Resident Evil HD Remaster | PC

w4v730x6rzprku1vcefr.png

Developer : Capcom
Publisher :
Capcom
Genre :Survival Horror
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date:
20 January 2015

دقایقی پیش Capcom به طور رسمی از نسخه ریمستر شده عنوان Resident Evil HD Remaster رونمایی کرد. این عنوان در اصل در سال 2002 به صورت انحصاری برای کنسول Gamecube ساخته شده بود.

از جمله ویژگی های این عنوان می‌توان به انتخاب نسبت تصویری 4:3 و 16:9 و ارتقا کیفیت بافت ها اشاره کرد. همچنین دوربین بازی دستخوش تغییراتی بوده که بازیکن قادر خواهد بود بین دو حالت داینامیک (همانند Code Veronica) و ثابت، انتخاب داشته باشد.

بازی به صورت دیجیتالی برای پلتفرم های ذکر شده عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
این بلک باکس برای ویدیو و صدا و تکسچر نوشته loss less یعنی دستکاری کرده یا دست نزده دقیقا؟
اگه دستکاری شده بریم نسخه اصلی بگیریم

بازی به شـــــــــــــــــــــــــــدت کند اجرا میشه. رو 6 فریم دقیقا!!!!
نمی دونم مشکل از سیستم منه یا نه ولی کپکام تو پرفورمنس رزیدنت اویل های HD شده اش واقعا داره گند می زنه. تو RE4 HD هم دقیقا همین مشکلو داشتم.

از 12.1 گیگ رسونده به 5.5 گیگ همچین کار بزرگیم نکرده ...
حجم بازیم با حجم نسخه ی CorePack یکیه ! ینی کیفیت فیلمارو هم کم کردن منتهی صداش رو در نیاوردن !
bcf3717cdea6255a1.png

هیچکس نمیاد ویدیوی بازی رو حذف کنه
1080 رو کردن 720
از نظر کیفیت من این همه بازی با فیلم 720 دانلود کردم و آنچنان کیفیت فرقی نداشته
تغییرات corepack :
Code:
http://view.nfo.so/0/1/1/5ef886cef867cc5a304da6542b5f2fb0.png
پی نوشت : خوب مثل اینکه corepack یک سوتی داده که البته راه حلش پیدا شده مشکل ارور در مورد فیلم ها بوده
Just go to "nativePC\movie" folder and make double copies of "00" folder then rename first copy to "01" and the another one to "02", then you are good to go
من نظرم عوض شد رفتم همون بلک باکس رو بگیرم :d

بچه ها بلاخره Corepack یا بلک باکس یا نسخه اصلی ؟ کدوم رو بگیرم ؟ اگه کیفیت ویدیو ها خیلی افت کرده که برم سراغ نسخه اصلی بازی... ولی اگر فرقی به اون صورت نکرده برم نسخه بلک باکس رو دانلود کنم؟ چون بازی ریمستر هست همین جوریش نباید انتظار گرافیک یه بازی نسل جدید رو داشته باشیم اگه قرار باشه کیفیت پایین دانلود کنیم که ارزشن داره.

شما دوتا هر کدوم از نسخه ها رو دانلود کردید بیاید یه توضیحی بدید! :دی

ممنون میشم اگر لینک نسخه بلک باکس رو واسم بفرستید اگر ارزش دانلود داره.

بازی به شـــــــــــــــــــــــــــدت کند اجرا میشه. رو 6 فریم دقیقا!!!!
نمی دونم مشکل از سیستم منه یا نه ولی کپکام تو پرفورمنس رزیدنت اویل های HD شده اش واقعا داره گند می زنه. تو RE4 HD هم دقیقا همین مشکلو داشتم.
من با کارت 512 amd 4670 ddr 4
دارم بازی میکنم بدون لگ
سی پی یو هم e7300
8 گیگ هم رم
اجرا هم میشه راحت و بی دردسر
یکم تنظیماتو دستکاری کن خوب میشه

بلک باکس رو بگیرید مثل هلو اجرا میشه :bighug:
واقعا از گرافیکش خوشم اومد
بی صبرانه میخوام خاطراتم رو HD کنم :d
جالبه ویدیوها 1080 و روی 30 فریم هستش
و با توجه به جدا بودن ویدیوها ، انتظار میره به زودی نسخه فارسی یا زیرنویس دار بازی رو ببینیم :d
یعنی یک مرد پیدا بشه ویدیوها رو زیرنویس کنه و بچسبونه به ویدیوها و بزاره دانلود کنیم رسما تمام ویدیوها فارسی میشه
دیگه دنبال صدا هاش نرفتم ببینم اونا هم جداست یانه
آقا یـ نفر خواهشا فایل Setup نسخه ی Black Box رو برا من آپ کنه نمیدونم چرا Close Program میده :|
برای من که آنتی ویروس که به فایل ستاپ گیر نداد
احتمالا dotNetFx45_Full_setup.exe رو نصب نکردی
اگر نصب کردی و بازم مشکل داشتی تاپیک مشکلات بگی برات میزارم

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی و مخصوصا کیفیت سایه ها نسبت به استاندارد های الانم خیلی خوبه. به نظرم تنها مشکل بازی بازی اینه که چندان با ذائقه ی گیمر های جوون تر سازگار نیست.

بلک باکس رو بگیرید مثل هلو اجرا میشه :bighug:
واقعا از گرافیکش خوشم اومد
بی صبرانه میخوام خاطراتم رو HD کنم :d
جالبه ویدیوها 1080 و روی 30 فریم هستش
و با توجه به جدا بودن ویدیوها ، انتظار میره به زودی نسخه فارسی یا زیرنویس دار بازی رو ببینیم :d
یعنی یک مرد پیدا بشه ویدیوها رو زیرنویس کنه و بچسبونه به ویدیوها و بزاره دانلود کنیم رسما تمام ویدیوها فارسی میشه
دیگه دنبال صدا هاش نرفتم ببینم اونا هم جداست یانه

برای من که آنتی ویروس که به فایل ستاپ گیر نداد
احتمالا dotNetFx45_Full_setup.exe رو نصب نکردی
اگر نصب کردی و بازم مشکل داشتی تاپیک مشکلات بگی برات میزارم

من نسخه Revelations اینطوری کردم زیرنویس چسبوندم پدرم دراومد خخخ
اینم باز ببینم راحته شاید ردیف کردم

آقا این آخرش یک غول داشت, من کلی مهمات ذخیره کرده بودم واسه همین غول آخری ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد. :|
شاید هم باید با کریس بازی کنم تا غوله بیاد. /:)

بچه ها من زمانی که اینو روی ps1 بازی میکردم یادمه با کریس که میرفتیم مث اینکه بازی سخت تر میشد تا با جیل (درست یادم نیست شاید هم برعکس بود) تو اینم همینطوره ؟

کلا چه فرقی داره با کدوم کاراکتر بازی کنی ؟

گرافیک بازی و مخصوصا کیفیت سایه ها نسبت به استاندارد های الانم خیلی خوبه. به نظرم تنها مشکل بازی بازی اینه که چندان با ذائقه ی گیمر های جوون تر سازگار نیست.
مشکل از گیمرهای جوون هست یکی از تاپ ترین بازیهای سری هست

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or