Multi Platform Resident Evil 7

• Thread starter Thread starter BMW_M3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
January 24, 2017
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

Resident Evil 7 جدیدترین عنوان از این سری است که به طور رسمی در کنفرانس E3 سونی معرفی شد.

بازی توسط کپکام و با استفاده از موتور گرافیکی جدید به نام RE Engine ساخته شده است.
بازی در تاریخ January 24, 2017 برای هر سه پلتفرم PC ,Xbox One ,PS4 عرضه خواهد شد.
بازی از ماه دسامبر سال 2014 در حال ساخت بوده است.
گفتنی است دارندگان نسخه PS4 علاوه بر بازی به وسیله کنترلر میتوانند از Playstation VR برای بازی و تجربه کردن کل عنوان استفاده کنند.
برخلاف عناوین قبلی این بار RE7 به صورت اول شخص خواهد بود.داستان بازی پس از حوادث Resident Evil 6 و در ایالت لویزیانا آمریکا در اطراف عمارتی متروک اتفاق خواهد افتاد.
شخصیت و کاراکتر اول بازی کاملا فردی جدید است. بدین معنا که هیچ کدام از شخصیت های معروف و قهرمانان سری قبل نخواهد بود.

سازندگان بازی وعده بازگشت به ریشه های دلهره آور این سری و همچنین تجربه ای خاص و نو در بین عناوین Survival Horror را با استفاده از تکتیک های صوتی و جلوه های ویژه گرافیکی که به لطف استفاده از موتور جدید Re Engine فراهم شده را به طرفداران این بازی داده اند.به گونه ای که بیشترین تمرکز سازنده های بروی اتمسفر و جو بازی عنوان شده است.

دموی قابل بازی این عنوان که پیش زمینه ای برای بازی اصلی خواهد بود هم اکنون تنها برای دارندگان PSN PLUS از طریق PSN Store قابل دانلود است.
بنا بر اعلام کپکام دموی انتشار یافته بخشی از عنوان نهایی نخواهد بود.در عنوان اصلی شما بازی را با شخصیتی متفاوت آغار خواهید کرد.
این عنوان برای پیش خرید به صورت دو نسخه معمولی( 59$) و (Deluxe Edition (79$ در PSN Store قرار گرفته است.
افرادی که بازی را از طریق Psn Store پیش خرید کنند یک تم ویژه رایگان و Survivor Pack DLC رو دریافت خواهند کرد.
همچنین نسخه Deluxe Editon دارای دو محتوای اضافه خواهد بود که به مرور زمان منشر خواهند شد. اولین Add On شامل چهار داستان فرعی کوتاه,دومین هم شامل یک اپیزود کامل داستانی خواهد بود.

لینک دانلود تریلر 720P :
http://4upld.com/2ngUb

walkthrough دموی منتشر شده اختصاصی بازی سنتر (با تشکر از
Bahram)
http://www.bazicenter.com/videos/102

Last edited by a moderator:
بازي هم تموم شد. اول بگم كه واقعا غافلگير كننده بود. اصلا انتظار همچين چيزي نداشتم.بازي چه واسه اونايي كه فن survival /horror سه شماره اول هستن و چه واسه اونايي كه فن اكشن 4-5 هستن تركيب فوق العاده خوبي رو داره. بخش هاي اكشن و باس فايت ها هم به خاطر 60فريم بودن بازي و شوتينگ عالي ،خيلي خوب كار شده. داستان بازي هم كاملا در ارتباط با شماره هاي قبلي هستش و روايت عالي باعث ميشه يه لحظه هم خسته كننده نشه.

خوب شد که شخصیت جدیدی رو اضافه کردن اون قدیمیا با اینکه خوبن اما بنظر من دیگه خسته کننده شده بود ولی اخر نفهمیدم صورت شخصیت نشون میده یا نه؟؟:ninja:

خوب شد که شخصیت جدیدی رو اضافه کردن اون قدیمیا با اینکه خوبن اما بنظر من دیگه خسته کننده شده بود ولی اخر نفهمیدم صورت شخصیت نشون میده یا نه؟؟:ninja:
البته کلا سری رزیدنت جزو معدود بازیهایی هستش که هیروهای زیاد داره...هرکدومم طرفدارای خاصه خودشونو دارن.اتفاقا من برعکس شما دوسدارم برا یک دقیقه هم که شده یکی ازشخصیتهای مهم سری رو ببینم.واقعا لذت بخشه.حداقل برامن.
من خودم طرفدار بازیهایی مثل fear یا condemned هستم کلا بازیهایی که مریضن خیلی دوسدارم.احساس میکنم این بازی دقیقا همون اتمسفر رو داره.لانچ تریلر رو که دیدم دیوانه شدم

• Like
Reactions: Black Roz
resident-evil-7-biohazard-screen-07-ps4-us-03dec16

Resident Evil 7 Biohazard​

بالاخره پس از مدت ها انتظار و شک و تردیدهای فراوان این بازی رو گرفتم و یک دنده توی کمتر از دو روز تموم کردم (پلتفرم PS4)
متن تا حد امکان فاقد هرگونه اسپویل هست ...
برای من که پیوند چندانی با رزیدنت اویل ۴ نداشتم و انتقادی هم به رزیدنت اویل ۵ و ۶ نداشتم، به نظرم این قسمت بیش از حد نوآورانه و انقلابی بود ... کپکام ریسک بزرگی کرد و البته باید بگم موفق هم بود و ناکام نشد. من شخصا رزیدنت اویل ۶ رو خیلی دوس داشتم و به نظرم چهار خط داستانی و با شخصیت های مختلف و محبوب یک ایده ی بکر بود که متاسفانه زیر فشار منتقدان و البته گیمرها نابود شد. البته اکشن شدن بیش از حد این قسمت هم واقعا نادرست بود. به نظر می آمد پس ار رزیدنت ۶، کپکام کمر خم کنه اما خوشبختانه اینجور نشد و با دستی پُر بازگشت ...

