Multi Platform Resident Evil 8: Village

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
May 2021
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Blinking_warning.gif

صحبت در مورد هرگونه لیک داستانی در این تاپیک ممنوع میباشد در صورت رعایت نکردن برخورد میشه

146766

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: First-Person Survival Horror
پلتفورم ها: PS5, PS4, XSX, XBOXONE, PC
تاریخ انتشار: 7 می 2021 (17 اردیبهشت 1400)

اطلاعاتی که تا بحال منتشر شده:

• وقایع بازی چندین سال بعد از RE7 رخ میدهد.
  • ایتن و میا وینترز بعد پشت سر گذاشتن حوادث هولناک RE7 و نجات یافتن از عمارت بیکرها، به ارامی و خوشحالی در گوشه ای به زندگی خود ادامه میدهند.
  • در این حین کریس ردفیلد چهره نام اشنای سری با حاظر شدن در محل زندگی وینترزها و انجام عملی غیرمنتظره دوباره مسیر زندگی ایتن را تغییر و او را در معرض زنجیره ای از حوادث قرار میدهد.
  • ایتن به دنبال یافتن پاسخی برای علت این حادثه و عمل کریس، سر از دهکده ای اسرار امیز در میاورد.
  • ایتن باید در محیط سرد و تاریک و پوشیده از برف دهکده با موجودات ناشناخته ای روبرو شود.
  • بازی بر خلاف RE7 تمرکز بیشتری روی مبارزه و جست و جو در محیط دارد.
  • بازی فاقد هرگونه لودینگی خواهد بود.
  • سیستم اینوتوری بازی مشابه RE4 (تتریس) خواهد بود.
نحوه اجرای بازی بر روی پلتفرم های مختلف:

RE Village.jpg

تصاویر:

ویدئوها:

Last edited by a moderator:
فکر کنم بعد از مدت ها یه رقیب حسابی واسه کرکتر های زن رزیدنت اویل پیدا شده :D

پ.ن:
View attachment 191987

بهت قول میدم که هیچوقت چنین چیزی اتفاق نمی افته و این Lady Dimitrescu در حد همون میم باقی میمونه!:D

========================================
اون ۳ تا کارکتر زن فقط یه شخصیت ساده نیستند، اون خاطره های زیادی برا گیمرا ساختند و همیشه محبوب باقی خواهند موند:D>:D<:x

من وقتی برای اولین بار با جیل آشنا شدم:D:

View attachment _AEI9hlc6ZJtlWkq.mp4

بنظرم یه تجدید نظری روی سلیقه ات بکن :D
بهت قول میدم که هیچوقت چنین چیزی اتفاق نمی افته و این Lady Dimitrescu در حد هموم میم باقی میمونه!:D

========================================
اون ۳ تا کارکتر زن فقط یه شخصیت ساده نیستند، اون خاطره های زیادی برا گیمرا ساختند و همیشه محبوب باقی خواهند موند:D>:D<:x

من وقتی برای اولین بار با جیل آشنا شدم:D:

View attachment 191989
بهرحال هر خاطره ای از یجایی شروع میشه :D هر نگاهی نقطه اغازی داره :D

این Vampire Lady خیلی طراحی جذابی داره و تو اینترنت هم نصف ری اکشن نسبت به بازی در مورد همین لیدی بوده که انصافا حقشه :D

کلا کارکتر دیزاین بازی خیلی جالبه و بعد جک و مارگارت و اینا تو نسخه قبلی من خودم یکی از نگرانی هام طراحی کاراکترها بود که اینجام خوب عمل کردن.

یک جایی هم Vampire Lady داره به مامانش گزارش میده که باید منتظر بمونیم ببینیم مامانش کیه. اصلا تو بازی هست یا نه.

با توجه به نقشه بازی میشه گفت هنوز کلی جاهای دیگه رو نشون ندادن... شاید 80 درصدش رو :D
به نظر از تنوع بالایی برخورداره... مدت گیم پلی هم که تایید شده از 7 بیشتره و مثل 5 هستش.
چه شود دیگه =P~

• Like
Reactions: kamyy
این رفیقمون بیشتر بهش می خوره که گرگ نمای داستان باشه!
screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B6%DB%B1%DB%B3_%DB%B1%DB%B3%DB%B5%DB%B5%DB%B1%DB%B5-jpg.147373

بانوان (ویچ ها) بازی هم که یکی از یکی بهتر و مرموزتر :D
داستان به احتمال زیاد با توجه به گسترده شدن بازی نسبت به 7 پیچش های جالبی داشته باشه....بالاخره RE هست
یه دهکده تو کف دره و یه قلعه مخوف بالای کوه با شب های برفی و اتمسفریک برای هر دو...واقعا کسی هست از این لعنتی چیز بیشتری بخواد|-)
در یک کلام از نظر بنده قراره حسابی بترکونه!

View attachment 147490
به نظر بیشتر حدسیاتم درست دراومد...

• Like
بازی واقعا همون چیزی بود که انتظارش رو داشتم با توجه به میان نسلی بودن گرافیک و جزئیاتش هم عالی بود
یجواریی از رزیدنت اویل 4 و سایلنت هیل هم الهام برداری کردن که این عالیه
فقط کاش شاهد زامبی های کلاسیک 3 گانه اول هم بودیم

• Sad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or