Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
البته فکر کنم پیر شده باشه و دیگه جذابیت قبلو نداشته باشه

بانو بخاطر اتفاقات قسمت سوم و اون چیزهای که باهاش سرکار داشت، روند پیری ش کند شده! :D :x

یکی از پروژه های زیرو ریمیک ، یک ریمیک یا کد ورونیکا ریمیک رفت واسه 2 3 ساله دیگه فکر می کردم قبل 9 ببینیم

فکر نکنم

ظاهرا به مناسبت ۳۰ سالگی یکی از ریمیک ها رو منتشر می کنن

تو تریلیر گفت ۸ سال گذشته از مرگ مادره، اگه اشباه نکنم این یعنی بازی ۸ سال بعد از رزیدنت ۲ جریان داره
با توجه به اینکه آلیسا تا سال ۲۰۱۶ زنده بوده و ۸ سال پیش مرده است، RE9 حدود سال ۲۰۲۵ اتفاق می‌افتد. رئیس گریس می‌گوید که او در «هتل ردوود» مرده است. با توجه به نقشه دفتر گریس که شامل آب و پارک ملی ردوود است، این می‌تواند شعبه‌ای از FBI در کالیفرنیا باشد، اما این فقط یک حدس است.

نمای لانگی که از راکون سیتی nuked نشون دادن خیلی عالی بود. مشکل اصلی یکم low-res بودن شخصیت اصلیه. آدم حس می کنه گرافیک این دختره از بقیه بازی و RE4 remake خیلی پایین تره، به خصوص موهاش در قیاس با leon :دی

اینکه درجا با تریلر معرفی تاریخ انتشار هم دادن رو خیلی دوست داشتم .
بعید هم هست تاخیر بخوره چون زیر فشار یا چیزی از طرف مردم برای تاریخ انتشار نبودن و خودشون خواستن رلیز دیت بزنن.

تو تریلیر گفت ۸ سال گذشته از مرگ مادره، اگه اشباه نکنم این یعنی بازی ۸ سال بعد از رزیدنت ۲ جریان داره
آلیسا در اصل تا رزیدنت 7 تا تاریخ سال 2016 زنده هست که یک مقاله درمورد خانواده بیکر و اتفاقات عجیبشون نوشته سال 2016 منتشر کرده که تو بازی هم هست مقاله

A Key Resident Evil Requiem Character Actually Appeared All The Way Back In Resident Evil 7

داستان RE ها معمولا تو همون سالی که منتشر میشن جریان داره، با توجه به اینکه بازی ۲۰۲۶ میاد، ۸ سال قبلش میشه ۲۰۱۸ که یکم بعد از اتفاقات RE7 میشه و منطقی به نظر میاد چون یه متن از Alyssa تو RE7 وجود داره

1000103331.jpg

مشخصه گریس میره توی هتل دنبال ماجراجویی و این داستانا بعد از چندین مرحله گیر میفته و توی تریلر هم نشون میدن به تخت بسته شده
و اینجاس که بازی سوئیچ میشه روی شخصیت لیان و لیان هم که خوراکش نجات دادن دختر های خوشگله وارد عمل میشه و کنترل لیان رو توی دست میگیریم :D

مشخصه گریس میره توی هتل دنبال ماجراجویی و این داستانا بعد از چندین مرحله گیر میفته و توی تریلر هم نشون میدن به تخت بسته شده
و اینجاس که بازی سوئیچ میشه روی شخصیت لیان و لیان هم که خوراکش نجات دادن دختر های خوشگله وارد عمل میشه و کنترل لیان رو توی دست میگیریم :D
احساس میکنم اونجا که گفتی کنترل لیان رو توی دست میگیریم رو خیلی با تاکید گفتی ، لب پایینت رو هم گاز گرفتی و یه اوووووووم هم پشتش گفتی:D
مواظب باش اگه رسیدی به اونجا که گریس رو به تخت بستن و میری که نجاتش بدی رو لایو استریم نکنی .
چون مشخصه که خیلی به قصد به دست گرفتن میخوای بری:))

ای کاش جیل هم توی بازی باشه دیگه واقعا خسته شدیم از بس قیافه کریس رو دیدیم.
چهار قسمت قبلی همش کریس بود لیانم که توی اکثر قسمتها بودش .
این سناریوی که یه دختر نحیف خجالتی کم تجربه یه جا گیر بیوفته و بعد لیان بیاد نجاتش بده دقیقا یاداور رزیدنت 4 هست یعنی تکرار مکررات
دیگه وقتش بود جیل و لیان کنار هم توی یه بازی باشن نه توی یه انیمیشن متوسط آب دوغ خیاری!
زامبی ها هم دیگه باید بیارن فقط توی فلش بک نباشن.
رفتن به راکون سیتی پسابمب اتمی هم بنظرم جذابه.

دوستان اسم بازی این میتونه باشه

Resident Evil:
مامور ضعیفِتو تنها بفرست تو هتل مخروبه که حوادث بدی قبلا توش رخ داده و از قضا مادرشم همونجا کشته شده؛ حتما نتایج خوبی خواهد داشت :-bd

ولی برا اینکه طولانی نشه گذاشتن «مرثیه» دیگه:D
وای چه ایده اوریجینالی😱😱😭😭😭🤯

• Smile
Reactions: Love Console
اینکه درجا با تریلر معرفی تاریخ انتشار هم دادن رو خیلی دوست داشتم .
بعید هم هست تاخیر بخوره چون زیر فشار یا چیزی از طرف مردم برای تاریخ انتشار نبودن و خودشون خواستن رلیز دیت بزنن.

