Multi Platform Resident Evil 8: Village

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
May 2021
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Blinking_warning.gif

صحبت در مورد هرگونه لیک داستانی در این تاپیک ممنوع میباشد در صورت رعایت نکردن برخورد میشه

146766

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: First-Person Survival Horror
پلتفورم ها: PS5, PS4, XSX, XBOXONE, PC
تاریخ انتشار: 7 می 2021 (17 اردیبهشت 1400)

اطلاعاتی که تا بحال منتشر شده:

• وقایع بازی چندین سال بعد از RE7 رخ میدهد.
  • ایتن و میا وینترز بعد پشت سر گذاشتن حوادث هولناک RE7 و نجات یافتن از عمارت بیکرها، به ارامی و خوشحالی در گوشه ای به زندگی خود ادامه میدهند.
  • در این حین کریس ردفیلد چهره نام اشنای سری با حاظر شدن در محل زندگی وینترزها و انجام عملی غیرمنتظره دوباره مسیر زندگی ایتن را تغییر و او را در معرض زنجیره ای از حوادث قرار میدهد.
  • ایتن به دنبال یافتن پاسخی برای علت این حادثه و عمل کریس، سر از دهکده ای اسرار امیز در میاورد.
  • ایتن باید در محیط سرد و تاریک و پوشیده از برف دهکده با موجودات ناشناخته ای روبرو شود.
  • بازی بر خلاف RE7 تمرکز بیشتری روی مبارزه و جست و جو در محیط دارد.
  • بازی فاقد هرگونه لودینگی خواهد بود.
  • سیستم اینوتوری بازی مشابه RE4 (تتریس) خواهد بود.
نحوه اجرای بازی بر روی پلتفرم های مختلف:

RE Village.jpg

تصاویر:

ویدئوها:

Last edited by a moderator:
به نظرم نقش اتان خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش رو میکنیم هستش الان شاید زیاد رو شخصیتش مانور ندن ولی طبق تریلر ها و توضیحات سازنده بدجوری قرار پیش زمینش رو گسترش بدن . از اونجایی که خانم های عزیز اوریجینشون نا معلومه و طبق دموی PS5 تا 1958 داستانشون به عقب بر میگرده احتمال میدم خود اتان یـ کانکشن اساسی با دهکده و این خانما داشته باشه .ویروس Mold هم هستش که از قضا دخترای قلعه شبیه Marguerite تبدیل به حشره میشن خلاصه Origin اصلیش به همین قلعه باید برگرده . بازی از Re4 الهام گرفته طبیعیه ستینگ و پلاتش شبیه به اون باشه .با یـ ویروس/انگل کهن سر و کار داریم و شرکتا طبق معمول قصد سو استفاده ازش رو دارن (حوادثRE7) . البته همچنان فک میکنم داستان به شدت شخصی ـه و قرار حول محور خود اتان و بچش بگذره خلاصه هرچی که هست اتان نقش کلیدی تو داستان بازی داره .

آقا من RE7 رو بازی نکردم (کلاً بازی ترسناک بهم نمی‌سازه، دیگه اول شخص که هیچی! :|)، ولی این بحث بانوی عظیم‌الجثه باعث شده هوس کنم RE8 یا Village رو زمان انتشار یوتیوب‌خور کنم! :D این یارو ایتن شخصیت اصلی RE7 بوده؟ کلاً شخصیت‌پردازی درست حسابی در حد کاراکترهای معروف این سری داره یا بیشتر شبیه این حالت‌هایی هست که می‌خوان گیمر رو بذارن جای طرف؟ :D
بعد یه سوالی هم در مورد RE7 داشتم:
اگه درست یادم باشه (شاید هم توهم زدم!)، توی یکی از تریلرها یه بنده خدایی می‌اومد دست طرف رو قطع می‌کرد و بعدش طرف دستش رو برمی‌داشت می‌چسبوند سر جاش! :D جریان اون چی بود؟!
حتما توصیه میشه قسمت هفتم رو بازی کنی! در کلیت اصلا ترسناک نیست (چون اصلا خبری از روح و جن و ... نیست ) نیمه اول بازی با یه خانواده به اسم بیکر طرفی که رفتارشون حتی بعضی جاها کمدی هم میشه ( مثلا رفتار پسر خانواده که یه مقدار شیرین عقل هست! :D) تو نیمه دوم هم یه جورایی نقش رمبو پیدا میکنی! :D اما نیمه اول بازی که مهمات و اسلحه خاصی نداره یه مقدار استرس زا هست (که من خودم خیلی این بخش رو دوست دارم) . بازی یه داستان خیلی خوبی ارائه میده که یه جورایی غیر خطی هست ( بر اساس انتخاب وسط بازی ، پایان متفاوت میشه و آدم هایی که انتهای بازی باهاشون هستی میتونه متفاوت باشن) و معما های خیلی عالی ای هم داره ( تو یه مورد که ایتن به دست پسر خانواده گیر میوفته ، وقتی معما رو حل می کنی تا خودت رو نجات بدی ، لذت خیلی خاصی داره ! :D) در کل یکی از بهترین های نسل بود برای من (از آواتارم هم معلومه! :D) و معلوم بود خیلی براش زحمت کشیدن .
درسته دست طرف قطع می شه که دختر خانواده با وصله پینه سر هم بندیش میکنه حالا جالبه اگه تو موقعیت نا مناسبی قرار بگیری نیم ساعت بعد پای طرف هم قطع میشه (ممکنه این اتفاق پیش نیاد چون میگم باید تو موقعیتش قرار بگیری که پدر خانواده میزنه پای ایتن رو هم میکنه! :D)

آخرین ویرایش:
یه سوالی
شخصیت الکس وسکر اخیرا تو چه سری‌هایی بوده و کلا در چه وضعیه؟
واقعا به نظرم بهترین شخصیت منفی موجود میتونه باشه برا یه نسخه شماره دار
اونو اگه کپکام بسازه رسما میشه شماره سوم prototype :دی

• Like
Reactions: kamyy
یه سوالی
شخصیت الکس وسکر اخیرا تو چه سری‌هایی بوده و کلا در چه وضعیه؟
واقعا به نظرم بهترین شخصیت منفی موجود میتونه باشه برا یه نسخه شماره دار
الکس وسکر کلا تو Revelations 2 حضور داشته بعد اون هم معلوم نیست در چه وضعیتی به سر میبره . بعد حضورش تو RESISTANCE به عنوان کرکتر مهمان احتمال اینکه کپکام برش گردونه زیاد هست . خودم به شخصه دوست دارم به همراه جیل واسه نسخه بعدی Revelations برگرده .
پ.ن : خدا رو چه دیدی شاید اصلا همه این قضایا نسخه 7 و 8 زیر سر خودش باشه :-"

آخرین ویرایش:
View attachment 192254

یعنی میگید یکی از باس های بازی همین کریس ردفیلد گرگینه شده هست؟؟

بعید میدونم. احتمالا برای گمراه کردن فن ها باشه. درست مثل تریلر اول و شلیک کردن کریس به میا که کاملا مشخصه کپکام عمدا میخواد کریس رو بد نشون بده. احتمالا پای یه Plot Twist وسط باشه. کپکام قبلا هم با RE5 از این کارها کرده.

• Like
Reactions: kamyy
نقشه بازی خیلی جالب میزنه، یعنی اگه واقعا بشه به همه این محیط ها رفت و کاوش کرد(معما و شخصیت های مختلف) دیگه حجب تمام است :D
البته انتظار میره به اندازه کافی بزرگ باشه
192293

تم نقشه منو یاد POPWW انداخت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or