برگردیم به رزیدنت اویل ۷ ... داستان در نیمه ی ابتدایی بازی ایده ی بکر و خلاقانه ای داره اما متاسفانه در نیمه دوم به سمت کلیشه ای شدن پیش میره (البته این انتقاد نیست و سازندگان جهت متصل کردن داستان این قسمت با قسمت های قبلی مجبور به پیاده کردن این ایده بودند). بر خلاف این که اوایل تصور می کردم که اول شخص شدن بازی، به تجربه ی گیمپلی آسیب میزنه اما اصلا و ابدا اینجور نبود و واقعا نیمی از حس ترس و تعلیق بازی به همین ایده ی اول شخص شدن بازی مربوط می شد و سازندگان ریسک زیرکانه ای در این باره انجام دادند. حس تنهایی و وحشت در خانه ی بیکرها در قالب اول شخص واقعا جواب داده بود و صداگذاری شاهکار هم به این موضوع کمک کرده بود ... مبارزات در قالب اول شخص هم عالی بود ... به نظرم گان پلی یکم اذیت می کرد اما واقعا جذاب بود ... برای دوستان اکشن طلب هم باید بگم که صبور باشند و این بازی نبردهای جذاب و هیجان انگیزی داره که بیشتر در قسمت های پایانی قرار گرفته و من شخصا لذت بردم ... در نهایت این که گرافیک بازی عالی است ... کوچک ترین مشکل فنی در بازی ندیدم و ۶۰ فریم حسابی لذت بازی رو دوچندان کرده بود ... هر چند در گوشه کنار بازی بافت های بی کیفیت دیده میشه ... نورپردازی هم که دست کمی از بهترین های روز نداره (مثل اُردر ۱۸۸۶).

در نهایت بگم که این بازی شاید در قالب ظاهری شبیه رزیدنت های قبلی نباشه اما کاملاً در بطن و نهان بوی رزیدنت اویل می دهد ... پس صبور باشید و زود قضاوت نکنید ... لذتی که کشتن molded ها در قالب اول شخص داره مطمئن هستم اگر در قالب سوم شخص بود، چنین لذتی نداشت ...

جمع بندی :
+ وحشت واقعی
+ اکشن تمیز و پولیش شده
+ گرافیک عالی
+ Molded ها
+ داستان عالی (شاید برای برخی کلیشه ای باشه)
+ عطر و بوی رزیدنت اویل بر خلاف قالب تغییر یافته ی بازی
ــ برخی ایرادات در گان پلی
ــ نیمه ی ابتدایی شاید کسل کننده
ــ پیچیدگی inventory

امتیاز نهایی ۹

بازي هم تموم شد. اول بگم كه واقعا غافلگير كننده بود. اصلا انتظار همچين چيزي نداشتم.بازي چه واسه اونايي كه فن survival /horror سه شماره اول هستن و چه واسه اونايي كه فن اكشن 4-5 هستن تركيب فوق العاده خوبي رو داره. بخش هاي اكشن و باس فايت ها هم به خاطر 60فريم بودن بازي و شوتينگ عالي ،خيلي خوب كار شده. داستان بازي هم كاملا در ارتباط با شماره هاي قبلي هستش و روايت عالي باعث ميشه يه لحظه هم خسته كننده نشه.
من نفهمیدم چجوری در ارتباطه وقتی یک شخص و خانواده کاملا جدیدن و ارتباطی با قبل ندارن میشه در sp بگید ارتباطش چیه

یک ساعت و نیم بازی کردم تا نیم ساعت اول با تنظیمات گرافیک بازی ور رفتم تا بتونم تاری تصویر رو از بین ببرم چون فکر میکنم بعد از چند ساعت بازی کردن باید به چشم پزشک مراجعه کنیم
بازی رو یک روزه تموم نکنید اونا کلی روش کار کردند بعد میایید در عرض چند ساعت تمومش میکنید مسابقه ی دوندگی که نیست! کل لذت انجام یک بازی نابود میشه نمیدونم چرا 90درصد کسایی که میبینم به همین شکل بازی میکنند...............................
بازی ترسناک هست و نمیشه انکارش کرد و اتفاقاتی که تو بازی رخ میده غیر منتظره و عجیبه
بازی حالت معمایی خوبی داره یعنی بعد از سال هاست که بازی ای رو مبینم که گیمر باید برای حل معماها از ذهنش استفاده کنه و به خوبی به محیط دوربرش دقت کنه بر عکس بقیه بازی ها که تنها دلیل اون برای دقت کردن به محیط پیدا کردن تیر و تفنگ!
گرافیک بازی خیلی عالیه ولی به نظرم اصلا بهینه نیست ضمن اینکه مشکل صدا و هنگ کردن در 10ثانیه رو داره که اگه استیم رو نگاه کنید مشکل همه است!
بعضی معما های بازی از نسخه اول رزیدنت اویل کپی برداری شده به طوری که وقتی به مشکل نگاه میکنید نا خودآگاه جوابش تو ذهنتون میاد و میدونید باید دنبال چی بگردید
به عنوان نمونه حل معمای اسلحه ی شات گان
تا اینجای کار بازی هیچ ربطی به سری رزیدنت اویل نداشت و کاملا یک چیز جدید بود باید تمومش کنم ببینم چی میشه فعلا که یک تجربه ی عالی بود و ازش لذت بردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or