Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
آدم شاخ در میاره وقتی میبینه تو این تاپیک یه عده دارن داستان‌های کپکام رو سطحی میبینن.
سوپرمارکتیه، عمق نداره و...
نزدیک ۳۰ ساله این فرانچایز بوجود اومده و هنوزم که هنوزه خیلیا پروفایل کاربریشون عکسای کرکترهای این بازیه. خیلی بازیهای شاخ فقط از این سری بازی الهام گرفتن تا خلق بشن.
اگه این فرانچایز داستان نداره پس کیا دارن؟ آثار میازاکی؟ ماریو؟ دقیقا چی؟

الان ممکنه بازی فردا توی شو کیس ایکس باکس هم نمایش داشته باشه یا نه ؟
گیمزکام قابل بازی هست اونجوری که جف گفت. ۲ ماه دیگه تو بدترین حالت ایمپرشن های دمو گیمزکام بیرون میاد احتمال زیاد با تریلر گیم پلی.

1000037641.jpg
1000037642.jpg

این بازی اگر کامل سوم شخص باشه
شخصیت اصلی لیون باشه
انواع اقسام محیط هارو داشته باشه
باسا ترسناک و مراحل واقعا ترسناک داشته باشه و تنوع بی نظیر تو باس دشمن داشته باشه
خطی باشه و بین ۱۵ تا ۲۰ ساعت باشه بدون ماموریت فرعی و دلقک بازی شکار سوسک موش
قشنگ میتونه جا پا اویل ۴ اورجینال بذاره و یه شاهکار تاریخی بشه امیدوارم کپ کام کار درست کرده باشه فقط و بازم گند نزنه با شخصیت های بدرد نخور دوربین اول شخص و ...

در مورد داستان و روایت من فکر کنم منظور محمد(@noctis-sm3 ) بیشتر عمق داستانی مجموعه و محتوای اون بود تا نحوه روایت.
عمق داستانی این مجموعه عملا خیلی فرقی با این بقولی بی مووی ها که محمد گفت نداره که بخوایم حالا ازش جلوی مثلا الدن رینگ دفاع کنیم.
اینقدر هم سوراخ و سنبه داره که طرفدارها ازش کلی تئوری و... میکشن بیرون و خب این به نوعی جذابترش میکنه که این در مورد کارهای میازاکی هم وجود داره.
ولی کلا قیاس درستی نیست.

اما نحوه روایتشون چرا ، جای دفاع داره.
طی این سالها با شخصیتهای خیلی خوبی که براش طراحی کردن خیلی خوب تونستن داستانها و روایتهای "در سطحی" تولید کنن که خیلی زود ارتباط بگیره ، همه پسند باشه و همچنان جذاب بمونه.
برای سبکی که بازی داره این حجم از داستان و شکل روایت تونسته کار رو در بیاره.
نه باید خیلی بهش گیر داد و نه اونقدری بهش ارزشگذاری کرد.

به نظرم برای داستان و روایت بازی همین عبارت "کار رو درآورده" کفایت میکنه ،اگه غیر این بود ماها الان اینجا نبودیم و کپکام سالها بود که از این مجموعه عبور کرده بود.
بنظرم اینکه انتظار داشته باشیم همه داستان فلسفی و چند بعدی باشن خودش کلیشه هست.
الان واقعا معیار "داستان خوب" برای منتقدا اینطور شده. این موضوع توی کتم نمیره. درسته من خودم تا حالا مثل متال گیر ها با RE ها مثلا احساسی نمیشیم. اما اینقدر همیشه شخصیت های جذاب درست کردن که همیشه میخوای با این دنیا و کرکترا وقت بگذرونی. فکر کن بعد N تا بازی برای این سری و کرکترا دست و پا میشکونیم.
حتی با نسخه 7 نشون دادن جایی که نیاز باشه کپکام خلاقیت هم نشون میده. فقط امیدوارم اینقدر هایپ میکنند کارهای جالبی با گیمپلی انجام بدن.

بالاخره رسیدم خونه و تریلر رو دیدم! :D

در یک کلام فوق العاده بود!

حالا شاید بگید حاجی کجاش فوق العاده بود، بگو ما هم بدونیم!:D

تریلر فوق العاده بود بخاطر مرموز بدونش که باعث شد سوالاتی زیادی تو ذهن فن ها ایجاد بشه!:D

هیچکدوم از تریلرهای معرفی نسخه رزیدنت اویل این حس و حال رو نداشت، اما این یکی خیلی سکسی مرموز بود!:D:x

در کنار مورد بالا، بازگشت به راکون سیتی اما بعد از اون فاجعه اتمی، خیلی حس خوبی در من ایجاد کرده که باعث جاری شدن اشک شوق شد!:D:((:x

