Resident Evil: Damnation تائید شد!

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
500x_custom_1234969532472_resd.jpg

از انیمیشن Resident Evil: Degeneration خوشتون اومده؟ خوب شما امروز روز خوش شانسیتونه. سونی و Capcom بار دیگر افراد خود را با هم برای ساخت ادامه ـی بر این انیمیشن ترکیب کردند.

سونی و کپکام در حال ساخت ادامه ـی بر عنوان Resident Evil: Degeneration با اسم Resident Evil: Damnation هستند. مانند نسخه قبل در این نسخه هم شخصیت اصلی این سری Leon S. Kennedy حضور خواهد داشت.

Resident Evil: Degeneration دو سال پیش بر روی پرده تعدادی از سینما های ژاپن رفت و چیزی حدود 1.6 میلیون نسخه از DVD های ان در جهان عرضه شد.

منبع

مهدی سال 2008 اومد انیمیشن :دی!
من خیلی برام عجیبه هیچ چیزی انیمیشنش نداشت چرا اینقدر خوشتون اومده؟! نمرات هم که گل و بلبل :دی
فوقوالعاده بود:d کارگردانیش عالی بود. داستانشم جالب بود. کیفیتش هم خوب بود. در مجموع همه چیش عالی بود. شما لطف کن فقط دو تا بهتر از اون رو بهم معرفی کن من حرفمو پس میگیرم.

فوقوالعاده بود:d کارگردانیش عالی بود. داستانشم جالب بود. کیفیتش هم خوب بود. در مجموع همه چیش عالی بود. شما لطف کن فقط دو تا بهتر از اون رو بهم معرفی کن من حرفمو پس میگیرم.
خب فن سرویس خیلی خوبی بود . منتها یه ایراداتی هم داشت . مثلا گرافیکش خیلی جالب نبود . در مقابل کارهایی مثل Beowulf یا Advent Children هیچ بود . یه نگاه به صحنه ای که توی فرودگاه اون جوونه رو دستگیر میکنن بندازین . طوری انیمیشنش طراحی شده که انگار دارن درخت رو تکون میدن .
خوب بود در مجموع . منتها اصلا نمیشه کاره جدی بحساب آوردش . در حده یه انیمیشنه ساده .

استقبال میکنیم، ولی بهتره چهره ی Leon رو دوباره طراحی کنن! آخه اون چه چهره ای بود ؟
اصلاً هیچ شباهتی به Leon ـه RE4 نداشت! چهره ای خشن و چشم های بادومی:d

استقبال میکنیم، ولی بهتره چهره ی Leon رو دوباره طراحی کنن! آخه اون چه چهره ای بود ؟
اصلاً هیچ شباهتی به Leon ـه RE4 نداشت! چهره ای خشن و چشم های بادومی:d

چرا شباهت داشت. من از کلا از انیمیشنش خوشم اومد ولی باید گرافیک رو بببرن بالا. مثلا final fantasy : the sprits within که تازه مال سال 2001 بود به نظر من گرافیکش فوق العاده بود و خیلی از resident evil : degenaration بهتر بود مخصوصا چهره ی شخصیت هاش.

Final-fantasy-spirits-within-blu-ray-cover-58-.jpg

آخرین ویرایش:
انیمیشنش به نظر من هم ضعیف بود تازه من نسخه اورجش رو داشتم با lcd دیدم نچسب بود شخصیت لیون هم اصلا به خودش نمیخورد 1جاشم لیون اکروبات کار شد که داشت خندم میگرفت ولی حس جالبی داشت بعد از مدت ها 1چیز جدید از داستان لون و از همه جالب تر کلرا دیدیم.
بازیشم که از بعد کد ورونیکا دیگه بازی نداره.
اون اکشن ادونچر بچگیامون کجا این بازیای اکشن الکی کجا....

انیمیشنش به نظر من هم ضعیف بود تازه من نسخه اورجش رو داشتم با lcd دیدم نچسب بود شخصیت لیون هم اصلا به خودش نمیخورد 1جاشم لیون اکروبات کار شد که داشت خندم میگرفت ولی حس جالبی داشت بعد از مدت ها 1چیز جدید از داستان لون و از همه جالب تر کلرا دیدیم.
بازیشم که از بعد کد ورونیکا دیگه بازی نداره.
اون اکشن ادونچر بچگیامون کجا این بازیای اکشن الکی کجا....

من همیشه دوست داشتم چه تو فیلم ها چه تو انیمیشن هایی که واسه رزیدنت اویل ساخته میشه لباساشون دقیقا" مثل بازی هاش باشه وقتی تو انیمیشن resident evil : degeneration کلیر رو یه لحظه تو اون لبای بنفش رنگی که تو re2 پوشیده بود دیدم کلی لذت بردم. خدا کنه تو این جدیده هم که داره ساخته میشه به این نکته دقت کنن. این باعث خذاب تر شدن انیمیشنش میشه ولی کو گوش شنوا :d

من همیشه دوست داشتم چه تو فیلم ها چه تو انیمیشن هایی که واسه رزیدنت اویل ساخته میشه لباساشون دقیقا" مثل بازی هاش باشه وقتی تو انیمیشن resident evil : degeneration کلیر رو یه لحظه تو اون لبای بنفش رنگی که تو re2 پوشیده بود دیدم کلی لذت بردم. خدا کنه تو این جدیده هم که داره ساخته میشه به این نکته دقت کنن. این باعث خذاب تر شدن انیمیشنش میشه ولی کو گوش شنوا :d

اون صحنش واقعا لذت بخش بود!!! :x
حتی کپکام نامرد توی بازیاش همچین فلش بک های نذاشته بود...
فقط یخوده خشن ترش کنن واسه من کافیه :دی مثل انیمه dead space !! یخوده هم ترسناکش کنن دیگه چیزی نمیخوام :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or