Resident Evil: Revelations با کاهش قیمت و استاندارد جدیدی از حجم کارت حافظه .......!

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود...

REREVjan28.jpg

Capcom قیمت Resident Evil: Revelations را کاهش میدهد ...
Capcom اعلام کرد قیمت این بازی رو 10 $ کاهش داده و این هیچ ربطی با آنچه بروی کیس 3DS این بازی چاپ شده ندارد ...
با توجه به پست Capcom Unity بعد از هفته ها تلاش این شرکت قادر به کاهش قیمت به 39.99 $ ، به جای قیمت اولیه برای
عرضه در فروشگاه ها با قیمت 49.99 $ شده است ...
سال گذشته شرکت کپکام اعلام کرد که این بازی بیش از یک بازی استاندارد بروی 3DS هزینه خواهد داشت ، زیرا این بازی
نیاز به یک کارت حافظه 4G ی به جای کارت حافظه های 2G ی استاندارد 3DS دارد ...
Capcom امیدوار است که کاهش قیمت باعث تشویق هر چی بیشتر مردم برای بررسی و امتحان کردن این عنوان قوی باشد .
Resident Evil: Revelations در تاریخ 27 ژانویه در اروپا منتشر شد و در ایالت متحده آمریکا نیز در تاریخ 7 فوریه منتشر میشود .
این بازی برای کنسول دستی 3DS منتشر میشود ....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تصاویر منتشر شده از این بازی واقعا فراتر از دیگر بازی های این کنسول میباشد ( نظر شخصی )

resident-evil-revelations-preview-2.jpg

resident-evil-revelations-preview-1.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
مطمئن باشی د سونی اگه دنبال مولتی پلتفرم کردن بازی های 3ds باشه میره سراغ مانستر هانتر نه این هرچند حدس میزنم اگه خوب نفروشه رو ویتا هم بدن بیرون

دیگه چیکار کنن بدبختا ؟ منظور از برگشتن به ریشه ترسناک شدن کامل بازی هست و نداشتن هیچ اکشنی در بازی هست. منظور حضور زامبی های با پیرهن سفید خون آلود یا نمسیس یا امارت نیست که !!! هر چند تو گشتی یه جایی یکم شبیه امارت هم وجود داره.
نظر شما محترم ولي با يه اكشن معمولي هم ميشه يه RE شاهكار و ترسناك ساخت;)حتما نيازي نيست نميدونم ده تا چيز اكشن به بازي اضافه كنن تا بگن ما هم بلديم اكشن بسازيم اگه RE اكشن بود بله ولي پايه ي اصلي اين سري روي داستان و اتمسفر گيراش هست;)(هر چند ديگه هيچ خبري از ترس و جو تاريك بازي نيست).
يا مثلا يه نمونه ديگه طراحي افتضاح دشمناي بازي هستش ميشه بگيد دقيقا چه ربطي به اين سري دارن؟يا اون شخصيت هاي جديدي كه به بازي اضافه شدن كه اصلا به دل آدم نميشن و فقط براي آب بندي تو بازي هستن مثل همون چيزي كه تو RE 5 ديديم.

نظر شما محترم ولي با يه اكشن معمولي هم ميشه يه RE شاهكار و ترسناك ساخت;)حتما نيازي نيست نميدونم ده تا چيز اكشن به بازي اضافه كنن تا بگن ما هم بلديم اكشن بسازيم اگه RE اكشن بود بله ولي پايه ي اصلي اين سري روي داستان و اتمسفر گيراش هست;)(هر چند ديگه هيچ خبري از ترس و جو تاريك بازي نيست).
يا مثلا يه نمونه ديگه طراحي افتضاح دشمناي بازي هستش ميشه بگيد دقيقا چه ربطي به اين سري دارن؟يا اون شخصيت هاي جديدي كه به بازي اضافه شدن كه اصلا به دل آدم نميشن و فقط براي آب بندي تو بازي هستن مثل همون چيزي كه تو RE 5 ديديم.

