Resident Evil: Revelations 2 | PC

klc2r7cpox5uugebmi8s.png

Developer
: Capcom
Publisher :
Capcom
Genre : Survival Horror
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date:
TBA 2015

این عنوان در طی کنفرانس خبری سونی در TGS 2014 معرفی شد.

بازی ادامه ای بر عنوان پیشین خود خواهد بود چرا که تیم سازنده عنوان قبلی بار دیگر ساخت این عنوان را بر عهده خواهد داشت اما از شخصیت های معروف این سری خبری نیست. بنا برگفته های کپکام، شاهد شخصیت های جدیدی خواهیم بود.

با توجه به تریلر پخش شده و همچنین دیده شدن لوگو شرکت Terrasave (شرکتی که در انیمیشن Degeneration فعالیت داشت)، احتمال میرود که شاهد بازگشت شخصیت Clair Redfield باشیم.

Update 1:

حضور و درخشش Claire Redfield به عنوان شخصیت اصلی و شخصیت رهبر و دختر Barry Burton (یکی از اعضای تیم آلفای STARS در RE1 و نسخه بازسازی شده) به نام Moira در بازی تایید شد.
نقش Claire بیشتر یک شخصیت مبارز در بازی است که در آن Moira نقش شخصیت پشتیبان را برعهده دارد و پشتیبانی از وی را فراهم می کند.
دو حالت Single-Player و co-op یا بخش تک نفره و بخش دو نفره در بازی وجود دارد و هر دو حالت در Resident Evil : Revelations 2 قابل بازی هستند.
محیط بازی یک بازداشتگاه در جزیره ای متروکه و رها شده است و داستان بازی در حوادث بین Resident Evil 5 و Resident Evil 6 صورت می گیرد.
تمرکز گیم پلی بازی و سیک بازی به جای Action بیشتر بر روی Survival-Horror است.
دشمن جدید در بازی که نوع آن "The Afliced" نام برده می شود و باید با آن ها مقابله کرد و چیزی "کاملا متفاوت" از زامبی های سری RE هستند.

با تشکر از حسین (.:BigBoss:.) عزیز

آخرین ویرایش:
تو این تاپیک بپرس جواب میدن.
http://forum.bazicenter.com/thread24348/page909/#post3658257

الان بالاخره من نفهمیدم قضیه افت فریم ولگ چی شد اخرش؟
50نفر میگن افت فریم وحشتناک دارن
4 نفر میگن 1080 با 60 فریم کامل میگیرن
بالاخره بازیش افت فریم داره یانه؟

برای من hd remasterبا بالاترین تنظیمات 1080p روی60 فریم ثابت بود بدون هیچ مشکل
امکانش هست این بازی روهم 60 فریم باتنظیمات بالا بگیرم یانه؟

• Like
Reactions: playstation1
الان بالاخره من نفهمیدم قضیه افت فریم ولگ چی شد اخرش؟
50نفر میگن افت فریم وحشتناک دارن
4 نفر میگن 1080 با 60 فریم کامل میگیرن
بالاخره بازیش افت فریم داره یانه؟

برای من hd remasterبا بالاترین تنظیمات 1080p روی60 فریم ثابت بود بدون هیچ مشکل
امکانش هست این بازی روهم 60 فریم باتنظیمات بالا بگیرم یانه؟
اینجور که مشخصه بازی تو هر سیستمی یه جور اجرا میشه و ربطی به ضعیف و قوی بودن سیستم نداره... واسه من اینقدر لگ و افت فریم داشت که بازی رو پاکیدم :-/
hd remaster برای من هم عالی اجرا میشد ولی این...

خب اپیزود 1 رو تموم کردم
واقعا از همه نظر عالی بود هم از نظر گیم پلی هم از نظر داستان هم از نظر گرافیک هرچی اویل بعد 5 اومده بود به کل اشغال بود جز این چه عجب کپ کام اینو خراب نکرد فقط حیف که خیلی کوتاه بود اپیزود 1 اش
هیچ گونه لگ و افت فریم هم نداشتم تنظیمات هم 1080 و احداکثر

اپیزود 2 کی میاد؟

اینجور که مشخصه بازی تو هر سیستمی یه جور اجرا میشه و ربطی به ضعیف و قوی بودن سیستم نداره... واسه من اینقدر لگ و افت فریم داشت که بازی رو پاکیدم :-/
hd remaster برای من هم عالی اجرا میشد ولی این...

