Resident Evil: Operation Raccoon City

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی برام جالب بود .
کلا زامبیا برای اینکه بتونن به یک نفر اسیب برسونن باید نزدیکش بشن دیگه درسته ( منظورم بیشتر زامبیا ـه ) ؟
حالا وقتی به اینا نزدیک میشدن با چاقو نابودشون میکردن !

شما هنوز فکر میکنی تکنیک فایتینک و چند سال قبل بدون تغییر مونده:d

به مسخره ترین اویل ناریخ خوش امد بگید دوستان فقط اسمش اویل هست و بقیش اشغال مطلق هست

بابا بزار لالاییشو بخونه

• Like
Reactions: need to fight
بابا هر سال اومدیم بد گفتیم سال بعدش بازی بدترم شد و به نسخه قبلی راضی شدیم.بیایید از الآن بر عکس کنیم شاید کپکام دید نسل قدیم نظرشون رو عوض کردن بگه حتما نسل جدید خوششون نمیادا بزار برگردونم به سری 3 به قبل:d
از خودم شروع میکنم:
به به عجب بازی خوبی>:d<:-s
عجب گرافیکی>:d<:(
عجب گیم پلی جذابی>:d<:(
بهترین بازی تاریخه>:d<:((

• Like
Reactions: ston cold
سری بازی های Resident Evil همیشه جذاب بوده، هست و خواهد بود.
هر چقدر که داریم جلوتر می ریم و اکشن بازی نسبت به ترسناک بودنش بیشتر می شه، حالش هم بیشتر می شه. عاشق و منتظر Raccoon CITY هستم.:d

Resident Evil واسه من خیلی خاطرست. بهترین روزای گِیم رو با این سِری سِپری کردم.
من روند پیشرفت بازی رو متوجه نمیشم..؟ آخه این گیم پلی یعنی چی؟ اگه میخواستن یــه بازی دیگه بسازن ، حداقل رو یــه IP دیگه تست میکردن نه رو RE !!
به هر حال به خاطرِ اسمش خیلی منتظر بازی خواهم موند. خدا کنه بازیِ خوبی بشه..

برعکس حرفهاتون به نظر میاد این رزیدنت اویل دوباره به حال و هوای قبلی برمیگرده و ترس قبل رو بهمون دوباره میده من که خیلی امیدوارم.داستان بازی ما بین دو عنوان Resident Evil 2 و Resident Evil 3 در سال 1998 و در شهر معروف Raccoon اتفاق می افتد . شما در این بازی در غالب تیم ( Umbrella Security Service ( USS حضور خواهید داشت و باید مبارزه خود را با زامبیها و ویروس پخش شده در راکون سیتی ادامه دهید .

برعکس حرفهاتون به نظر میاد این رزیدنت اویل دوباره به حال و هوای قبلی برمیگرده و ترس قبل رو بهمون دوباره میده من که خیلی امیدوارم.داستان بازی ما بین دو عنوان Resident Evil 2 و Resident Evil 3 در سال 1998 و در شهر معروف Raccoon اتفاق می افتد . شما در این بازی در غالب تیم ( Umbrella Security Service ( USS حضور خواهید داشت و باید مبارزه خود را با زامبیها و ویروس پخش شده در راکون سیتی ادامه دهید .
زیاد امیدوار نباش دوست من

زیاد امیدوار نباش دوست من
چرا؟مگه فضای بازی و زمان بازی در دوران مابین Evil 2&3 نیست ؟خب باید بازی رو هم ببرن تو همون سبک چون اگه یادتون باشه اون موقع زامبی ها خنگ و آروم حرکت میکردند و بازی در یک ساختار خاصی بود نمیشه که زامبیهاش مثل زامبی های اویل 4 و 5 باهوش باشند و همین باعث میشه بازی اکشن نباشه و همون ژانر انحصارا ترس رو داشته باشه

چرا؟مگه فضای بازی و زمان بازی در دوران مابین Evil 2&3 نیست ؟خب باید بازی رو هم ببرن تو همون سبک چون اگه یادتون باشه اون موقع زامبی ها خنگ و آروم حرکت میکردند و بازی در یک ساختار خاصی بود نمیشه که زامبیهاش مثل زامبی های اویل 4 و 5 باهوش باشند و همین باعث میشه بازی اکشن نباشه و همون ژانر انحصارا ترس رو داشته باشه

شما برو تریلر گیم پلی بازی رو ببین با بازی هایی مثل Army Of Two اشتباه میگیریش

کلا این بازی به شعور منی که فن رزیدنت اویل کلاسیکم توهین میکنه اون سری گفتم الان هم میگم تو رزیدنت اویل 2 و 3 ما از اول ورود کارکتر های اصلی به شهر تا خروجشون مثل لیان و کلیر و جیل بودیم دیگه کسی به اینا حمله نکرد بخواد مثلا لیان رو بکشه بعد الان یهو داستان تغییر کرده ؟

جز اینکه یه احتمال دیگه هست اون CG که نشون دادن دنبال لیان افتادن گمراه کنندس و داستان این بازی قبل ورود لیان به راکون سیتی اتفاق میوفته چون وقتی اومد تو شهر تمامی پلیس های RPD مرده بودن اینجا هم که معلوم بود نیروی ویژه آمبرلا یکی از هدف هاشون پاکسازی شواهده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or