فعلا منتظر اطلاعات بیشتر و مخصوصا دمو بازی می مونم!:D ولی همین که بالاخره کپکام از خر شیطون پیاده شد و در عرض ۲۰ دقیقه تریلر رو آماده کرد - خودتون میدونید منظورم چیه!:D - و بازی رو رسما معرفی کرد، جای خوشحالی داره و بعد از مدتها دوری یه رزیدنت اویل اصلی و اونم بشدت مرموز و «ترسناک» قراره ببینیم!:D:x

View attachment srrtqcvkvmflpvkbvexptttfkavxedodwxwedtcpaeyalavcniqyubixkzohoyvb.mp4

بنظر من بزرگترین مشکل سری با این بخش های Rose بوجود اومد‌‌! الان ما با تایم اسکیپ ۱۶ ساله ایی که کردن میدونیم دنیا امن و امان و همینطور کریس هم زندست.
بنظرم اینطوری از لحاظ داستان سرایی تا حدی دستشون بسته شده.

الان ممکنه بازی فردا توی شو کیس ایکس باکس هم نمایش داشته باشه یا نه ؟
به نظر امسال مستقل هست و با جایی قرارداد نداره و کل مارکتینگش با خودشه و برا همینم تو ایونت سونی نبود.

بالاخره رسیدم خونه و تریلر رو دیدم! :D

در یک کلام فوق العاده بود!

حالا شاید بگید حاجی کجاش فوق العاده بود، بگو ما هم بدونیم!:D

تریلر فوق العاده بود بخاطر مرموز بدونش که باعث شد سوالاتی زیادی تو ذهن فن ها ایجاد بشه!:D

هیچکدوم از تریلرهای معرفی نسخه رزیدنت اویل این حس و حال رو نداشت، اما این یکی خیلی سکسی مرموز بود!:D:x

در کنار مورد بالا، بازگشت به راکون سیتی اما بعد از اون فاجعه اتمی، خیلی حس خوبی در من ایجاد کرده که باعث جاری شدن اشک شوق شد!:D:((:x

فعلا منتظر اطلاعات بیشتر و مخصوصا دمو بازی می مونم!:D ولی همین که بالاخره کپکام از خر شیطون پیاده شد و در عرض ۲۰ دقیقه تریلر رو آماده کرد - خودتون میدونید منظورم چیه!:D - و بازی رو رسما معرفی کرد، جای خوشحالی داره و بعد از مدتها دوری یه رزیدنت اویل اصلی و اونم بشدت مرموز و «ترسناک» قراره ببینیم!:D:x

View attachment 383672
با نبود جیل چجوری کنار اومدی

بنظرم اینکه انتظار داشته باشیم همه داستان فلسفی و چند بعدی باشن خودش کلیشه هست.
الان واقعا معیار "داستان خوب" برای منتقدا اینطور شده. این موضوع توی کتم نمیره. درسته من خودم تا حالا مثل متال گیر ها با RE ها مثلا احساسی نمیشیم. اما اینقدر همیشه شخصیت های جذاب درست کردن که همیشه میخوای با این دنیا و کرکترا وقت بگذرونی. فکر کن بعد N تا بازی برای این سری و کرکترا دست و پا میشکونیم.
حتی با نسخه 7 نشون دادن جایی که نیاز باشه کپکام خلاقیت هم نشون میده. فقط امیدوارم اینقدر هایپ میکنند کارهای جالبی با گیمپلی انجام بدن.
منم همین رو میگم.
کسی از یه فیلم اکشن تجاری و همه پسند انتظار تعریف کردن داستان خیلی پیچیده با عمق زیاد که کمتر کسی درکش کنه نداره.
اینکه امروز که کل داستان رو متوجه شدی شب بخوابی و فردا که بیدار بشی باید بری دوبار بخونیش یا بری یوتوب مرورش کنی که دوباره متوجه بشی ، بس که گوشه کنار و شاخ و برگ داره و... اصلا به کار یه مجموعه ای مثل RE نمیاد.

حالا یکسری از بچه ها مطلبی رو که مینویسی رو طور دیگه ای میخونن و سریعا دافعه میگیرن ولی اینکه صحبت از نداشتن داستان خیلی بزرگ و عجیب و غریب برای این سری میکنیم در واقع داریم تعریف میکنیم.
چون اگه به اون طرف میرفت اصلا اینقدر شخصیتهای در دسترس و همه پسندی هم خلق نمیشد.
برای مثال میشه نظرسنجی گذاشت که چند نفر شخصیتهای دنیاهای میازاکی یادشونه و چند نفر شخصیتهای حتی درجه چندم بازیهای این مجموعه رو.

