Resident Evil : Afterlife گیشه های امریکا را فتح نمود !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
Resident_Evil:_Afterlife_12.jpg

فیلم Resident Evil : Afterlife در روز جمعه اکران شد و حالا توانست به رتبه اول جدول Box Office دست پیدا کند. این اثر در سه روز توانست 27.7 میلیون دلار فروش کند. این فیلم همچنین در دیگر کشور های جهان هم به صورت هزمان اکران شد و توانست 45.5 میلیون دلار در خارج از مرز های امریکا در امد کسب کند. در مجموع Afterlife تواسنت در طول 3 روز به فروش 73.3 میلیون دلار به صورت جهانی دست پیدا کند.

شماره جدید فیلم Resident Evil جز معدود فیلم هایی است که از ابتدا به صورت 3 بعدی و با تکنولوزی مخصوص جیمز کامرون ساخته شده است. هزینه ساخت این فیلم 60 میلیون دلار ذکر شده است.

این قسمت دارای المان های داستانی از شماره پنج است و شخصیت محبوب کریس ردفیلد در فیلم حضور دارد که بازیگر معروف کانادایی Wentworth Miller ( شخصیت اصلی سریال Prison Break ) به جای این شخصیت ظاهر شده است. این فیلم توسط Paul W.S. Anderson ساخته شده که به عنوان کارگردان قسمت اول و تهیه کننده هر چهار قسمت ظاهر شد بود , ساخته شده است.

متاسافانه نمرات این شماره هم پایین است و تا به حال متوسط نمره این فیلم 37 از 100 است.

تو این فیلم ساده ترین چیزها مثل شبیه بودن بازیگران به کاراکتر های بازی رعایت نشده خداییش ونثورث میلر اصلا شبیه کریس نیست اینم شد یه چیزی مثل فیلم تکن که کلا فیلم و بازی تو یه دنیای دیگه اتفاق میفتن

آقا ولی تو تبلیغاتش مایکل اکالفیلد نبود که ؟؟؟؟؟:-/....
نکنه کشیده کنار ؟؟؟؟
من فقط دارم به خاطر اون میگیرمااااااا...اگه چیزی میدونید بگین ؟؟؟؟
Silent Hill مگه قرار نشد شماره 2 بیاد ؟؟؟

واقعا من هنوز نفهمیدم چرا منتقدای فیلم دلشون نمیاد دیگه نمره بدن:دی اکثر فیلمها روی همین 5-6 میچرخه-اینم که ترکوند:دی

این فروش خفن ، بخاطر چندین برابر بودن بلیط سینماهای 3D هستش ...!
دوست من ربطی نداره سینما 3 بعدی توی انگلیس که در جریان هستم تقریبا 2 پوند گرون تر هست بلیط سینما دو بعدی اونجا تقریبا 6 پوند هست

تو امار متا که از 12 نقد میانگینش 38 از 100 هست که یکجورایی افتضاح محسوب میشه..

http://www.metacritic.com/movie/resident-evil-afterlife
نظر من بیا برو IMDB درد دل مردم رو گوش بده راضی بودن:دی

آخرین ویرایش:
دوست من ربطی نداره سینما 3 بعدی توی انگلیس که در جریان هستم تقریبا 2 پوند گرون تر هست بلیط سینما دو بعدی اونجا تقریبا 6 پوند هست
من انگلیس رو نمیدونم ، امریکا رو میدونم که دقیقا" بلیط سینماهای 3D دوبل هست ... یکی از دلایلی که آلیس در سرزمین عجایب ، داستان اسباب بازی 3 ، گرگ و میش 3 و ... که خیلی پرفروش بودن و رده های بالای Boxofice رو دارن همین گرون بودن بلیط های سینماهای 3D بوده ...

بیشتر از این میگرفت عجیب بود .
کارگردان = درجه 3
بازیگر ها = درجه 2
فیلم نامه = کودکانه
:دی
البته بازیگراش هم انچنان درجه 2 هم نیستن درجه زیر صفرن:دی
میلیا رو من اصلا نگاش نمیکنم،جاش توی فیلمهای شبکه ی ... خالیه:دی

البته بازیگراش هم انچنان درجه 2 هم نیستن درجه زیر صفرن:دی
میلیا رو من اصلا نگاش نمیکنم،جاش توی فیلمهای شبکه ی ... خالیه:دی
رضا این حرفات منو کشته :d
اره زنیکه بازیگر نیستش که
کلن با تنها فیلمی که از بازی ساخته بودن حال کردم SILENT HILL بود انصافا جو بازی داستان (که مربوط به شماره 2 بازی بود ) کلا همه چیش عالی بود :x
اما در حسرت یک رزیدنت خوب موندیم یکش خوب بود دومیش قابل تحمل سوم و چهارم که ...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or