اصلا همچنین چیزی ممکن نیست کسی که با تنظیمات اشنایی کامل داره و سیستم خوبی داره امکان نداره مشکل لگ دشته باشه برای full hd 60 frame هم یه 660 یا 760 لازمه مدل pc نه لپ تاب

اصلا همچنین چیزی ممکن نیست کسی که با تنظیمات اشنایی کامل داره و سیستم خوبی داره امکان نداره مشکل لگ دشته باشه برای full hd 60 frame هم یه 660 یا 760 لازمه مدل pc نه لپ تاب

یه بنده خدایی گرافیکش 760 بود میگفت لگ و افت فریم دارم... اگه به پستها هم دقت کنی یه پست در میون مشکل دارن... حتی رو Low هم مشکل دارم... بعد 21 سال گیمری سر از تنظیمات گرافیکی هم در نیارم دیگه هیچی... در ضمن برو استیم ببین بازی چند تا Negative خورده :|
من واچ داگزو رو حالت high با تقریبا 30 تا 35 بازی میکردم خلی هم از این بهتر بود. یعنی این گرافیکش بالاتره :|

آخرین ویرایش:
یه بنده خدایی گرافیکش 760 بود میگفت لگ و افت فریم دارم... اگه به پستها هم دقت کنی یه پست در میون مشکل دارن... حتی رو Low هم مشکل دارم... بعد 21 سال گیمری سر از تنظیمات گرافیکی هم در نیارم دیگه هیچی... در ضمن برو استیم ببین بازی چند تا Negative خورده :|
من واچ داگزو رو حالت high با تقریبا 30 تا 35 بازی میکردم خلی هم از این بهتر بود. یعنی این گرافیکش بالاتره :|

کاملا موافقم
دلیل اینکه روسیستم های مختلف یک بازی فریم های متفاوتی میده دلیلش تفاوت کانفیگ هادرسیستم های مختلف هستش
هماهنگی پردازنده ورم وحتی نوع سیستم عامل واپدیت بودن درایور ها و...همه ازعواملی هستند که میتونندتوفریم دهی بازی ها تاثیر زیادی داشته باشند وصرفا فقط کارت گرافیک مهم نیست هرچند مهمترین گزینه هستش!

بعد از 21 سال که هیچی بعد از 100 هزار سالم اگر ادم نخواد بازم یاد نمی گیره الان تاپیک هر بازی می رم همه می گن لگ داریم همه هم می گن ایراد بازیه من همشونو بدون لگ بازی کردم سیستم خیلی شاخیم ندارم فقط چنتا بازی هستن که گرافیک بالای 2 گیگ می خوان اونا لگ می گیرن باید تنظیمات کم کرد زمانی که من دارم بدون لگ بازی می کنم پس ایراد بازی نیست ایراد از شما یا سیستمتون هست اینو قبول کنید پیشرفت می کنید حالا تو هر زمینه ای

- - -ویرایش - - -

سلام.چجوری اون نوارهای سیاه بالا وپایین تصویر بازی را از بین ببرم؟ ممنون میشم جواب بدین

این بازی از کاستوم res پشتیبانی نمی کنه از نسبت 4:3 استفاده کنید احتمال زیاد مانیتور wide نیست

بعد از 21 سال که هیچی بعد از 100 هزار سالم اگر ادم نخواد بازم یاد نمی گیره الان تاپیک هر بازی می رم همه می گن لگ داریم همه هم می گن ایراد بازیه من همشونو بدون لگ بازی کردم سیستم خیلی شاخیم ندارم فقط چنتا بازی هستن که گرافیک بالای 2 گیگ می خوان اونا لگ می گیرن باید تنظیمات کم کرد زمانی که من دارم بدون لگ بازی می کنم پس ایراد بازی نیست ایراد از شما یا سیستمتون هست اینو قبول کنید پیشرفت می کنید حالا تو هر زمینه ای

- - -ویرایش - - -

عزیز دلم من هر چی بازی تا الان اومده به جز سری فاینال فانتزی که از سبک نوبتی :-& رو رفتم و هیچ بازی ای اینطوری نبوده اونم با این گرافیک معمولی. تو پست بالا هم دلیلهای زیادی اوردم. حتی با واچ داگز که اکثرا مشکل داشتن من راحت بازیش کردم... الان هم اویل 6 رو نصب کردم واقعا گرافیکش یه سر و گردن از این بهتره و تو بالاترین تنظیمات فریم زیر 57 نمیاد... اقا اصلا من سیستمم خرابه تو فرومهای خارجی چی میگن پس:|

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان...
الان تو سایت Skidrow Reloaded قسمت دوم بازی اومده نسخه codex ...

