Resident Evil Degeneration Pictures

اون عكس هم كه از پشت داد ميزنه ليون اسلحه رو نگاه كنيد همون كه هيچ وقت بدرد نميخورد تو بازي :-"
اولا اسم شخصیت مورد علاقه من رو درست تلفظ کنید :دی نابود کردید اسم "لیان" رو :biggrin1:
در ضمن اون handgun یکی از اسلحه های خوب بازی بود..فقط باید تا خرخره آپگرید میشد....اونوقت میشد " مامان" :love: از پانیشر و اون یکی که اسمش یادم نمیاد بهتر بود به نظر من. الان نیای با killer 7 مقایسه ش کنی که قضیه ش کاملا متفاوته.

عکس اول رو هم نگاه کنید نوشته: 7years from raccoon city
یعنی احتمالا این CG داستانش 1 سال بعد از RE4 اتفاق می افتد.پس لیان نباید تغییر خاصی کرده باشه :biggrin1:

دوست من یادته capcom اعلام کرد قراره یه فیلم براساس خود بازی ساخته بشه . این عکسها مطلق به همون فیلم هست که در حال ساخت است اینطور که بوش میاد لیون هم در فیلم خواهد بود . ;)

ببخشید اینجا سوتی قرن جدید و دادم و قابل ویرایش نبود :
ویرایش اصلی : sony اعلام کرده با همکاری capcom میخواهد از روی داستان بازی های ساخته شده یه فیلم درست کند .

azizam in khabari ke dadi khabare jadidi nist ino capcom bad az release filme RE:Extintion elam kardVali babat axa mamnoon
عكس ، عكس رو گذاشتند نه خبر ساخت ...
manzooram bad az etefaghe racon bod;)
خب ديگه بعد از راكون ميشه 4 ...
اولا اسم شخصیت مورد علاقه من رو درست تلفظ کنید :biggrin1: نابود کردید اسم "لیان" رو :biggrin1:
در ضمن اون handgun یکی از اسلحه های خوب بازی بود..فقط باید تا خرخره آپگرید میشد....اونوقت میشد " مامان" :love: از پانیشر و اون یکی که اسمش یادم نمیاد بهتر بود به نظر من. الان نیای با killer 7 مقایسه ش کنی که قضیه ش کاملا متفاوته.

عکس اول رو هم نگاه کنید نوشته: 7years from raccoon city
یعنی احتمالا این CG داستانش 1 سال بعد از RE4 اتفاق می افتد.پس لیان نباید تغییر خاصی کرده باشه :biggrin1:
ليان يا ليون نداريم. ولي توي بازي ميگفت ليون ها اينجوري يادم! مطمئن هستي ليان هست؟
اسلحه قبول كن زياد خوب نبود بل اخره جاي اين يك شاتگان يا RPG كه من عاشق اين اسلحه بودم. هرچند اين كلت واقعا وقتي كه هيچي نداشتيم بدرد ميخورد ولي هيچ وقت كار ساز نبود.
منم ميگم كه اين فيلم داستانش بعد از نسخه 4 است.
ولي عكس 4 من ياد قسمتي ميندازه كه اون يارو مو بلند رو از توي كمد در آورديم اسمش الان يادم رفته.
حالا من تيك فيلم هاي ميان بازي رو نگاه ميكنم ببينم همچين صحنه اي توش بود يا نه ...
لينك تريلر ف ي ل ت ر است

ليان يا ليون نداريم
داریم عزیز :دی قضیه n00b اینا که حال حوصله توضیح ندارم.

ولي توي بازي ميگفت ليون ها اينجوري يادم! مطمئن هستي ليان هست؟
شما اصلا بازی کردی؟ اگه بازی کرده بوده اینو نمیگفتی :دی دیگه از اشلی گرفته تا ada دیگه تک تک 500 بار گفتن "لیان" مخصوصا اشلی که جز گفتن اسم"لیان" مثل اینکه dialog دیگه ای نداشت...فقط داد میزد لیان :دی ولی من تا از چیزی مطمئن نباشم چیزی نمیگم. ;)
اسلحه قبول كن زياد خوب نبود بل اخره جاي اين يك شاتگان يا RPG كه من عاشق اين اسلحه بودم.
حالا بنده نمیدونم شما رو چه level بازی میکردی!من فقط یه بار رو normal بازی کردم..بقیه همش رو pro ..فکر کنم یه 10 باری بازی کردم دیگه تایم بازی رسیده بود به 1 ساعت و 50 دقیقه. حیف که game pad م خراب شد :biggrin1: توی pro یکی از اسلحه های خوب handgun بود البته تا خرخره آپگرید شده.چون گلوله شاتگان کمیاب بود.از rpg اصلا خوشم نمیومد.گلوله rifle خیلی کم بود + گلوله killer 7 & broken butter fly ...گلوله TMP خوب پیدا میشد ولی حیف که یه خشاب 250 تایی رو میشد در عرض 10 ثانیه دود کرد.
laser canon هم که خوراک کشتن boss ها بود...فقط برای پایین آوردن time بازی ازش استفاده میکردم...اونم فقط وقتی که دیگه نمیشد با اسلحه معمولی time رو پایین تر 3 ساعت و 40 دقیقه رسوند. :biggrin1:

