Resident Evil: Damnation برای Comic-Con فرانسه تایید شد!

hmd2009

کاربر سایت
35165318765014283093.jpg

درود

بالاخره بعد از انتظار طولانی و بعد از گذشت دو سال از اولین تریلر انیمیشن زیبای Resident Evil: Damnation و آپدیت وبسایت رسمی این فیلم رزیدنت اویل با اطلاعات کمی در مورد آن امروز رزیدنت اویل دمنیشن برای Comic-Con فرانسه تایید شد . این خبر بدون شک عده بسیار زیادی از طرفدراران رزیدنت اویل را خوشحال خواهد کرد! Sony Picture فرانسه در تویتر خورد اعلام کرد Resident Evil Damnation برای Comic-Con فرانسه که در روزهای پنجم تا هشتم جولای در شهر پاریس فرانسه برگزار خواهد شد تایید شده است! اینکه کپکام و سونی پیکچر چه برنامه ای برای رزیدنت اویل دمنیشن دارند هنوز مشخص نیست اما به احتمال زیاد تریلر جدیدی از این CG - Movie نمایش داده خواهد شد. این خبر در روزهای آینده آپدیت خواهد شد!

آخرین ویرایش:
دوستانی که به هر دلیلی نتونستن تریلر قبلی رو ببین میتونن ار اینجا دانلود کنن:
Resident Evil damnation
بعد از دیدنش،نظرتونو در مورد قیافه لیون بگین/:)
============
ویرایش: یه خورده پول هم بذارین وسط برای لیون یه دست پیراهن هم بخریم بدبخت الان 10-12 ساله داره یه کاپشن میپوشه
=========================
هر جا که سخن از نام رزیدنته saftey & peace در آن جا میدرخشد
بله دیگه چکار کنم وظیفمه بقیه رو از خطرات احتمالی آگاه کنم
+
برادر اینا راجع به انیمشنشه نه RE6!/:)

آخرین ویرایش:
همانطور که مطلع هستید با نزدیک شدن به جشنواره ی بزرگ کامیک کان 2012 اخبار مربوط به سری بازی ها و فیلم های رزیدنت اویل روز به روز داغتر میشود. اخیرا وبسایت amazon.co.uk انیمیشن Resident Evil : Damnation را در قالب Blur-ray و همچنین DVD برای پیش فروش در وبسایت خود فرار داده است . این سایت علاوه بر مشخص نمودن تاریخ عرضه : 24 سپتامبر 2012 به برخی از بازیگران اصلی یا بهتر بگوییم صدا پیشگان این انیمیشن نیز اشاره کرده است!
Laura Bailey, Carolyn Lawrence, Roger Craig Smith, SamRiegel, Stephanie Sheh (که بتریتیب ایفاگر نقش های آنجلا میلر اشلی گراهام کرس ردفیلد استیو برنساید و شری بیرکین خواهند بود ) از جمله کسانی هستند که در این انیمیشن زیبا به ایفای نقش پرداخته اند!

69174251929063321907.jpg

23818395642558519881.jpg

مرسی حمید
حضور آنجلا در کنار لیان به نظرم خیلی خوبه
کاش داستان انیمیشن ها ارتباط مستقیم با بازی پیدا کنه

مرسی حمید
حضور آنجلا در کنار لیان به نظرم خیلی خوبه
کاش داستان انیمیشن ها ارتباط مستقیم با بازی پیدا کنه

افشین هیچ کدوم از کرکترا رو کپکام و سونی پیکچرز تایید نکدند هنوز فعلا بحث کرکتر ها در حد شایعه هست فقط لیان تایید شده!

افشین هیچ کدوم از کرکترا رو کپکام و سونی پیکچرز تایید نکدند هنوز فعلا بحث کرکتر ها در حد شایعه هست فقط لیان تایید شده!
امیدوارم حداقل آنجلا تایید بشه

البته imdb معمولا در مورد Resident evil درسته پیش بینی می کنه ولی خوب اینهمه شخصیت هم خارج از عقله :دی

اینو که دیدم یادم افتاد که من Resident Evil Degenerationهم ندیده بودم ، الان رفتم بزنم برای دانلود

آخه اون سال که این اومده بود من دیال آپ داشتم :دی (سال 2008 ) بعدش هم دیگه یادم رفته بود ازش !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or