Multi Platform Resident Evil 8: Village

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
May 2021
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Blinking_warning.gif

صحبت در مورد هرگونه لیک داستانی در این تاپیک ممنوع میباشد در صورت رعایت نکردن برخورد میشه

146766

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: First-Person Survival Horror
پلتفورم ها: PS5, PS4, XSX, XBOXONE, PC
تاریخ انتشار: 7 می 2021 (17 اردیبهشت 1400)

اطلاعاتی که تا بحال منتشر شده:

• وقایع بازی چندین سال بعد از RE7 رخ میدهد.
  • ایتن و میا وینترز بعد پشت سر گذاشتن حوادث هولناک RE7 و نجات یافتن از عمارت بیکرها، به ارامی و خوشحالی در گوشه ای به زندگی خود ادامه میدهند.
  • در این حین کریس ردفیلد چهره نام اشنای سری با حاظر شدن در محل زندگی وینترزها و انجام عملی غیرمنتظره دوباره مسیر زندگی ایتن را تغییر و او را در معرض زنجیره ای از حوادث قرار میدهد.
  • ایتن به دنبال یافتن پاسخی برای علت این حادثه و عمل کریس، سر از دهکده ای اسرار امیز در میاورد.
  • ایتن باید در محیط سرد و تاریک و پوشیده از برف دهکده با موجودات ناشناخته ای روبرو شود.
  • بازی بر خلاف RE7 تمرکز بیشتری روی مبارزه و جست و جو در محیط دارد.
  • بازی فاقد هرگونه لودینگی خواهد بود.
  • سیستم اینوتوری بازی مشابه RE4 (تتریس) خواهد بود.
نحوه اجرای بازی بر روی پلتفرم های مختلف:

RE Village.jpg

تصاویر:

ویدئوها:

Last edited by a moderator:

Screenshot_۲۰۲۱۰۱۱۷_۲۱۵۶۴۲.jpg

داسک هم توئیت مشابهی داشت اما از دمو حرفی نزده بود و فکر کنم بیشتر حدسیات خودش بود تا مثل این یارو با قاطعیت حرف بزنه :دی بنظرم هنوز برای دمو زوده اما اگر تاریخ ریلیز واقعا اپریل باشه زیاد دور از ذهن نیست. در مورد این شخص هم مطمئن نیستم اما فکر کنم سابقه خوبی نداره و مورد اطمینان نیست. مخصوصا اون نسخه تریال اگر واقعی باشه جالب هست. بهر حال همه چیز چند روز دیگه مشخص میشه.

View attachment 191264

داسک هم توئیت مشابهی داشت اما از دمو حرفی نزده بود و فکر کنم بیشتر حدسیات خودش بود تا مثل این یارو با قاطعیت حرف بزنه :D بنظرم هنوز برای دمو زوده اما اگر تاریخ ریلیز واقعا اپریل باشه زیاد دور از ذهن نیست. در مورد این شخص هم مطمئن نیستم اما فکر کنم سابقه خوبی نداره و مورد اطمینان نیست. مخصوصا اون نسخه تریال اگر واقعی باشه جالب هست. بهر حال همه چیز چند روز دیگه مشخص میشه.
برای پلی ۴ میاد به نظرت یا نه ؟

• Sad
Reactions: kamyy
ظاهرا طراحی اون بانوی قد بلند و بزرگ بر اساس یه افسانه محلی ژاپنی به اسم Hachishakusama که در‌ مورد یه روح با قد خیلی بلند و موهای مشکی دراز و لباس و کلاه سفید رنگ هست.

این نکته هم بنظرم جالبه.

