Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
اون صدایی که موقع نمایش افسر پلیس پخش شد مربوط به پس زمینه بود و سینک نبود با صدای ایشون

?Investigating all these strange deaths, huh
بررسی تمام این مرگ های عجیب هاه؟

View attachment 392542
صداش خیلی شبیه لیون نبود اما اگر اون شایعه ای که میگن صدا پیشه لیون توی بازی همون صدا پیشه ریمیک RE2 و RE4 یعنی نیک آپوستولیدس هست، بعید نیست. صدا پیشه بدی نیست اما بنظرم صداش برای لیون توی این سن یکم زیادی جوون هست. ای کاش از متیو مرسر استفاده کرده بودند.

• Like
Reactions: Thundersky
اگر بنم نمیکیند باید اعتراف کنم این دختره گریس لعنتی عجب ....:دی

وایب بازی بشدت خفنه...

نمیدونم چرا دارم به خریدش روز اول فکر میکنم! کپکام واقعاً خوب مینوازه

از اونجایی که لیان خیلی دختر جذب کنه (یادش بخیر ایول 4 که حتی اشلی هم بهش پیشنهاد رابطه داد و لیان هم خیلی بی روح ردش کرد :دی) حدس میزنم این خاله گریس هم دل ببنده و ایندفعه دیگه لیان هم نم پس بده و آخرش با یه لاو ترکوندن خفن تموم شه :)) (چی میگم؟!)

آخرین ویرایش:
با توجه به تایم لاین بازی نباید ناتالیا بزرگتر باشه؟
آره، اگر بازی سال 2028 در جریان باشه ناتالیا اونموقع باید 27 ساله باشه :دی هرچند امیدوارم واقعا داخل بازی باشه و کپکام بالاخره داستانش رو‌ ادامه داده باشه. چند وقت پیش هم یه مدل گفته بود چهره اش برای بازی اسکن شده و عکس‌هایی که از چهره اسکن شده اش گذاشته بود به چهره یه ناتالیا بزرگ شده خیلی شباهت داشت.

اگر بنم نمیکیند باید اعتراف کنم این دختره گریس لعنتی عجب :دی

وایب بازی بشدت خفنه...

از اونجایی که لیان خیلی دختر جذب کنه (یادش بخیر ایول 4 که حتی اشلی هم بهش پیشنهاد رابطه داد و لیان هم خیلی بی روح ردش کرد :دی) حدس میزنم این خاله گریس هم دل ببنده و ایندفعه دیگه لیان هم نم پس بده و آخرش با یه لاو ترکوندن خفن تموم شه :)) (چی میگم؟!)
البته لیان تو این سری رسما میتونه شوگرِ گریس باشه :D

ولی لیان کلا با راکون سیتی رابطش خوب نیست :D

View attachment VID_20250913_192940_816.mp4

اگر بنم نمیکیند باید اعتراف کنم این دختره گریس لعنتی عجب :دی

وایب بازی بشدت خفنه...

julia-pratt-626234-fit.jpg

هنوز هیچی نشده یکی از اسلحه های باحال بازی رو توی تریلر نشون دادند.

View attachment 392736

View attachment 392737View attachment 392738
ریولور یا به قول خودمون مگنوم جذابترین کلت تو دنیای بازیهاست.
حالا شکلهای مختلفی داره و تو بعضی از بازیها خیلی جذابتره ولی هیچی حس این اسلحه رو نمیده.
تو همه بازیها به عنوان اسلحه دوم انتخاب اولمه.

حالا شکلهای مختلفی داره و تو بعضی از بازیها خیلی جذابتره ولی هیچی حس این اسلحه رو نمیده.
تو همه بازیها به عنوان اسلحه دوم انتخاب اولمه.
اولی چیه ؟؟؟

من خودم شات گان / دو لول انتخاب اوله

دووم جدید بیشترش رو با دو لول رفتم

• Like
Reactions: Love Console
مدیران نینتندو باید تکلیفشون رو با خودشون و مخاطبینشون روشن کنن. یه موقع هست که مثل نسل‌های اخیر، 99 درصد هدف‌گذاری نینتندو، بازی‌های انحصاری مخصوص خودشه که خب تو این زمینه تقریباً بی‌رقیبه و واقعاً بحثی نمی‌مونه (حتی با اینکه این بازی‌ها به لحاظ فنی از استانداردهای روز عقب هستن).

ولی یه موقع دیگه هست که هوس می‌کنی پابه‌پای سونی و مایکروسافت، خیلی جدی بخشی از بازار بازی‌های تردپارتی رو تصاحب کنی و انتظار داری اکثر بازی‌های روز مثل همین RE 9، روی کنسولت منتشر بشن؛ در این صورت دیگه نمی‌تونی با سیاست کاهش هزینه‌های تولید و افزایش سودآوری، یه سخت‌افزار تقریباً outdated رو به اسم کنسول نسل بعدی بفرستی بازار و توقع داشته باشی تو این زمینه هم موفق عمل کنی. والا اگه با این زرنگ بازی‌ها (که فقط از نینتندو برمیاد) میشد کار رو پیش برد که سونی و مایکروسافت مغز خر نخورده بودن هر نسل سر اینکه کدومشون کنسول قوی‌تر و در عین حال قیمت مناسب‌تری روانه بازار کنن، خودشون رو پاره کنن!

دقت کنید دوستان.. لیان با اینگرید، کلیر، اشلی، هلنا، مانوئلا، لوسیا، شری و بانوی دو عالم ایدا بوده! پس لیان انسان دنیا دیده ایه!! و تجارب زیادی داشته. فکر می کنم به عنوان آخرین حضور لیان در سری، گریس جون سالم از راکون سیتی پوکیده به در نبره! چون لیان از تمام تجارب گذشتش برای آخرین حضورش نهایت بهره رو خواهد برد😁

تو بقیه بازیا رو نمی‌دونم ولی تو RE قطعا بعد از RPG که سلاح 1-hit حساب میاد، معمولا OP ترین سلاح بازی هست.

اولی چیه ؟؟؟

من خودم شات گان / دو لول انتخاب اوله

دووم جدید بیشترش رو با دو لول رفتم
تو RE که اسلحه اول/دوم نداریم.
منظورم این بود که تو باقی بازیها که میره تو قسمت Sidearm این کلتها برام جذابترین هستن.
یکیش همین Gearsها ، Fallout یا مجموعه Call of duty و... باقی بازیها.
اصلا یه احساس دیگه ای داره با این اسلحه بازی کردن و خب اصولا قدرت خیلی بالایی دارن و کم و بیش لگد زیاد.
خیلی جذابن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or