Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
اما اینکه عملا دیگه RE شماره دار نمیگیریم حس غریبی داره.
تا قبل این فکر میکردم فقط Village عدد رو ازش حذف میکنن ولی برای این نسخه هم حذف شد.
و خب اون شایعه که میگفت دیگه RE شماره دار نیمیگیریم عملا باید قطعی دونست.
این مجموعه هم اونقدر بزرگ شد ک مثل اساسینزکرید رفت تو کار پسوند/پیشوند.

واقعا مسئله مهمی نیست ولی برای پلیری که نزدیک به 30 سال با این مجموعه اومده و بزرگ شده انگار که یه دوره از گیمینگ و همینطور عمرمون رو داریم پشت سر میزاریم و مهر و مومش میکنیم
شماره گرفت دیگه :D تو خود تریلر گنده RE9 نوشت بعد تبدیل به RE9uiem / Requiem شد .
این کاور PS1 بدجوری با آدم حرف میزنه :

Gs8RQdzX0AAq21F.jpg

اگه منظورت در کنارش Subtitle گرفته آره ولی خوب همونم باز احتمالش هست تو نسخه بعدی حذف بشه . Resident Evil X حول محور X Virus >:)

به نظرتون دلیل برگشت به خرابه های راکون سیتی چی میتونه باشه؟
جا گذاشتن کیف پول

واجب شد بریم اوت بریک ها رو بازی کنیم ببینیم چه خبره😎😎
فقط مشکلی که هست دیگه سن رفته بالا چالش به کار ما نمیاد خدا کنه کد تقلب داشته باشن.
اصلا فکرش هم نکن خیلی داغونه این بازی

اینکه عملا دیگه RE شماره دار نمیگیریم حس غریبی داره.
تا قبل این فکر میکردم فقط Village عدد رو ازش حذف میکنن ولی برای این نسخه هم حذف شد.
حالا شاید رسما عدد تو تایتل بازی نذارن، ولی خیلی واضح دارن میگن که این بازی شماره اصلیه.

1000103550.jpg

الان کاملا مشخصه کدوم نسخه ها اصلیه، پروژه های فرعی کدومه و ریمیک ها به چه صورته. اصلا با یه چیزی مثل Assassin's Creed قابل قیاس نیست که خود یوبی سافت هم نمیدونه چی به چیه و شماره چنده!

چرا همه به گرافیک گیر میدین؟
مگه چی دیدین که ما ندیدیم

الان این چهره واقعا عالیه و نسخه 4 ریمیک میگین نسل 8 بود والی یکی از بهترین گرافیک های تمام دوران رو داشت و داره !

View attachment 383816
دقیقا. اویل 4 یکی از بهترین گرافیک های سبک خودشو داره

• Like
Reactions: Thundersky
به نظرتون دلیل برگشت به خرابه های راکون سیتی چی میتونه باشه؟

الان چون اطلاعات خاصی در دسترس نیست نمیشه واقعا نظر داد. اما خب میتونه پای هر سازمان یا حتی شخص خاصی وسط باشه که این وسط مثلا با انجام ازمایشات مخفیانه توی‌ همون خرابه های راکون به هر طریقی باعث درز کردن ویروس به بیرون و‌ شیوع آلودگی جدید شده باشه.

توی Umbrella Corps با اینکه یه بازی مولتی پلیر هست اما داستانش canon هست توضیح داده میشه لوکیشن هایی مثل راکون سیتی یا دهکده RE4 و RE5 بعد از تخریب بطور کامل پاکسازی و بازسازی نشدند بلکه به یک منطقه قرنطینه تبدیل شدند. بخاطر همین بقایای ویروس یا انگل باعث آلوده شدن افراد محلی یا بوجود اومدن bow جدید شدند.

