Resident Evil : Afterlife گیشه های امریکا را فتح نمود !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
Resident_Evil:_Afterlife_12.jpg

فیلم Resident Evil : Afterlife در روز جمعه اکران شد و حالا توانست به رتبه اول جدول Box Office دست پیدا کند. این اثر در سه روز توانست 27.7 میلیون دلار فروش کند. این فیلم همچنین در دیگر کشور های جهان هم به صورت هزمان اکران شد و توانست 45.5 میلیون دلار در خارج از مرز های امریکا در امد کسب کند. در مجموع Afterlife تواسنت در طول 3 روز به فروش 73.3 میلیون دلار به صورت جهانی دست پیدا کند.

شماره جدید فیلم Resident Evil جز معدود فیلم هایی است که از ابتدا به صورت 3 بعدی و با تکنولوزی مخصوص جیمز کامرون ساخته شده است. هزینه ساخت این فیلم 60 میلیون دلار ذکر شده است.

این قسمت دارای المان های داستانی از شماره پنج است و شخصیت محبوب کریس ردفیلد در فیلم حضور دارد که بازیگر معروف کانادایی Wentworth Miller ( شخصیت اصلی سریال Prison Break ) به جای این شخصیت ظاهر شده است. این فیلم توسط Paul W.S. Anderson ساخته شده که به عنوان کارگردان قسمت اول و تهیه کننده هر چهار قسمت ظاهر شد بود , ساخته شده است.

متاسافانه نمرات این شماره هم پایین است و تا به حال متوسط نمره این فیلم 37 از 100 است.

این فروش خفن ، بخاطر چندین برابر بودن بلیط سینماهای 3D هستش ...!
فیلم های 3D فقط توی سینما های سه بعدی اکران نمی شند و توی سینما های 2 بعدی هم هستند. کلا تعداد سینماهای 2 بعدی باید بیشتر باشه. اما خب درصد زیادی از فروش به خاطر گرون تر بودن سینما های سه بعدی هست.

من یه تریلر ازش دیدم. داستان از ادامه شماره قبل هست و به طرز ناشیانه ای از المانهای شماره پنجم RE استفاده کرده!!! اخه من نمیدونم مشکل این کارگردانه چیه که اینجوری سر داستان این فرانچایز بازی در میاره! به نظر من که کارگردانش از اسم و همچنین المانهای این سری برا جذب فنای RE سوءاستفاده کرده.

بدون شک عالی میشه فقط خدا کنه نسخه 720p یا 1080P ش بیاد که استادش کنیم .:d وگرنه حال نمیده . کلا نمیدونم چرا فیلم های 1080P یه حال دیگه میدن مخصوصا
LORD OF THE RINGS .:d

امیدوارم یه فکری به حال لباس کریس کرده باشن چون تو تریلری که من دیدم یه چیزی اونورتر از فاجعه بود!!!عین این کارتن خوابا و گدا گشنه ها بود تو اون لباس!
آلیس هم خودش یدونش زیادی بود حالا 10 تا 10 تا میان!!!

• Like
Reactions: Quantic Dream
معمولا فیلم هایی کِه به صورت ۳بعدی به نمایش در میان بلیطشون اختلاف فاحشی با بقیه اکران ها نداره. اغلب ۲.۵ پوند تا ۳ پوند ممکنه بلیط گرونتر باشه. َ

من ترینر رو دیدم و به نظرم خیلی جذاب بود از همیشه بهتر با فضای جدید 3D که خیلی زیبا بود.
تو کانال RTL II چهارشنبه ساعت 16 به وقت المان 1 بررسی ازش میذارن
من هیچوقت ارتباط فیلم و بازی رو این سری رو درک نکردم انگار از دو دنیای متفاوتن که به زور بهم چسبیده شدن اگه این هارو جدا از هم ببینیم به نظر من جذابیت زیادی دارن.

بازم جوان های پاپکورن خور پول تو جیبیشون رو خرج سینما رفتن کردن!
تا وقتی که اینا هدفشون فقط فروش فیلم باشه نه راضی کردن فن های بازی، اوضاع همینه که هست

بچه ها این کسایی که تو imdb نمره میدن آدم های معمولین یا کارشناس و عضو یا چیزی ؟ چون اگه معمولی باشن که الکی نمره میدن و باعث میشن نمره بی اعتبار بشه مثلاً یکی چون از شخصیت اصلیش خوشش نمیاد بیاد بده 1 یا یکی الکی بده 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or