Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
فرق بین استاندارد مدرن و کلاسیک چی هستش؟
کلاسیک مثلا برای سیو باید جوهر داشته باشی ولی مدرن سیو نامحدوده

در مورد کیفیت معماها چیزی نگفته یا فعلاً اطلاعاتی در دسترس نیست.

درجه‌های سختی هم که کپکام توی یکی از تریلرها نشون داد بازی از ابتدا سه تا درجه کژوال، استاندارد (مدرن) استاندارد (کلاسیک) داره. اما یه درجه سختی جدید هم به اسم insanity فکر کنم بعد از یک بار تموم کردن بازی باز میشه که ظاهراً یه جورایی شبیه درجه سختی مدهاوس RE7 هست.
کژوال همون درجه آسانه؟

• Like
Reactions: ps3_360_wii
حقیقتا با این وضع که نمی‌دونیم نت قطع میشه یا نه خرید بازی ریسکه.
میترسم ۴ تومن بازی رو بخرم یک دفعه نت قطع بشه
مشکلات یکی دو تا نیست . کلا تو برزخ جهنمی داریم سر می کنیم

همه چیز رو هواست .

چند کیلومتر اونورتر یارو تو کویت با سرعت اینترنت خفن روز عرضه رو صندلی لم داده و بازی رو Day one تجربه می کنه . مبلغی هزینه می کنه یک هزارم درامدشه

درود برای استیم پریلود ۲۶م هست؟
من که نمیچرخم تو یوتیوب این چیزا ک داستان برم لو نره
تا اونجایی که من چک کردم، هنوز چیزی اعلام نشده ولی طبق تجربه، پریلود در بهترین حالت 48 ساعت قبل از عرضه شروع میشه.

من خودم اسپویل برام هیچ اهمیتی نداره و اصلاً اگر داستان بازی برام اهمیت داشته باشه، میرم دنبال لیک ها تا هر چه سریعتر برام مشخص بشه، که برای RE9 هم صدق می کنه. به نظر من هم داستان بازی بحث برانگیز میشه، نه از این نظر که یک سری متنفر بشن، از این نظر که پیچش های جالبی در راهه که داستان های نسخه های قبلی رو هم غنی تر می کنه.

فکر نمیکنم کسی اسپویل حساب کنه، ولی در خصوص مود های جانبی مثل Mercenaries یا Raid mode از نسخه های قبلی، مثل این که کارگردان بازی توی یکی از مصاحبه ها اشاره کرده که در حال ساخت یک مود خاص هستن تا طرفداران RE9، برای مدت زمان زیادی بتونن بازیش کنن.

در خصوص درجه سختی Insanity هم، گفته شده مثل درجه سختی Madhouse از RE7، اینجا هم یک سری قسمت های بازی روی این درجه سختی تغییر می کنن تا ارزش تکرار بالا بره. یادمه روی Madhouse، جای دشمن ها عوض شده بود، جک بیکر زودتر میوفتاد دنبالت، برای خروج از خونه اصلی باید سکه جمع میکردی تا بتونی در اصلی رو باز کنی و انگار یه تجربه جدید بود. من که خیلی هیجان زده ام، چون به عنوان کسی که RE4 ریمیک رو تا الان 11 بار تموم کرده (مود Berserker رو خیلی پیشنهاد می کنم \m/ )، به نظر من ارزش RE، به ارزش تکرارشه:D

قیمت پیش فروش بازی 16/500 :|
نسخه فیزیکی؟من نسخه دیجیتالی استیم همون اول پیشفروش قبل از کریسمس خریدمش تقریبا ۴ تومان شد حال کمتر یا بیشترش یادم نیست ولی فکر کنم کمتر شد چون توی اکانتم یکم از قبل شارژ داشتم ولی بدون شارژ هم فکر نکنم بیشتر 5 تومان اون زمان میشد همین الانش نسخه دیلاکس نزدیک 9.600 هستش روی اکراین شارژ گیفت کارتش

آخرین ویرایش:
Deluxe Steelbook Edition: 89.99$

Physical Items

• Steelbook case
  • Limited-edition lenticular card
Digital Items

• Five costumes including Grace's Costume: Dimitrescu
  • Two filters including Filter: Apocalypse
  • Four weapon skins including S&S M232 Weapon Skin: Apocalypse
  • Two charms including Charm: Mr. Raccoon
  • Audio Pack: Raccoon City Files
  • Files: Letters from 1998
dig d.jpeg

Digital Deluxe Edition: 79.99$

• Five costumes
  • Two filters including Filter: Apocalypse
  • Four weapon skins including S&S M232 Weapon Skin: Apocalypse
  • Two charms including Charm: Mr. Raccoon
  • Audio Pack: Raccoon City Classic
  • Files: Letters from 1998
dig del.jpeg

Preorder Bonus:

Grace’s Costume: Apocalypse

pre.jpg

این شایعه قیمت ۱۵ میلیون و بیشتر من نمیدونم از کجا اومده اگه هم صحت داشته باشه احمقانه است خریدنش با این قیمت .از وقتی دلار رفته تو رنج ۱۵۰ تا ۱۶۰ چنتا دیسک بازی که وارد شده مثل code vein 2 یا نیو ۳ و ‌... تو رنج قیمتی ۸ تا ۹ میلیون بوده حالا تو فروشگاه های مختلف بالا پایین داشته.اینم همون ۷۰ دلاره چون اینا با درهم امارات و تعداد بالا هم وارد میکنن باید چیزی حول و حوش ۹ تومن باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or