Resident Evil: Revelations 2 معرفی شد

Schürrle

کاربر سایت

86791679428339971754.jpg

Capcom : Update به طور رسمی اعلام کرد که بازی برای PS4،PS3،XBOX ONE،XBOX360 و PC منتشر خواهد شد.(منبع)

به دنبال خبری که ماه قبل منتشر شد، Resident Evil: Revelations 2 توسط Capcom در طی کنفرانس SCEJA معرفی شد.تریلری نیز از بازی در این کنفرانس نمایش داده شد.

بازی شامل یک محیط و داستان کاملاً جدید است و شخصیت های اصلی بازی Chris و Jill نخواهند بود.Resident Evil: Revelations 2 در اوایل سال 2015 منتشر خواهد شد.لازم به ذکر است که تیم سازنده ی این نسخه ، همان سازندگان نسخه ی اوّل بازی است.
Capcom هفته ی بعد اطلاعات بیشتری در مورد بازی منتشر خواهد کرد.همچنین بازی در Tokyo Game Show که در ماه جاری برگزار خواهد شد قابل بازی خواهد بود.

منبع

آخرین ویرایش:
بازی جدیدی معرفی بشه و کراس جن نباشه باید تعجب کنیم !

حالا آواخر نسل قبل همه خودشونو خفه کرده بودن که این کنسولها نسل 7 ما رو محدود کردن و فلان و ... !

خبر خوبی بود و خوب تر این کهChris و Jillشخصیت های اول اون نیستن...خدا کنه کلر یا کسی دیگه که کمتر در شماره های قبل بودن باشه.
شماره قبلش خوب بود یعنی بهتر از شماره6 بود...امیدوارم حدقل این شماره نا امیدمون نکنه.;)

از این تیزر هیچی معلوم نیست,اون دسبند برای چیه ! اگه جیل و کریس حضور ندارن چرا بازی با عنوان رولیشنز 2 معرفی میشه ,جیل همیشه حضورش باعث جذابیت چرا ادامه ندادن داستان رو نمی دونم.

امیدوارم و مطمئنّم که این رزیدنت اویل مرا با سری آشتی خواهد داد
فقط واسه 3DS عرضه نمیشه!!بیچاره ها دارنده های اونا بودن که با جمایتشون از نسخه اوّل کار رو شروع کردن:|

تو یه هفته نشستم و 3 تا رزیدنت اویل تموم کردم : Code Veronica X , Zero و Remake ... تقریبا هرکدومشون با هم فرق داشتن و واقعا کلاسیک بودنشون یه حس عجیبی رو به آدم میداد ... اینم امیدوارم یه چیز خوبی از آب در بیاد ... اگه قراره اینم رو کشتی و این جور چیزا باشه میشه با یه فلش بک به بازی Cold Fear رجوع کرد و خاطرات اون و شماره یک همین رولیشنز رو زنده نگه داشت ... کلا رزیدنت اویل خوبه . من دوست دارم :x

Untitled.png

حالا هرکی این جمله پیچیده رو فهمید برای ما تحلیل کنه ! این جمله از یک نویسنده آلمانی به اسم "فرنز کفکا" هست، ایشون داستان های کوتاه زیاد نوشته است و تم داستان هاش هم همه مدلی بوده است ! از ترسناک بگیر تا اجتماعی و مازوخیسمی !

جمله رو بخوام درست مثل خودش ترجمه کنم خیلی سنگین میشه برای همین منظورش رو میگم، ایشون میفرماید: مکان هایی که برای قایم شدن مناسب هستند خیلی زیاد است، اما فقط یکی شان باعث رهایی و رستگاری تو میشود ! ولی به همون اندازه که شانس برای رسیدن به رهایی و رستگاری هست، به همون اندازه هم مکان برای قایم شدن وجود دارد.

خدا به دادت برسد کلیر ردفیلد عزیز! کلا کلیر تو دو تا نسخه ای که بود ، خیلی سختی کشید! مخصوصا کد ورونیکا!

Untitled.png

حالا هرکی این جمله پیچیده رو فهمید برای ما تحلیل کنه ! این جمله از یک نویسنده آلمانی به اسم "فرنز کفکا" هست، ایشون داستان های کوتاه زیاد نوشته است و تم داستان هاش هم همه مدلی بوده است ! از ترسناک بگیر تا اجتماعی و مازوخیسمی !

جمله رو بخوام درست مثل خودش ترجمه کنم خیلی سنگین میشه برای همین منظورش رو میگم، ایشون میفرماید: مکان هایی که برای قایم شدن مناسب هستند خیلی زیاد است، اما فقط یکی شان باعث رهایی و رستگاری تو میشود ! ولی به همون اندازه که شانس برای رسیدن به رهایی و رستگاری هست، به همون اندازه هم مکان برای قایم شدن وجود دارد.

خدا به دادت برسد کلیر ردفیلد عزیز! کلا کلیر تو دو تا نسخه ای که بود ، خیلی سختی کشید! مخصوصا کد ورونیکا!
ممنون بابت خبر اما" بابا یه بازی زامبی کشی که دیگه فلسفه خاصی نداره که.آخرش باید 4تا زامبیو بکشی برسی تهش:dفقط میمونه روایت داستان و گیم پلی که زیبا در بیاد یا گند بزنن بهش:dاز روزی میترسیدم که سری RE بشه مثل AC که چپو راست از روش بسازنکه بالاخره همچین روزی اومد.چه بخواید چه نخواید RE رفت قاطی باقالیا>:):d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or