Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
خوب دو دوربین تایید شد . باید دید کپکام از پس هر دوتا دوربین به خوبی بر میاد یا نه . چیزی که کاملا واضحه این نسخه قرار از نظر مارکتینگ و فروش بزرگترین عنوان سری باشه . من انتظار اعداد و رقم هایی مثل فروش مانستر هانتر از بازی دارم

اون اسکرین شات ها عالی هستند. ناکانیشی واقعا میدونه چجوری ستینگی مثل عمارت اسپنسر با طراحی و اتمسفر عالی درست کنه که فقط با استفاده از جامپ اسکیر پلیرها رو نترسونه. هم عمارت بیکرها توی RE7 و هم کوئین زنوبیا توی REV هر دو اتمسفر خیلی خوبی داشتند.

فقط امیدوارم این قضیه انتخاب دو دوربین در کل به ضرر بازی تموم نشه، چون خیلی چیزها وقتی پای طراحی و لول دیزاین میاد وسط توی دو دوربین فرق میکنه. اما اینطور که پیداست واقعا میخواستند طرافدارهای هر دو دوربین رو راضی نگه دارند مخصوصا بعضی از طرفدارهای قدیمی که از تغییر زاویه دوربین توی RE7 و ا‌ول شخص شدن بازی خوشحال نبودند.

خوب دو دوربین تایید شد . باید دید کپکام از پس هر دوتا دوربین به خوبی بر میاد یا نه . چیزی که کاملا واضحه این نسخه قرار از نظر مارکتینگ و فروش بزرگترین عنوان سری باشه . من انتظار اعداد و رقم هایی مثل فروش مانستر هانتر از بازی دارم
دو دوربین انتخابی تایید شد؟
یا هرگیم پلی یک دوربین؟
=======

اگه انتخابی باشه که پس یعنی حریف فنها نشدن بس که نظرات متفاوت بود و اینطوری خواستن از سر خودشون بازش کنن و یه راه حل برای همه داده باشن.
در مورد دوربین بهتر بازی باید منتشر بشه و بعد نظر داد که دوربین اصلی کدومه.
من تا حالا یه بازی ندیدم که امکان انتخاب دوربین داشته باشه و تو هر دو یا چند نما عالی باشه.
امیدوارم اینجا برای اولین بار همچین چیزی رو ببینم!

اگه قسمت سند باکس یا بنوعی جهان باز بازی با لیان باشه... یحتمل برای کاوش بهتر... تیم سازنده روی نمای سوم شخص تمرکز کردن... و خوب تغییر نما به اول شخص... تو این بخش بعیده به تجربه کلی آسیبی برسونه...

اما تو بخش گریس که خطی هست... برام سوال چجور می خوان میون اون حس انتقال ترس که تو نمای اول شخص به شدت بیشتر هست تا سوم شخص تعادل برقرار کنن...!

تجربه به من حداقل ثابت کرده هر جا خیلی فلان و خیلی بیسار و ادعا گوش فلک رو کر کرده بوده تهش فاجعه شده. نمونه RE6. امیدوارم اینجا برعکس بشه

در مورد دو دوربین هم بگم واقعا فکر احمقانه‌ای به نظر میرسه. باید روی یکی تمرکز کنند

• Like
Reactions: IMANOKA
دوربین انتخابی آدم رو سردرگم میکنه. مدام سوییچ میکنی تا ببینی کدوم بهتره درحالیکه هر دو خوبن و کلی نکته مثبت دارن. این سوییچ کردن ها خیلی راحت به تجربه و حس بازی ضربه میزنه. تا حدودی از اتمسفر خارجت می کنه و یه تجربه از هم گسسته ارائه میده. مخصوصا برای افراد وسواسی و حساس، تجربه بازی زهرمار میشه!
باید انتخابی نباشه و گیم پلی بر اساس اجبار روی هر دوربین طراحی بشه.

اگه تصمیم به انتخابی بودن گرفته باشن، تصمیم اشتباهی هست. خیلی ریسکیه و از نظر من اصلا اجباری هم به این کار نداشتن...
و از کجا معلوم که بودجه بالا هم سر همین دوربین انتخابی نبوده باشه؟! که یعنی ترررر:-w

بگو مگه داری بازی اکشن آرپی جی فانتزی میسازی....تو داری بازی ترسناکِ اتمسفریکِ روایت محور میسازی لامصب:|

آخرین ویرایش:
دوربین انتخابی آدم رو سردرگم میکنه. مدام سوییچ میکنی تا ببینی کدوم بهتره درحالیکه هر دو خوبن و کلی نکته مثبت دارن. این سوییچ کردن ها خیلی راحت به تجربه و حس بازی ضربه میزنه. تا حدودی از اتمسفر خارجت می کنه و یه تجربه از هم گسسته ارائه میده.

اگه تصمیم به انتخابی بودن گرفته باشن، تصمیم اشتباهی هست. خیلی ریسکیه و از نظر من اصلا اجباری به این کار نداشتن...
و از کجا معلوم که بودجه بالا هم سر همین دوربین انتخابی نبوده باشه؟! که یعنی ترررر:-w
من یکی که با سوم شخص بزرگ شدم انتخابم همونه حالا هرچقدر اول شخص مزایای بهتری داشته باشه

دوربین انتخابی آدم رو سردرگم میکنه. مدام سوییچ میکنی تا ببینی کدوم بهتره درحالیکه هر دو خوبن و کلی نکته مثبت دارن. این سوییچ کردن ها خیلی راحت به تجربه و حس بازی ضربه میزنه. تا حدودی از اتمسفر خارجت می کنه و یه تجربه از هم گسسته ارائه میده. مخصوصا برای افراد وسواسی و حساس، تجربه بازی زهرمار میشه!

اگه تصمیم به انتخابی بودن گرفته باشن، تصمیم اشتباهی هست. خیلی ریسکیه و از نظر من اصلا اجباری هم به این کار نداشتن...

بگو مگه داری بازی اکشن آرپی جی فانتزی میسازی....تو داری بازی ترسناکِ اتمسفریکِ روایت محور میسازی لامصب:|
فعلا معلوم نیست که سوییچ کردنش دست پلیر باشه

چیزی که کاملا واضحه این نسخه قرار از نظر مارکتینگ و فروش بزرگترین عنوان سری باشه . من انتظار اعداد و رقم هایی مثل فروش مانستر هانتر از بازی دارم

فکر نکنم بازی هر چقدر هم موفق باشه بتونه از لحاظ فروش به اعداد و ارقام مانستر هانتر برسه. یعنی باید توی سه روز اول عرضه ده میلیون نسخه بفروشه و فروش لایف تایمش هم توی دو یا حتی سه سال بیشتر از بیست میلیون نسخه بشه. مخصوصا اگر به عنوان یه بازی ترسناک تبلیغ بشه. بازی های ترسناک هیچ وقت به اندازه بازی های اکشن مولتی پلیر و آنلاین فروش زیادی ندارند چون قاعدتا خیلی مین استریم و‌ همه پسند نیستند حتی برای فرانچایز بزرگی مثل RE. اما آره اگر بازی خوب باشه و نمرات و متای خوبی بگیره قطعا میتونه رکورد سریعترین فروش بازی فرانچایز رو بزنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or