Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
View attachment 407159View attachment 407160

از اونجایی که همیشه دوربین سوم شخص رو ترجیح میدم،‌ بار اول بازی رو کامل با دوربین سوم شخص تجربه میکنم. هرچند خیلی کنجکام بخش های لیون با دوربین اول شخص بازی کنم.
بر عکس شما من دوست دارم بخش های گریس که با دوربین اول شخص برم تا لیون

• Like
Reactions: Thundersky
بر عکس شما من دوست دارم بخش های گریس که با دوربین اول شخص برم تا لیون

آره بخش‌های گریس چون survival horror و پیسینگ اهسته تری داره مسلما با دوربین اول شخص بهتر اتمسفر و حس ترس متتقل میکنه، برعکس بخش های لیون که اکشن هست با دوربین سوم شخص تجربه بهتر و روان تری داره. از این بابت گفتم دوست دارم بدونم تجربه بخش های لیون با دوربین‌ اول شخص چجوری هست.

آخرین ویرایش:
یعنی نسخه پی سی، ری تریسینگ اجباری داره؟ مثل ایندیانا جونز؟
هیچ بازی ری تریسینگ اجباری نداره اما ممکنه بازی هایی باشن که فقط با dx12 اجرا بشن
نمی دونم چطوری برداشت این بود اما فول ارتی یعنی همه ی تکنیک های ارتی داره که نسخه کنسولی نداره
پس تریسینگ هم نسخه تکامل یافته ارتی هست که دقت بسیار بالایی داره تقریبا انتهای نورپردازی هست

منم یکم بازی پیش رفتم واقعا عالی بوده خدا خیرشون بده از اون اجبار دوربین اول شخص کشیدن بیرون وگرنه هیچ جوره با گریس نمی تونستم ارتباط بگیرم ولی الان خیلی باهاش مچ شدم. گیم پلی لیان و خودش و همه چیش هم خیلی خوبه :D 8->

تا همین اول بازی فقط یه ایراد داشته برام اونم این بوده که من دوربین سوم شخص گذاشتم ولی بازی تو یک سری از سکانس های سینمایی اتومات اول شخص می شه و سازنده ها این قسمت ها رو با دوربین انتخابی ما مچ نکردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• MoonD
  • Horror
  • ashe
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or