Screenshot_۲۰۲۱۰۱۱۷_۲۳۳۷۴۳.jpg

برای پلی ۴ میاد به نظرت یا نه ؟

واقعا نمیدونم. اما اگر لیک ها و حرف های اینسایدرهای محترم واقعیت داشته باشه بله برای نسل هشت هم بازی رو منتشر میکنند مگر اینکه بنا به هر دلیلی منصرف شده باشند. شخصا بنظرم بازی برای نسل هشت هم میاد چون بازی از اول برای نسل هشت ساخته شده و کپکام اوایل نسل جدید نمیخواد از فن بیس عظیم نسل قبل بگذره.

منم فکر میکنم با توجه به اینکه کلا بازار بازی های ترس بقا محدوده بعید میدونم ریسک کنن بازی را انحصاری یک یوزربیس نهایت 10 میلیونی بکنن. وقتی خود کنسول ساز ها بیخیال این نسل نشدن بعیده ناشرهای ثرپارتی به این زودی برن نسل بعدی

• Like
Reactions: reza51 and kamyy
کپکامی که بخاطر پولپرستی داشت رزیدنت ایول رو نابود می‌کرد و تبدیل به کالاف دیوتیش کرده بود، رویه جدیدی در پیش گرفته هر سال یه رزیدنت ایول ریلیز میکنه بیاد فن بیس نسل هشتمی رو ول کنه فقط بچسبه به نسل نهم؟ اونم حتی زیر 6 ماه از ریلیز کنسول های نهمی گذشته، محاله همچین چیزی صد در صد برای نسل هشتم هم منتشر میشه خیالتون راحت، حالا اگه راک استار بود یه چیزی ولی کپکام نمیاد وقتی هنوز 6 ماه از نسل جدید نگذشته و دو کنسول 8 میلیون هم نفروختن بیاد نسل قبل رو بیخیال بشه

اصلا دنبال ترند این بازی تو فضای مجازی نرید :| هی به خودم میگم پیگیر بازی نباشم آخرش فایده نداره ! دو سه جا تا حالا نزدیک بوده به فنا برم که خوب به خیر گذشت . خلاصه که حواستون رو جمع کنید
پ.ن : فعلا هایپ بازی بالا نکشیده نزدیک انتشار احتمالا شیرین کاری ملت شدید تر میشه و باید کامل رفت رو چراغ خاموش مود 8-|

ظاهرا طراحی اون بانوی قد بلند و بزرگ بر اساس یه افسانه محلی ژاپنی به اسم Hachishakusama که در‌ مورد یه روح با قد خیلی بلند و موهای مشکی دراز و لباس و کلاه سفید رنگ هست.

این نکته هم بنظرم جالبه.

View attachment 191275

واقعا نمیدونم. اما اگر لیک ها و حرف های اینسایدرهای محترم واقعیت داشته باشه بله برای نسل هشت هم بازی رو منتشر میکنند مگر اینکه بنا به هر دلیلی منصرف شده باشند. شخصا بنظرم بازی برای نسل هشت هم میاد چون بازی از اول برای نسل هشت ساخته شده و کپکام اوایل نسل جدید نمیخواد از فن بیس عظیم نسل قبل بگذره.
اگر قرار باشه مثل گند سایبرپانک برای نسل 8 پیش بیاد همون بهتر که روی نسل 8 منتشر نشود تا آبروزی نشه

191335

این میم ها و فن ارت ها عالی هستند :دی بازی هنوز نیومده فقط یه شخصیت بخاطر قد بلند و البته چهره اش این همه طرفدار پیدا کرده وای به روزی که بازی منتشر بشه :دی اگر شخصیت پردازی خوبی داشته باشه بنظرم از بیکرها هم به یادموندنی تر و معروف تر میشه.

تنها IP که عاشقانه دوسش دارم، به غیر از یه مورد با همه نسخه هاش زندگی کردم. ایتن عزیز بیا ک نسخه قبل بد دیوونم کردی.
حدث میزنم اون نسخه ۶ باشه؟؟ چون تنها نسخه ای که تموم نکردم ۶ بود. بقیه نسخه ها رو هر پلتفرمی حتی wii تموم کردم.

• Like
Reactions: kamyy and Soheil

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or