Multi Platform Resident Evil 8: Village

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
May 2021
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Blinking_warning.gif

صحبت در مورد هرگونه لیک داستانی در این تاپیک ممنوع میباشد در صورت رعایت نکردن برخورد میشه

146766

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: First-Person Survival Horror
پلتفورم ها: PS5, PS4, XSX, XBOXONE, PC
تاریخ انتشار: 7 می 2021 (17 اردیبهشت 1400)

اطلاعاتی که تا بحال منتشر شده:

• وقایع بازی چندین سال بعد از RE7 رخ میدهد.
  • ایتن و میا وینترز بعد پشت سر گذاشتن حوادث هولناک RE7 و نجات یافتن از عمارت بیکرها، به ارامی و خوشحالی در گوشه ای به زندگی خود ادامه میدهند.
  • در این حین کریس ردفیلد چهره نام اشنای سری با حاظر شدن در محل زندگی وینترزها و انجام عملی غیرمنتظره دوباره مسیر زندگی ایتن را تغییر و او را در معرض زنجیره ای از حوادث قرار میدهد.
  • ایتن به دنبال یافتن پاسخی برای علت این حادثه و عمل کریس، سر از دهکده ای اسرار امیز در میاورد.
  • ایتن باید در محیط سرد و تاریک و پوشیده از برف دهکده با موجودات ناشناخته ای روبرو شود.
  • بازی بر خلاف RE7 تمرکز بیشتری روی مبارزه و جست و جو در محیط دارد.
  • بازی فاقد هرگونه لودینگی خواهد بود.
  • سیستم اینوتوری بازی مشابه RE4 (تتریس) خواهد بود.
نحوه اجرای بازی بر روی پلتفرم های مختلف:

RE Village.jpg

تصاویر:

ویدئوها:

Last edited by a moderator:
یک فرد عادی که زنش تا جایی که یادم هست دانشمند بوده که حدود یک سال مفقود می شود و ایتن اول رزیدنت 7 یک ویدیو از زن مفقود شده اش به دستش می رسه طبق تحقیقاتش سر از اون خونه در میاره .
در کل همینجوری پرتش کردن توی فرنچایز از ناکجا آباد، من ک اصلا باهاش ارتباط برقرار نکردم خداکنه توی این قسمت ی فکری بکنن ب حالش.

در کل همینجوری پرتش کردن توی فرنچایز از ناکجا آباد، من ک اصلا باهاش ارتباط برقرار نکردم خداکنه توی این قسمت ی فکری بکنن ب حالش.
باید فرصت داد بهش ببینیم داستانش چطوریاست . من یک جا شنیدم که شماره 8 داستان ایتن بسته می شود (دو گانه هست)

• Like
Reactions: Batsy
خاصیت بازیهای اول شخص اینطوریه که با پروتاگونیستش کمتر از شخصیت های درون بازی میشه ارتباط برقرار کرد
دهها مثال میشه زد مثل فارکرای ۳ و بایوشاک و مترو و هاف لایف و... که شخصیهای non playable و آنتاگونیست های بازی خیلی شخصیت پردازی قویتری دارن

یک فرد عادی که زنش تا جایی که یادم هست دانشمند بوده که حدود یک سال مفقود می شود و ایتن اول رزیدنت 7 یک ویدیو از زن مفقود شده اش به دستش می رسه طبق تحقیقاتش سر از اون خونه در میاره .
زنش دانشمند بوده ؟
مطمئنی پرستار نبود؟

معلوم نشد رو کنسولا این نسل میاد یا نه ؟
هنوز چیزی صد درصدی تایید نشده دفعه قبلی گفتن دوست دارن بازی رو واسه این نسل هم منتشر کنن ولی گفتن قولی نمیدن خلاصه 50/50 هستش

کلا چی شد یهو رزیدنت 7 اینقد داستان پیچید؟ ethan کیه؟ کریس ربطش ب اون دی ال سی 7 چی بود؟