اینم لینک سایت :
Resident Evil Revelations 2 Episode 2-CODEX - Skidrow & Reloaded Games

صبح اومد سایتهای داخلی هم گذاشتن

- - -ویرایش - - -

یه جا خوندم کپکام گفته اونایی که با این بازی مشکل دارن میتونن پولشونو پس بگیرن=))

داداش یه چیزی بگم ناراحت نمیشی؟!:| شما تو هر تاپیک مشکلی میای میگی من با رزولیشن فول اچ دی و 60 فریم اجرا کردم!:| اون از تاپیک فیفا 15 که گفتی با فول اچ دی و 60 فریم اجرا کردی و صد نفر مینالیدن از لگ و اینم از این تاپیک!!!! و راجع به آشنایی با تنظیمات باید عرض کنم بنده و دوستان از شما تخصص بیشتری داریم در تنظیمات گرافیکی.;)
و اینکه برای این موضوع لگ و افت فریم داخل بازی سه تا حالت بیشتره نداره:
1- یا من و دوستانی که میگن بازی مشکل داره بیمار روانی هستیم و قصدی جز اسپم پراکنی نداریم!
:|
2- یا شما خالی و بندی و سرکار گذاشتی ما رو!
3- یا اینکه شما برات داخل بازی لگ و افت فریم قابل تشخیص نیست و کلا تمام بازی ها رو با 5 فریم هم بازی کنی مشکلی برات پیش نمیاد!

داداش یه چیزی بگم ناراحت نمیشی؟!:| شما تو هر تاپیک مشکلی میای میگی من با رزولیشن فول اچ دی و 60 فریم اجرا کردم!:| اون از تاپیک فیفا 15 که گفتی با فول اچ دی و 60 فریم اجرا کردی و صد نفر مینالیدن از لگ و اینم از این تاپیک!!!! و راجع به آشنایی با تنظیمات باید عرض کنم بنده و دوستان از شما تخصص بیشتری داریم در تنظیمات گرافیکی.;)
و اینکه برای این موضوع لگ و افت فریم داخل بازی سه تا حالت بیشتره نداره:
1- یا من و دوستانی که میگن بازی مشکل داره بیمار روانی هستیم و قصدی جز اسپم پراکنی نداریم!
2- یا شما خالی و بندی و سرکار گذاشتی ما رو!
3- یا اینکه شما برات داخل بازی لگ و افت فریم قابل تشخیص نیست و کلا تمام بازی ها رو با 5 فریم هم بازی کنی مشکلی برات پیش نمیاد!

اولا که من همه ی بازی ها رو نگفتم
دوما من 1 کاربر معتبرم که نصف مدیرهای این سایت منو از نزدیک دیدن
سوما من هیچ وقت خالی نبستم و حقیقت رو گفتم همیشه هم با دلیل حرفام رو ثابت کردم
حالا من 1 کاری می کنم من فیلم از همین دو بازی که نام بردی می ذارم اگر بقیه هم تایید کردن که لگی مشاهده نکردن کاملا قابل بازی هست شما دیگه داخل این سایت نمیاد اگر نه من باید همین کار رو انجام بدم
اگرم نه بابت تهمتی که زدید عذر خواهی کنید چون اصلا کار جالبی نیست

اولا که من همه ی بازی ها رو نگفتم
دوما من 1 کاربر معتبرم که نصف مدیرهای این سایت منو از نزدیک دیدن
سوما من هیچ وقت خالی نبستم و حقیقت رو گفتم همیشه هم با دلیل حرفام رو ثابت کردم
حالا من 1 کاری می کنم من فیلم از همین دو بازی که نام بردی می ذارم اگر بقیه هم تایید کردن که لگی مشاهده نکردن کاملا قابل بازی هست شما دیگه داخل این سایت نمیاد اگر نه من باید همین کار رو انجام بدم
اگرم نه بابت تهمتی که زدید عذر خواهی کنید چون اصلا کار جالبی نیست
اولا ابتدا حرفم گفتم که ناراحت نشو!:| دوما من نگفتم شما خالی بندی! گفتم یا من و دوستان دیگه دروغ میگیم یا شما!:d حالا چجوری این ها رو تهمت حساب میکنی واقعا موندم!:-/

• Like
Reactions: playstation1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or