بزرگ رخ می‌ده و ژانر بازی که بعد از کد ورونیکا به اکشن ادونچر تبدیل شد، به سروایول هارر (سبک کلاسیک سری) برگشته.

بازی برای PC هم لیک شده.

- - -ویرایش - - -

نه دوست عزیز بازی به هیچ وجه Spin-off نیست و به مراتب از نسخه 6 اصلی‌تره!
همون‌طور که از عنوانش پیداست، در مورد اتفاقاتی که در پیدایش BSAA می‌افته شکل گرفته. مابین شماره 4 و 5. و کاراکترها، کاراکترهای اصلی سری رزیدنت ایول هستن.
شماره‌های اصلی از ویکی‌پدیا:

[TABLE="class: nowraplinks hlist collapsible autocollapse navbox-inner, width: 1116"]
[TR]
[TH="class: navbox-group, bgcolor: #DDDDFF, align: right"]Main series[/TH]
[TD="class: navbox-list navbox-odd, bgcolor: transparent, align: left"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

wikipedia.org

چون هنوز نیومدن :دی
آقا من نمیتونم صبر کنم هی‌ دارم نقد‌های بازی رو می‌خونم از اول شروع می‌کنم :دی این چرا اینجوری اثر گذاشته؟
biggrin1.gif

بازی لیک شده؟؟؟ پس لینک هاشو چرا هرچی می گردم پیدا نمی کنم؟؟؟
اشتباه از من بود، چون بین xbox و ویندوز گاهی قاطی می‌کنم! (و حتی دنبال دانلود نسخه لیک شده نرفتم.)

معمولا سازنده ها خطوط اصلی و حیاتی داستان رو روی یه کنسول دستی نمیارن, یه جورایی این عنوان از این نظر یک استثناها به حساب میاد, یه چیزی تو مایه های peace walker سری metal gear solid که حتی یه زمانی یادمه کوجیما می گفت peace walker در حد metal gear solid 5 به حساب میاد.
خب در این زمینه ما یک ارتباط تنگاتنگ بین رزیدنت ایول و نینتندو شاهدیم.
اوایل 2002 نسخه بازسازی شده شماره اول به جهت پشتیبانی و فروش بیشتر نسخه‌ی بعدی، عرضه شد. و چند ماه بعد شماره‌ای که همه در انتظارش بودن به نام Zero منتشر می‌شه. در نسخه Remake حتی مراحل جنگل اضافه شده تا ربط بیشتری به چیزهایی بده که در Zero می‌فهمیم. کسی که این دو عنوان رو بازی نکرده تقریبا چیزی از رزیدنت ایول نمی‌دونه و این دو عنوان به طور انحصاری در اختیار نینتندو قرار داره.
جالب تر وقتی هست که رسما اعلام می‌شه شماره 4 هم فقط برای گیم کیوب عرضه می‌شه و باز در انحصار نینتندو خواهد بود!
بازی در اوایل 2005 برای نینتندو گیم کیوب رلیز می‌شه و تقریبا تمام هواداران دو آتشه رزیدنت ایول دیگه این‌بار یه گیم کیوب می‌خرن! به لطف کار شکنی و صد البته آینده نگری آقای میکامی! تقریبا یک سال بعد به طور غیر منتظره برای کنسول PS2 هم منتشر می‌شه که یک موج بزرگ اعتراض رو به سمتش می‌کشونه که البته ارزشش رو داشت! اگه کارشکنی میکامی نبود تجربه رزیدنت ایول 4 تنها مربوط می‌شد به هواداران مخصوص!

دو نسخه ریل شوتر در 2007 و 2009 مخصوص نینتندو Wii عرضه شد. Resident Evil Mercenaries 3D که جمعی از مرسنریز شماره 4 و 5 بود، فقط برای فروش بیشتر کنسول Nintendo 3DS تنها دو یا سه ماه بعد از عرضه اون در 2011 منتشر شد.
و حالا در 2012 برای قطعی کردن فروش این کنسول، قرار بر گذاشتن یک نسخه اصلی روی اون شد و مثل قبل دوباره هواداران دو آتشه (که این‌بار خیلی کم‌تر شدن) برای خرید این کنسول هجوم بردن.
می‌شه فهمید که عرضه Revelations روی سایر پلتفرم‌ها از همون ابتدا مبنا بوده اما شاید با شکست نسخه 6 زمانش جلوتر افتاده.
کنسول 3DS با آوردن فناوری سه بعدی بدون عینک و پردازنده قوی روی کنسول دستی، نیاز به باز کردن جای خودش توی بازار داشت، چه القاء نیازی بهتر از این کمکٍ دوست قدیمی؟

سلام.
همنین الان دمو رو بازی کردم. محیط فوق العاده بود. جو ترسناکی که 7 سال هست توی RE های اخیر ندیده بودیم برگشته
:)
اصلا یه چیز خوف هست. واقعا از این دموی کوتاه لذت بردم. موجودات عالی، مهمات واقعا خوب جاسازی شده. قسمت Health هم خیلی عالی کار شده.

