Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
زخم روی گردن لئون باعث کنجکاوی و نگرانی شده و اینکه آیا قراره بمیره در بازی(زبونم لال x_x ). آیا اثر گاز گرفتن یکی از زامبی ها یا موجودات جهش یافته است؟ بالاخره یه جور آلودگی و عفونت هست.
Akifumi Nakanishi تهیه کننده بازی درباره واژه "Elpis" که در تریلر اخیر دیده شده، توضیحاتی داده:
"اگرچه نمیتوانم هنوز جزئیاتی را افشا کنم، لئون یک راز بزرگ دارد و "Elpis" به آن مرتبط است و معنای مهمی دارد. امیدوارم در طول بازی بتوانید آن را کشف کنید."
"در افسانه های یونان باستان، Elpis نشانی است که در جعبه پاندورا باقی مانده و گفته شده که فجایع و دردسر های زیادی را باعث میشود. به صورت عمومی به معنای "امید" تفسیر میشود. اما در حقیقت، برخی آن را یک فاجعه میدانند. این یک المان مهم در داستان Requiem است."
View attachment 404630
لئون جراحی پلاستیک کرده؟:|

• Like
Reactions: Tatsumaru
داستان و پلات بازی به نظر میاد همون کلیشه همیشگی باشه یـ ویروس جدید (احتمالا مثل 4-5-7 یـ نو انگل باشه) یک فرد مهم که تو امبرلا حضور داشته و یـ شخصیت جدید و نو که کلید حل همه ایناست (Grace) . لیان هم به ویروس جدید مبتلا شده و نیاز به درمان داره .

ریز بینی طرفداران سری واقعا قابل تحسینه. به احتمال زیاد، یکی دیگر از شخصیت های شماره دوم رو خواهیم دید در این بازی.
مقایسه صدای خانمی که داره با لئون صحبت میکنه با صدای Sherry Birkin در شماره 6 سری، نشون میده بسیار شبیه هستن. اگر نگیم دقیقا یکی هستن.
sherry2.jpg
sherry1.jpeg
View attachment sherry.mp4

قسمت های لیون رزیدنت ایول ۶ طور هست .لابد head های کپکام گفتن تمام ترسناک نباشه اکشن هم زیاد باشه که بازی خوب بفروشه و هر دو نوع هوادار اکشن و ترسناک دوست راضی بشن .

کارگردان بازی گفته قسمت‌های لیون بیشتر به ریمیک RE4 و قسمت‌های گریس هم به ریمیک RE2 نزدیک هست و شباهت داره.

کپکام اونقدر دیوونه نیست که دوباره بازی مثل RE6 با اون لول دیزاین و پیسینگ فاجعه بسازه. یعنی هر دقیقه ۱۰ دقیقه یه qte با ست پیس های بیهوده و طولانی و باس فایت‌های یکی از یکی دیگه فاجعه تر. کپکام از RE7 به بعد توی هر بازی نشون داده که روی این موضوع خیلی حساسه و سعی کرده تا اون ساختار اصلی بازی و گیم پلی از نظر تن و پیسینگ متمرکز باشه تا دوباره افتضاح RE6 پیش نیاد.

کارگردان بازی گفته قسمت‌های لیون بیشتر به ریمیک RE4 و قسمت‌های گریس هم به ریمیک RE2 نزدیک هست و شباهت داره.

کپکام اونقدر دیوونه نیست که دوباره بازی مثل RE6 با اون لول دیزاین و پیسینگ فاجعه بسازه. یعنی هر دقیقه ۱۰ دقیقه یه qte با ست پیس های بیهوده و طولانی و باس فایت‌های یکی از یکی دیگه فاجعه تر. کپکام از RE7 به بعد توی هر بازی نشون داده که روی این موضوع خیلی حساسه و سعی کرده تا اون ساختار اصلی بازی و گیم پلی از نظر تن و پیسینگ متمرکز باشه تا دوباره افتضاح RE6 پیش نیاد.
والا با اره برقی جر دادن و لگد زدن تِم re2 یی نیست بیشتر re6 هست منم حالم بهم خورد از re6 اون موقعی هم اومد پلیش ندادم چند سال بعد بازیش کردم و متنفرم ولی خب چیزی توی تریلر نشون دادن بیشتر به 6 میخورد تا 2

والا با اره برقی جر دادن و لگد زدن تِم re2 یی نیست بیشتر re6 هست منم حالم بهم خورد از re6 اون موقعی هم اومد پلیش ندادم چند سال بعد بازیش کردم و متنفرم ولی خب چیزی توی تریلر نشون دادن بیشتر به 6 میخورد تا 2
گفت نزدیک به ۴ ریمیک, نه ۲ ریمیک!

حالا بنظر من بهترین قسمت RE6 همون مراحل لیان بود که خیلیم خوب از آب در اومده بود. آره موافقم بقیه مراحل افتضاح بود ولی مراحل لیان بالانس تر بود دوست داشتم.

----------------------------------------------
یه کاربر عرب بنام خالد المطیری از Gamer Snack انیمیشن های RE2R و RE4R رو مقایسه کرده و به این نتیجه رسیده که کیفیت انیمیشن ها تو RE4R کمی افت کرده نسبت به RE2R.

View attachment VID_20251217_123130_348.mp4

سپس با انیمیشن های RE9 (قسمت لیان) مقایسه میکنه و متوجه میشیم که کیفیت انیمیشن ها خیلی بهتر از RE4R شده که امیدواریم درکل طول بازی همینطوری با کیفیت بمونه.

View attachment VID_20251217_123140_846.mp4

حالا شما evil6 بازی نکردی ولی کمپین لیون رو حتما تست کن .
در re6 کمپین لیون بهترین بخش از بازی بود و واقعا خوب کار شده بود . ولی قسمت های کریس و مخصوصا (جیک) داغون بود .

حالا شما evil6 بازی نکردی ولی کمپین لیون رو حتما تست کن .
در re6 کمپین لیون بهترین بخش از بازی بود و واقعا خوب کار شده بود . ولی قسمت های کریس و مخصوصا (جیک) داغون بود .
نوشتم که چند سال بعد بازیش کردم .قبول دارم کمپین لیون از بقیه قسمت ها بهتر بود .

• Like
Reactions: ehsan M

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or