Nice Joke !
عزیزان توضیحات کارشناسی دکتر Biohazard !
RE: Degeneration یک فیلم Full CG هستش ، ( توضیح روستایی : مثل انیمیشن Final Fantasy Advent Childern ) که قراره با یه خط داستانی کاملا جدید و مجزا از بازیها ( به جز شخصیتها و تم اصلی ) ساخته بشه
dastan 7 sal bad az racon city hast , yani bad RE4! va az to 2ta az axa character kheyli shabihe Leon hast makhsosan az ro kapshen va mohash mishe fahmid
dastan 7 sal bad az racon city hast , yani bad RE4! va az to 2ta az axa character kheyli shabihe Leon hast makhsosan az ro kapshen va mohash mishe fahmid
RE4 كه اصلا تو راكون نبود!
ولي اين عكس ها من به ياد قسمت پاياني بازي مينداز كه ليون رو نشون ميداد توي ايستگاه قطار وايساده تو نسخه RE4
اون عكس هم كه از پشت داد ميزنه ليون اسلحه رو نگاه كنيد همون كه هيچ وقت بدرد نميخورد تو بازي
تازه اون عكسي هم كه از دست و اسلحه است هم شرط ميبندم باز ليون لباسش دقيقا همون لباس ...
دوستان این همون فیلمی بود که قرار هست سونی بسازه ( همون شماره جدید . اگه فیلم باشه همونه ):biggrin1::biggrin1: کمک کارگردان فیلم ناسلامتی خودم هستم . :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
دوست من یادته capcom اعلام کرد قراره یه فیلم براساس خود بازی ساخته بشه . این عکسها مطلق به همون فیلم هست که در حال ساخت است اینطور که بوش میاد لیون هم در فیلم خواهد بود .