خداکنه نسخه بعدی رزیدنت همون دوربین رو شونه باشه و کارلوس رو بیارن تو داستان بازی.
اتان تو نسخه 7 یـ شخصیت ساده بود در واقع سازنده ها با نیت این اورده بودنش تو بازی که من پلیر خودم رو جاش بزارم دلیلش هم واضح بود اول شخص بودن + VR . تو نسخه هشت طبق گفته سازنده های بازی این قضیه قرار ـه به شدت تغییر پیدا کنه دیگه خبری از اون اتان بی روح نسخه هفت نیست گفتن خیلی رو شخصیت پردازیش کار کردن در مورد داستان نسخه هفت هم داستانش خیلی پرفراض و نشیب بود . چفت و بست خیلی خوبی داشت از خونواده Baker گرفته تا پلات مرموزش همه به شدت حساب شده نوشته شده بودن . به نظر من اگه نگیم بهترین یکی از بهترین داستان سری رو داشت جوری هم نوشته بودنش که جا واسه ادامش باشه پیشنهاد میکنم حتما برید به فارسی داستانش رو کامل بخونید ارزشش رو داره
کریس سر حوادث نسخه هفتم به دستور شرکت Blue Umbrella به محل حادثه اعزام میشه حوادث DLC هم در مورد یکی از بازمانده های خانواده بیکر ـه که کریس باید دستگیرش کنه

نسبت به رزیدنت 8 نگرانم چیز خوبی از کار در نیاد /// به گفته خودشون 4 سال روش کار کردند !!! چندین بار اسمش عوض شده . دو تا تریلر فقط نشان داده اند . گیم پلی هیچی . به شایعات تاریخ رلیز هم واکنشی ندارند . تایید / تکذیب ... هیچی

از شرکت قدیمی کپکام انتظار بیشتری می رود

رزیدنت ایول 7 هر چقدر از نظر گیم پلی و اتمسفرش خوب بود، از نظر داستانی بی پایه و اساس بود.فقط یه چیزی ساخته بودن بگن داستان داره

از نظر داستانی کاملا بی ارتباط به نسخه های قبلی نبود و اگر فایل های بازی رو خونده باشید یه سری ریشه ها و ارتباط های داستانی با نسخه های دیگه سری مثل کدورونیکا و امبرلا کورپس داره، بعلاوه رفرنس ها و ایسترایگ هایی که داخل بازی هست.

زنش دانشمند بوده ؟
مطمئنی پرستار نبود؟

پرستار بچه فقط یه پوشش یا دروغی بود که به شوهرش یعنی ایتن گفته بود. در اصل مامور یه سازمان یا گروه مجرم زیرزمینی به اسم کانکشن بود که مثل امبرلا توی کار ساخت و توزیع سلاح های غیرقانونی بیولوژیکی و شیمیایی بودند.

چند تا عکس لو رفته از دشمنی عجیب :

چقدر حالت لاوکرفتی داره. با توجه به جزییاتی که تا الان مشخص شده، ساختار بازی خیلی متنوع به نظر میاد. شخصا این مسئله رو خیلی دوست دارم. مثل بلادبورن که تا اواسط مثل کتاب برام استوکر و آثار ویکتوریایی پیش میره و به مرور حالت لاوکرفتی و عظیم‌تر پیدا می‌کنه. امیدوارم مثل اون بازی، خوب این تنوع رو پیاده‌سازی کنن.

اون سه تا اسکرین شات از ign مستقیما از طرف خود کپکام هستند و ربطی به لیک ندارند.

حیف که همه اینها دیگه اهمیتی نداره در حالیکه کل بازی یعنی همه است ها، کات سنس ها و از همه مهمتر پلات و اندینگ بازی لیک شده.نمیدونم کپکام میخواد چجوری تا انتشار بازی دمیج کنترل کنه و یجوری این افتضاح رو جبران کنه. یجورایی شبیه موقعیت TLOUP2 هست با این تفاوت اینجا وضعیت به مراتب بدتر هست و اگر کپکام هرچه زودتر تاریخ انتشار رو‌ مشخص نکنه ممکنه از این هم بدتر بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or