ربطش این هست که کلا این داستان در مورد T-Virus و G-Virus نیست و در مورد ویروس جدید ابی بنام T-Abyss هست. دشمنا هم آلوده به اون ویروس هستند شما بازی رو بازی کردید که میگید ترسناک نیست!!!! برین ریویو های IGN و Kotaku در مورد این بازی رو بخونید تا به عظمت این بازی پی ببرید. از امتیازات بالای این بازی باید متوجه بشید با چه بازی ای طرف هستید.;)

یه اکشن معمولی میشه رزیدنت اویل عالی ساخت ولی اسمش رو دیگه نمیشه رزیدنت اویل گذاشت. شما خودتون دارید میگید اکشن وقتی اکشن باشه دیگه ترسناک نمیشه . مگه اینکه منظورتون اکشن ترسنام مثل رزیدنت اویل 6 بود باشه. که در اون صورت هم بازم خوبه. حالا صبر کنید ماه نوامبر امتیازات این رزیدنت اویل 6 بیاد ببینیم این بهتر امتیاز میگیره یا رزیدنت اویل 6
yahoo_1.gif

آخرین ویرایش:
مثل همون چيزي كه تو RE 5 ديديم. ربطش این هست که کلا این داستان در مورد T-Virus و G-Virus نیست و در مورد ویروس جدید ابی بنام T-Abyss هست. دشمنا هم آلوده به اون ویروس هستند شما بازی رو بازی کردید که میگید ترسناک نیست!!!! برین ریویو های IGN و Kotaku در مورد این بازی رو بخونید تا به عظمت این بازی پی ببرید. از امتیازات بالای این بازی باید متوجه بشید با چه بازی ای طرف هستید.;)
داداشم والا من قصد دعوا ندارم شما اينجوري صحبت ميكنيد فقط يه صحبت دوستانس سخت نگيريد;)
خوب ميتونم بپرسم اين ويروس جديد چه ربطي به ريشه ي اويل و اينا داره؟الان يعني به نظر شما كاري به داستان ندارم طراحي دشمناي بازي راضي كنندس؟
والا نه من بازي نكردم قسمت نشده و منم دارم نظرمو ميگم اگه حرفم اشتباه هست من از شما معذرت مي خوام;)
راستي در مورد امتيازات بالاي بازي مثلا نمره ي 6 EDGE رو ميگيد؟واقعا اميدوار كنندس.
یه اکشن معمولی میشه رزیدنت اویل عالی ساخت ولی اسمش رو دیگه نمیشه رزیدنت اویل گذاشت. شما خودتون دارید میگید اکشن وقتی اکشن باشه دیگه ترسناک نمیشه . مگه اینکه منظورتون اکشن ترسنام مثل رزیدنت اویل 6 بود باشه. که در اون صورت هم بازم خوبه. حالا صبر کنید ماه نوامبر امتیازات این رزیدنت اویل 6 بیاد ببینیم این بهتر امتیاز میگیره یا رزیدنت اویل 6 :)
نه عزيزم اويل 6 رو من با اضافه شدن كاورگيري و سريع دويدن به سبك LP 2 و... به عنوان يك اكشن ساده نمي بينم.منظور من چيزي مثل RE4 بود من اون اكشن رو يك اكشن ساده ميدونم;)
من از همينجا به شما ميگم كه تو نمره RE6 عالي عمل ميكنه:)

داداشم والا من قصد دعوا ندارم شما اينجوري صحبت ميكنيد فقط يه صحبت دوستانس سخت نگيريد;)
خوب ميتونم بپرسم اين ويروس جديد چه ربطي به ريشه ي اويل و اينا داره؟الان يعني به نظر شما كاري به داستان ندارم طراحي دشمناي بازي راضي كنندس؟
والا نه من بازي نكردم قسمت نشده و منم دارم نظرمو ميگم اگه حرفم اشتباه هست من از شما معذرت مي خوام;)
راستي در مورد امتيازات بالاي بازي مثلا نمره ي 6 EDGE رو ميگيد؟واقعا اميدوار كنندس.

نه عزيزم اويل 6 رو من با اضافه شدن كاورگيري و سريع دويدن به سبك LP 2 و... به عنوان يك اكشن ساده نمي بينم.منظور من چيزي مثل RE4 بود من اون اكشن رو يك اكشن ساده ميدونم;)
من از همينجا به شما ميگم كه تو نمره RE6 عالي عمل ميكنه:)

يه سر بيا تو پروفايل من ببين اصلا به قيافه من مياد با كسي دعوا داشته باشم :)) اونجا راجع به رزيدنت اويل بحث ميكنيم اگر هم خواستي بيا تو تاپيكمون عزيزم.

يه سر بيا تو پروفايل من ببين اصلا به قيافه من مياد با كسي دعوا داشته باشم :)) اونجا راجع به رزيدنت اويل بحث ميكنيم اگر هم خواستي بيا تو تاپيكمون عزيزم.
سروري استاد...;)
ببخشيد اگه تاپيكو كمي منحرف كردم:">

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or