توی این بازی هم پای هر سازمانی وسط باشه. مثل Blue Umbrella که توی RE7 معرفی شد و یجورایی توی‌ فاسد شدن BSSA نقش داشت. یا The Connection سازمانی که مسئول اتفاقات RE7 بود و با Blue Umbrella هم همکاری داشت. یا حتی ممکنه پای آلکس وسکر هم وسط باشه که بعد از رولیشنز دو هنوز تکلیفش مشخص نیست. این نظریه در مورد ارتباط ساب تایتل بازی یعنی requiem با آلکس جالب بود.

Screenshot_۲۰۲۵-۰۶-۰۸-۲۳-۲۵-۲۵-۹۱۵-edit_com.twitter.android.jpg

20250609_093752.jpg 20250609_093750.jpg

بنظرتون این داداشمون که بارونی پوشیده، کیه؟

چرا من احساس می کنم وقتی قراره برگردیم به راکون سیتی، شاهد بازگشت سکسی ترین شخصیت شرور صنعت گیم یعنی آلبرت وسکر هم هستیم!؟ :D :((

برخلاف تئوری های اخیر، اصلا نمی تونم باور کنم این داداش لیانه!:D

کپکام تریلر فوق العاده ای منتشر کرده که بشدت سوالاتی متعددی تو ذهن فن ها ایجاد کرده!

View attachment 384134View attachment 384135

چرا من احساس می کنم وقتی قراره برگردیم به راکون سیتی، شاهد بازگشت سکسی ترین شخصیت شرور صنعت گیم یعنی آلبرت وسکر هم هستیم!؟ :D :((

کپکام تریلر فوق العاده ای منتشر کرده که بشدت سوالاتی متعددی تو ذهن فن ها ایجاد کرده!
شخصیت جدید احتمال زیاد :-? بخوان داستان 5 جیل و 8 کریس رو تکرار کنن مسخره میشه :-"

شاید بگید چه ربطی داشت باو :D

ولی صورت و لب سوخته اش بهم میگه این وسکره:D
دقت نکرده بودم
از اونجایی که شرور به خوبیه وسکر نتونستن طراحی کنن احتمالا همین که شما میگید

آخرین ویرایش:
View attachment 384134View attachment 384135

این به نظر تو فلش بک ظاهر میشه. حالا کیه معلوم نیست!
ولی اونی که رو صندلی نشسته بود و پشت به تصویر بود و داشت با اشکرافت صحبت میکرد، شبیه اسپنسر بود. شاید این یارو هم آدم اونه.
تا حدودی مشخصه که می‌خوان خط داستانی سری رو به یه نتیجه گیری هایی برسونن.

این به نظر تو فلش بک ظاهر میشه. حالا کیه معلوم نیست!
ولی اونی که رو صندلی نشسته بود و پشت به تصویر بود و داشت با اشکرافت صحبت میکرد، شبیه اسپنسر بود. شاید این یارو هم آدم اونه.
تا حدودی مشخصه که می‌خوان خط داستانی سری رو به یه نتیجه گیری هایی برسونن.

بشدت منم اعتقاد دارم اون داداش رو صندلی مون، اسپنسره

مطمئنا تی ویروس هم این وسط داستان حضور داره :D

فقط منم که از نسخه ۸ خیلی خوشش اومده؟نسخه ۸ اینقدر بد بود؟
نه اینکه بازی بدی بود نه . اتفاقا خیلی بازی اوکی بود . ولی مثلا وقتی رسیدم باس هایزنبرگ و دیدم یهو کلی اهن پاره رو جمع کرد دور خودش و من با یه نفربر یا تانک بود فکر کنم باید بهش شلیک میکردم پیش خودم گفتم این اصلا رزدنت اویل نیست . امارت بنونتو هم خوب بود یا دخترای دمیترسک ولی در مجموع بازی حتی از re7 هم ضعیفتر بود و حس و حال یه رزیدنت راکون سیتی طور یا روایتی که تو امارت اسپنسر با re1 تجربه کردیم رو نمیداد . فقط کافیه re2 و re4 ریمیک رو با 8 مقایسه کرد . نتیجه خیلی واضحه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or