اونایی که دمو رو بازی کردن میدونند من چی می گم :d ولی من همون فردای عرضه ی دمو دانلودم 50 مگش مونده بود که نتم قطع شد و جریاناتی داره والا زودتر از اینا این جو عالی رو تجربه می کردم.
کسانی هم که منکر این بازی هستن ازشون میخوام فقط 5 دقیقه بازی کنند و بیاند بگند چی شد ... :|

سلام.
همنین الان دمو رو بازی کردم. محیط فوق العاده بود. جو ترسناکی که 7 سال هست توی RE های اخیر ندیده بودیم برگشته
:)
اصلا یه چیز خوف هست. واقعا از این دموی کوتاه لذت بردم. موجودات عالی، مهمات واقعا خوب جاسازی شده. قسمت Health هم خیلی عالی کار شده.

اونایی که دمو رو بازی کردن میدونند من چی می گم :d ولی من همون فردای عرضه ی دمو دانلودم 50 مگش مونده بود که نتم قطع شد و جریاناتی داره والا زودتر از اینا این جو عالی رو تجربه می کردم.
کسانی هم که منکر این بازی هستن ازشون میخوام فقط 5 دقیقه بازی کنند و بیاند بگند چی شد ... :|
گیمپلی خیلی‌ روان شده و اون دلهره قبل رو هم داره. مخصوصا طراحی جونور‌ها دقیقاً یاد آور یه BOW کلاسیک هست :دی

البته کل دمو 5 دقیقه هست،‌5 min ای می‌شه کل دمو رو تموم کرد دیگه :دی

گیمپلی خیلی‌ روان شده و اون دلهره قبل رو هم داره. مخصوصا طراحی جونور‌ها دقیقاً یاد آور یه BOW کلاسیک هست :دی

رزیدنت اویل رو نباید دویید و رد کردو‌ تموم کرد

باید هر گوشه را با دقت مورد تحقیق و برسی‌ قرار بدهیم

دمو واسه من ۲۰ دقیقه طول کشید

واقعا همه چیزش عالی‌ بود فقط دوربینه بازی کمی‌ واسم خوشایند نبود

حس می‌کنم که دوربینه کلاسیک مناسب‌ترین دوربین واسه رزیدنت اویل باشه چون ترس رو بیشتر می‌کنه

نمیدونم شاید دلیلش این باشه که نسخه‌های کلاسیک رو این اواخر بازی کرده باشم

همون دیگه :d گیر نده حالا 5 دقیقه ... البته haven درست میگه، منم همه جا رو دیدم :d گیم پلی واقعا روان و محیط دلهره آور... تنگ و تاریک و صداهای مخوف و ... :d
اتفاقا یادم رفت توی کامنتم بگم :d من می خواستم از موجودات هم تعریف کنم، واقعا زیبا طراحی شدند :d :))

همون دیگه :d گیر نده حالا 5 دقیقه ... البته haven درست میگه، منم همه جا رو دیدم :d گیم پلی واقعا روان و محیط دلهره آور... تنگ و تاریک و صداهای مخوف و ... :d
اتفاقا یادم رفت توی کامنتم بگم :d من می خواستم از موجودات هم تعریف کنم، واقعا زیبا طراحی شدند :d :))
همه جا منظورتون اون در قفل هست که توش دو تا آیتم و یه BOW بود؟:دیاسکن اینا میکردی هم یکم طول می‌کشید.
منظورم از 5 min جداً 5 min نیست که، یعنی‌ مدت بازیش کوتاه هست دمو یکی‌ بازی کنه کلا به ارزش بازی پی‌ میبره.
کاش یه نقش‌ه ای هم داشتن اون RE 5 DLC رو میگذاشتن کنار نسخه PC با همین اجرا میکردیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or