ولي عكس 4 من ياد قسمتي ميندازه كه اون يارو مو بلند رو از توي كمد در آورديم اسمش الان يادم رفته.
he,s name is LUIS SERA ...به قول برو بچ یوونتوسی "پاول ندود" :biggrin1:

اسلحه قبول كن زياد خوب نبود بل اخره جاي اين يك شاتگان يا RPG كه من عاشق اين اسلحه بودم. هرچند اين كلت واقعا وقتي كه هيچي نداشتيم بدرد ميخورد ولي هيچ وقت كار ساز نبود.
بله ، قائدتا همه از دم باید عاشق RPG باشند ! اگه بازی رو دو سه ساعته با Pistol ـهاش تموم کردی ur a RE Player !
یادش بخیر زمان جوونی با نایف نمسیس مینداختیم

نقل قول:
ليان يا ليون نداريم
داریم عزیز :biggrin1: قضیه n00b اینا که حال حوصله توضیح ندارم.

نقل قول:
ولي توي بازي ميگفت ليون ها اينجوري يادم! مطمئن هستي ليان هست؟
شما اصلا بازی کردی؟ اگه بازی کرده بوده اینو نمیگفتی :biggrin1: دیگه از اشلی گرفته تا ada دیگه تک تک 500 بار گفتن "لیان" مخصوصا اشلی که جز گفتن اسم"لیان" مثل اینکه dialog دیگه ای نداشت...فقط داد میزد لیان :biggrin1: ولی من تا از چیزی مطمئن نباشم چیزی نمیگم. ;)

نه درست ميگه ليان تا به حال دقت نكرده بودم الان يك بخش از دمو كه نگاه كردم ديدم ميگه ليان كندي و...

حالا بنده نمیدونم شما رو چه level بازی میکردی!من فقط یه بار رو normal بازی کردم..بقیه همش رو pro ..فکر کنم یه 10 باری بازی کردم دیگه تایم بازی رسیده بود به 1 ساعت و 50 دقیقه. حیف که game pad م خراب شد :biggrin1: توی pro یکی از اسلحه های خوب handgun بود البته تا خرخره آپگرید شده.چون گلوله شاتگان کمیاب بود.از rpg اصلا خوشم نمیومد.گلوله rifle خیلی کم بود + گلوله killer 7 & broken butter fly ...گلوله TMP خوب پیدا میشد ولی حیف که یه خشاب 250 تایی رو میشد در عرض 10 ثانیه دود کرد.
laser canon هم که خوراک کشتن boss ها بود...فقط برای پایین آوردن time بازی ازش استفاده میکردم...اونم فقط وقتی که دیگه نمیشد با اسلحه معمولی time رو پایین تر 3 ساعت و 40 دقیقه رسوند. :biggrin1:
اگر اشتباه نكنم يك بار نورمال رفتم يك بار هم بالاتر بود ...
اما من تا مرحله اي كه اون طرف كوتولويه رو نرفته بودم همه رو با سلاح هاي عادي ميكشتم ولي اون مرحله واقعا رو تار هاي عصبي آدم راه ميرفت. :biggrin1:
شاتگان كه جاي خود داره از بهترين سلاح هاي بازي بود ولي نزده تموم ميشد.

بله ، قائدتا همه از دم باید عاشق RPG باشند ! اگه بازی رو دو سه ساعته با Pistol ـهاش تموم کردی ur a RE Player ![/QUOTE]
یادش بخیر زمان جوونی با نایف نمسیس مینداختیم[/quote]ولي گرون بود ها خسيس ها از كلت ها خوششون ميومد :biggrin1:

ولي گرون بود ها خسيس ها از كلت ها خوششون ميومد :biggrin1:
مساله اون نیست عزیز :دی RPG کلی جا میخواست تو کیف فرض کن یه کلت داشته باشی یک TMP یک Shotgun و rifle و killer 7 همگی به همراه کلی خشاب + چند تا mixed herb و یک laser canon ...به نظرت جایی واسه rpg میمونه؟ من حتی اون Rpg مخصوص کشتن sadler رو هم برنداشتم با همین knife خودمون کارش رو میساختم ;) حالا جدا از اینکه 30000 چوق پول می خواست آپگرید هم نمیشد....اون پول رو نگه میداشتی اسلحه ها رو آپگرید میکردی
حالا دیگه بسه تاپیک منحرف شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or