Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps34 and Thundersky
نسخه فیزیکی دیلاکس بازی در برخی نقاط زودتر از تاریخ ریلیز با قیمت های نجومی فروخته شده و امکان اسپویل در یو.تیوب و بقیه شبکه ها بسیار بالاست.مراقب باشید

View attachment 406907
View attachment 406908
عاشق نسخه فیزیکی هستم

کاش جبر جغرافیا نبود . با قیمت منطقی. صبح بیدار می شدم می رفتم شاپ گیمینگ . نسخه فیزیکی می خریدم و صفا

عاشق نسخه فیزیکی هستم

کاش جبر جغرافیا نبود . با قیمت منطقی. صبح بیدار می شدم می رفتم شاپ گیمینگ . نسخه فیزیکی می خریدم و صفا
جبر تاریخه. نه جغرافیا. وگرنه این سرزمین خیلی ثروتمنده از همه لحاظ. زمانی که کشورهای اطراف که الان حسرتشون رو میخوریم بهره چندانی از تمدن نبرده بودن، ایران براشون بیمارستان و جاده ساخت و کمک کرد تا سرپا بمونن.اگر اون نسل لعنتی جفتک نمینداختن، الان تو این وضعیت نبودیم.
منم مثل شما عاشق خرید حضوری هستم. به ویژه در مورد گیم که هیچوقت تجربه واقعی و جهانی نداشتیم. حسرت میخوردم وقتی موقع انتشار کنسول و بازی های مهم، تو خبرها میدیدم که علاقه مندان صف کشیدن و در فروشگاه ها پر از جنب و جوش و هیجانه. همیشه میخواستم یه بارم که شده در نمایشگاه E3 حضور داشته باشم. قفسه های پر از بازی و کنسول و اکشن فیگور و کالکتور و...که از دیدنش سیر نمیشم.
و صد البته حسرت وضعیت اقتصادی که دستمزد ماهانه برابر با قیمت دو سه تا دونه بازی نباشه.

اسپویل از چهار ساعت ابتدایی بازی البته اسپویل خاص داستانی نداره

چندین بار به صحنه‌های ایدا وانگ توی RE2R فلش‌بک میزنه ولی هنوز خود ایدا وانگ جدید رو نشون نداده.
بازی از نظر خطی بودن هیچ شباهتی به RE3R نداره. لول دیزاین مشابه RE8 است یعنی ترکیب خوبی از RE2R و RE4R.
توی بخش اکسترا اشتباها به DLC اشاره کردن و وجودشو تایید می‌کنه.

رو استیم بخوام بخرمش ۶ تومن میفته رو اکراین.
ظرفیت ۲ PS5 هم ۵ تومنه!
واقعا چجوری میخرید قیمتا عجیب غریب شده. فقط برا من زیاده؟ خیلی دوست داشتم بازیش کنم ولی اینکه یه بازی انقدر خرج داشته باشه برام قابل هضم نیست!

ظرفیت ۲ PS5 هم ۵ تومنه!
واقعا چجوری میخرید قیمتا عجیب غریب شده. فقط برا من زیاده؟ خیلی دوست داشتم بازیش کنم ولی اینکه یه بازی انقدر خرج داشته باشه برام قابل هضم نیست!
سی دی کی اشتراکی رو پی سی بخر، صد تومن میوفته برات :D

ظرفیت ۲ PS5 هم ۵ تومنه!
فاجعست رسمن ٬ با همین فرمون من به شخصه دیگه نمیتونم کنسول جدید بگیرم.

اسپویل از چهار ساعت ابتدایی بازی البته اسپویل خاص داستانی نداره

چندین بار به صحنه‌های ایدا وانگ توی RE2R فلش‌بک میزنه ولی هنوز خود ایدا وانگ جدید رو نشون نداده.
بازی از نظر خطی بودن هیچ شباهتی به RE3R نداره. لول دیزاین مشابه RE8 است یعنی ترکیب خوبی از RE2R و RE4R.
توی بخش اکسترا اشتباها به DLC اشاره کردن و وجودشو تایید می‌کنه.

این اطلاعات از ردیت که این طرف به‌ گفته خودش از چند ساعت اول بازی داده احتمالا فیک باشه چون بعضی چیزهایی که گفته با عقل جور در نمیاد.

یه نفر دیگه توی توییچ حدودا نیم ساعت از نسخه سوییچ 2 بازی رو استریم کرد که کپکام سریع استریم رو بست و اکانتش حذف شد. البته ظاهرا گفته دوباره با یه اکانت جدید استریم میکنه. این‌ کلیپ کوتاه از استریم که توی ریست ارا گذاشته بودند اینجا توی اسپویلر میزارم برای کسایی که میخوان ببینند.

• Like
Reactions: ps34 and Thundersky

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or