چند سالی میشه که کپکام تریلر بازی هاش رو با تاریخ انتشارش نزدیک کرده.

ولی به شخصه خشم مردم رو از معرفی نکردن بازی احساس کردم! :D

مثلا وقتی دیدن خبری از اویل ۹ تو SOP نیست و بعدش کپکام رفته فقط نسخه های کلاسیک اویل ۲ و ۳ رو برای پلی استیشن پلاس معرفی کرده، عصبانی شدن و یا همین امروز که کپکام دلقک بازیش گل کرد و گفت بازی آماده نمایش نیست و بعد ۲۰ دقیقه نشونش دادن، معلوم هست که فشار مردم و فن ها روشون بوده!:D

بدبخت داسک گالم تو اون ۲۰ دقیقه چقدر فحش خورد!:D

ای کاش جیل هم توی بازی باشه دیگه واقعا خسته شدیم از بس قیافه کریس رو دیدیم.
چهار قسمت قبلی همش کریس بود لیانم که توی اکثر قسمتها بودش .
این سناریوی که یه دختر نحیف خجالتی کم تجربه یه جا گیر بیوفته و بعد لیان بیاد نجاتش بده دقیقا یاداور رزیدنت 4 هست یعنی تکرار مکررات
دیگه وقتش بود جیل و لیان کنار هم توی یه بازی باشن نه توی یه انیمیشن متوسط آب دوغ خیاری!
زامبی ها هم دیگه باید بیارن فقط توی فلش بک نباشن.
رفتن به راکون سیتی پسابمب اتمی هم بنظرم جذابه.

اصلا تو کت من نمیره که بازی ی که قراره «پایان دهنده خیلی چیزها» باشه و آغاز جدیدی رو تو مجموعه در نسخه نهایی شاهد خواهیم بود، گل بانو بهشتی و محبوب ترین شخصیت رزیدنت اویل توش نباشه!:D:x

برا همین خیالم راحته و میذارم کپکام به پخت و پز ادامه بده!:D

چند
اصلا تو کت من نمیره که بازی ی که قراره «پایان دهنده خیلی چیزها» باشه و آغاز جدیدی رو تو مجموعه در نسخه نهایی شاهد خواهیم بود، گل بانو بهشتی و محبوب ترین شخصیت رزیدنت اویل توش نباشه!:D:x

برا همین خیالم راحته و میذارم کپکام به پخت و پز ادامه بده!:D
اینقدر قربون صدقش برو تا آخرش کپکام راضی بشه که یکی از شخصیت اصلی ها رو بکشه و قرعه میفته به جیل ، خیالت رو راحت میکنن بره:D

احساس میکنم اونجا که گفتی کنترل لیان رو توی دست میگیریم رو خیلی با تاکید گفتی ، لب پایینت رو هم گاز گرفتی و یه اوووووووم هم پشتش گفتی:D
مواظب باش اگه رسیدی به اونجا که گریس رو به تخت بستن و میری که نجاتش بدی رو لایو استریم نکنی .
چون مشخصه که خیلی به قصد به دست گرفتن میخوای بری:))

روی pc که ماد میدن کارو درمیارن ;))
ولی جدی گفتم حالا خیلی میشینه این قضیه روی داستان

در مورد داستان و روایت من فکر کنم منظور محمد(@noctis-sm3 ) بیشتر عمق داستانی مجموعه و محتوای اون بود تا نحوه روایت.
عمق داستانی این مجموعه عملا خیلی فرقی با این بقولی بی مووی ها که محمد گفت نداره که بخوایم حالا ازش جلوی مثلا الدن رینگ دفاع کنیم.
اینقدر هم سوراخ و سنبه داره که طرفدارها ازش کلی تئوری و... میکشن بیرون و خب این به نوعی جذابترش میکنه که این در مورد کارهای میازاکی هم وجود داره.
ولی کلا قیاس درستی نیست.

اما نحوه روایتشون چرا ، جای دفاع داره.
طی این سالها با شخصیتهای خیلی خوبی که براش طراحی کردن خیلی خوب تونستن داستانها و روایتهای "در سطحی" تولید کنن که خیلی زود ارتباط بگیره ، همه پسند باشه و همچنان جذاب بمونه.
برای سبکی که بازی داره این حجم از داستان و شکل روایت تونسته کار رو در بیاره.
نه باید خیلی بهش گیر داد و نه اونقدری بهش ارزشگذاری کرد.

به نظرم برای داستان و روایت بازی همین عبارت "کار رو درآورده" کفایت میکنه ،اگه غیر این بود ماها الان اینجا نبودیم و کپکام سالها بود که از این مجموعه عبور کرده بود.
منم حرفم این بود نحوه روایت اصلا ربطی به قضاوت بد و خوب نداره
ولی طبق معمول یه سری فاز برمیدارن که هااا ینی میگی کارای فرام سافت داستان بهتری دارن؟:)) نه میگم اصن بی ربطن :

و همونطور که گفتی اینکه مجموعه حالت B-Movie طور داره اصلا نقطه ضعف نیست و اتفاقا جزئی از هویتشه.
کسی آخرالزمان واقعگرا، افسرده و بقولی grounded بخواد که باید بره tlou بازی کنه.
و اینکه RE های جدید اتفاقا تو روایت داستانی هم بهتر شدن، چون محیط جزئیات بیشتری داره، صدا گذاری و فیشال انیمیشن بهتر شده و کاراکتر های فرعی مث اشلی تازه جون گرفتن و پرداخته شدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or