Resident Evil: Revelations 2 دارای Microstrantions خواهد بود

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
کمپانی Capcom امروز اعلام کرد، Resident Evil: Revelations 2 عنوان اپیزودی horror adventure این کمپانی دارای microstrantions خواهد بود.

احتمالا شما هم بعد از تایید این خبر و وجود microstrantions در بازی ناامید شده اید. microstrantions قابلیتی است که به بازیکنان اجازه می دهد با پرداخت پول واقعی، امکانات اضافی و ایتم های مختلف داخل بازی را خریداری کنند. اما microstrantions در Resident Evil: Revelations 2 فقط محدود به مد Raid است و در بخش داستانی بازی این قابلیت وجود نخواهد داشت.

shme37aa4xef97tfswgv.jpg

کمپانی Capcom در گفتگویی با سایت Kotaku نحوه به کار بردن سیستم microstrantions را در عنوان Resident Evil: Revelations 2 توضیح داد.

در مد Raid بازیکنان این قابلیت را خواهند داشت تا از "life crystals" برای زنده شدن (respawn) بعد از مرگ استفاده کنند.
Capcom در ادامه توضیح داد: "Blue life crystals را می توانید با انجام مراحل بازی به دست آورید و Red life crystals را هم می توانید، بخرید. این دو کریستال کاربرد یکسانی دارند، اما ما گزینه ای برای بازیکنانی که Blue life crystals های خود را تمام کرده اند، یا وقت کافی برای گرفتن Blue life crystals در بازی ندارند، قرار داده ایم و آن هم گزینه خرید است. اگر بازیکنان هر دو نوع crystal را داشته باشند، بازی استفاده از کرستال های آبی را در اولویت قرار خواهد داد."

این طور که از توضیحات Capcom به نظر می رسد، زیاد جای نگرانی وجود ندارد و بازی شما را مجبور به خرج کردن پول اضافی برای انجام مراحل بخش داستانی، نخواهد کرد.
عنوان Resident Evil: Revelations 2 به صورت اپیزودی برای PC و کنسول های Xbox One, Xbox 360, PS4 و PS3 منتشر خواهد شد.
اپیزود اول بازی در تاریخ 24 ماه فبریه منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
البته همونجور که خبر رو مطمئنا هیچکدومتون نخوندین:

Raid Mode رو هم که مسلما خیلیامون بازی نمیکنیم و اهیمتی هم نمیدیم.

البته من موافق با Microtransaction نیستم. کپکام هم جدیدا داره بازار بازی های F2P و آنلاین رو تست میکنه (که ای کاش نمیکرد با این وضعیت داغونش) و Dragon's Dogma Online هم این ویژگی رو داره. البته تجربه ثابت کرده اونایی که از این سیستم استفاده میکنن، زود در مغازه رو میبندن.

من یشب خبر رو تو تویتر خوندم حالم از Raid Mode بهم میخوره اصلا برام مهم نیست. کلا روی این بازی من حسابی باز نکردم من اگر عکسشو گذاشتم روی امضام چون جدیدترین بازی کپکامه البته رزینت ایول :))

- - -ویرایش - - -

امیدوارم این بازی موفق بشه تا کپکم دیگه evil اکشن نسازه.به نظر داستان خوبی هم داره.
اون raid mode هم که اصلا مهم نیست واسه فن های اصیل:d

Raid Mode برای بچه مچه ها هست امتیاز بگیرن و دلشون خوش باشه بازی یعنی The Evil Within نه از این مسخره بازیها داشت نه مالتی پلیر مثل رزیدنت ایول 6 ! رزیدنت ایول های کلاسیک هم خوب بودن یک احمقی تو پیج رزیدنت ایول گفته بود الان سال 2015 هست نه 1990 از این بچه مچه های تازه رزیدنت ایول دیده بود. خخخخ ولی من ری مود رو که میبینم باد بازیهای سگا میفتم که جونشونو نشون میداد م خخخخخ باز خدا رو شکر که دشمناش وقتی خیلی میزنیوشن قرمز چشمک زن نمیشن :D

آخرین ویرایش:
احتمالآ تو RE:R3 میگن اگه پول ندی تو بخش آنلاین بدون اسلحه میری جلو بقیه هم اسلحه میخرن
اتفاقآ چند وقت پیش هم تو یه جمعی سر این کلش بحث میکردیم (یه جمع غیر گیمر) اکثرآ کور کورانه میگفتن هرکی داره جم میخره هرکی نداره دندش نرم باید زحمت بکشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or