این مجموعه مثل فیلم و سریالهای اکشن و همه پسند هالیوود و... داستان و روایتی داره که مناسب ستینگ و تم بازی بوده.
هم اونقدری عمق داره که ملت رو با هر نسخه به دنبال خودش بکشه و هم اونقدری در دسترسه که با توجه به عناوین پرتعداد مجموعه و حجم بالای داستانکهایی که روایت شده خیلی نخواد طرفدار مجموعه رو گیج کنه و براش پازل طراحی کنه.
نه باید خیلی به عمق داستانیش گیر داد و نه وقتی کسی میاد میگه این به نسبت فلان بازی عمق داستانی و ادبی نداره خیلی جبهه گرفت و براش مثال نقض آورد.

برای همین میگم کپکام کار رو در آورده.

آخرین ویرایش:
کلا از نظر یه عده فقط میازاکی و کوجیما و نینتندو بازیسازن و از هفت آسمون صاف افتادن زمین بقیه رو باید انداخت سطل زباله!کپکام که داستان بازیهاش شبیه فیلم های پاپ کورنیه سونی که گیمپلی نداره و همش کاتسینه راکستار که با بازیهایی مثل rdr2 تنوع و آزادی عمل مراحل رو از مخاطب میگیره(LOL) سانتا فقط بلده gow بسازه و ...
سری RE یکی از بهترین و بیاد ماندنی ترین شخصیت پردازی ها و کاراکترها و داستانها و روایت داستان ها رو داره!از تاریخچه شرکت آمبرلا و نحوه تاسیس اش و انگیزه تاسیس اش گرفته تا پیچش های روایی و روابط بین کاراکترها تا حتی روایت غیرمستقیم داستان و کاراکترها توی دیوارها و محیط بازی و نوت ها و ضبط ها و ... از معدود بازیهایی هست که بعد اینهمه سال هنوز تو اوجه.سگانه کلاسیک با دوربین ثابت ساخت شاهکار شد سگانه مدرن با دوربین روی شانه ساخت و با re4 انقلابی توی این صنعت بوجود آورد نسخه ۷ و ۸ اول شخص رو ساخت که بازم عالی شد و متای خوبی کسب کرد اینم یه چیز متفاوته ولی بازم مطمئنم عالی میشه.حالا نسخه های فرعی و ریمیک ها رو کار نداریم که چقدر عالی بودن.به قدری این فرانچایز Lore سازی کرده و کاراکترهای متنوع و جذاب داره که اگه دست یوبیسافت بود هر سال ۲ نسخه ازش بیرون میداد بعد اینجا در موردش ایراد می گیرن

شاید از مرکز انفجار دور بوده

برای من تریلر معرفی نسخه های 7 و 8 از این تریلر بهتر بود.
عملا چیز خاصی نشون ندادن و همه چیز کلی و مرموز بود. گرافیک و جزییات رو هم زیاد حال نکردم.
یه جورایی به نظر میاد تریلر رو سریع برای مراسم آماده کردن.
بمبی که تو راکون منفجر شد بمب اتم نبود
تو کتاب فتح نمسیس صفحه 350 اینو نوشتن
Q19. エンディングに出てくるミサイルはどのようなもの?
A19. 核兵器につぐ威力を持つ、 気化爆弾などの新型爆弾のひとつで、 詳細は不明ですが、 放射能汚染はきわめて低いようです。 この物においては、 レールキャノンと並ぶ米軍最大の秘密兵器と言えるでしょう。
سوال ۱۹. چه نوع موشکی در پایان ظاهر می‌شود؟سوال ۱۹. این یکی از بمب‌های جدید، مانند بمب‌های بخار، است که قدرت آن تنها پس از سلاح‌های هسته‌ای در رتبه دوم قرار دارد. جزئیات ناشناخته است، اما به نظر می‌رسد که آلودگی رادیواکتیو بسیار کمی ایجاد می‌کند. از این نظر، می‌توان گفت که در کنار توپ ریلی، بزرگترین سلاح مخفی ارتش ایالات متحده است.
من کتابشو ندارم و پیدا نکردم ولی هم تو لینک یوتیوب گذاشته و هم تو اینجا میتونی ببینی
Sterilization Operation
تو رددیتم دیدمم که میگن وجود داره

هنوز هم امید دارم که گل بانو بهشتی هستش :x :D

ولی به طرز عجیبی احساس میکنم گل بانو بهشتی رو تو یه DLC چیزی جا میدن!:D

View attachment 383676
البته فکر کنم پیر شده باشه و دیگه جذابیت قبلو نداشته باشه

بنظر من بزرگترین مشکل سری با این بخش های Rose بوجود اومد‌‌! الان ما با تایم اسکیپ ۱۶ ساله ایی که کردن میدونیم دنیا امن و امان و همینطور کریس هم زندست.
بنظرم اینطوری از لحاظ داستان سرایی تا حدی دستشون بسته شده.
تو تریلیر گفت ۸ سال گذشته از مرگ مادره، اگه اشباه نکنم این یعنی بازی ۸ سال بعد از رزیدنت ۲ جریان داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or