Multi Platform Resident Evil 7

• Thread starter Thread starter BMW_M3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
January 24, 2017
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

Resident Evil 7 جدیدترین عنوان از این سری است که به طور رسمی در کنفرانس E3 سونی معرفی شد.

بازی توسط کپکام و با استفاده از موتور گرافیکی جدید به نام RE Engine ساخته شده است.
بازی در تاریخ January 24, 2017 برای هر سه پلتفرم PC ,Xbox One ,PS4 عرضه خواهد شد.
بازی از ماه دسامبر سال 2014 در حال ساخت بوده است.
گفتنی است دارندگان نسخه PS4 علاوه بر بازی به وسیله کنترلر میتوانند از Playstation VR برای بازی و تجربه کردن کل عنوان استفاده کنند.
برخلاف عناوین قبلی این بار RE7 به صورت اول شخص خواهد بود.داستان بازی پس از حوادث Resident Evil 6 و در ایالت لویزیانا آمریکا در اطراف عمارتی متروک اتفاق خواهد افتاد.
شخصیت و کاراکتر اول بازی کاملا فردی جدید است. بدین معنا که هیچ کدام از شخصیت های معروف و قهرمانان سری قبل نخواهد بود.

سازندگان بازی وعده بازگشت به ریشه های دلهره آور این سری و همچنین تجربه ای خاص و نو در بین عناوین Survival Horror را با استفاده از تکتیک های صوتی و جلوه های ویژه گرافیکی که به لطف استفاده از موتور جدید Re Engine فراهم شده را به طرفداران این بازی داده اند.به گونه ای که بیشترین تمرکز سازنده های بروی اتمسفر و جو بازی عنوان شده است.

دموی قابل بازی این عنوان که پیش زمینه ای برای بازی اصلی خواهد بود هم اکنون تنها برای دارندگان PSN PLUS از طریق PSN Store قابل دانلود است.
بنا بر اعلام کپکام دموی انتشار یافته بخشی از عنوان نهایی نخواهد بود.در عنوان اصلی شما بازی را با شخصیتی متفاوت آغار خواهید کرد.
این عنوان برای پیش خرید به صورت دو نسخه معمولی( 59$) و (Deluxe Edition (79$ در PSN Store قرار گرفته است.
افرادی که بازی را از طریق Psn Store پیش خرید کنند یک تم ویژه رایگان و Survivor Pack DLC رو دریافت خواهند کرد.
همچنین نسخه Deluxe Editon دارای دو محتوای اضافه خواهد بود که به مرور زمان منشر خواهند شد. اولین Add On شامل چهار داستان فرعی کوتاه,دومین هم شامل یک اپیزود کامل داستانی خواهد بود.

لینک دانلود تریلر 720P :
http://4upld.com/2ngUb

walkthrough دموی منتشر شده اختصاصی بازی سنتر (با تشکر از
Bahram)
http://www.bazicenter.com/videos/102

Last edited by a moderator:
دوستان از چه لحاظ میگید شاهکاره؟
راستی بازی چندتا پایان داره؟
شخصا بازی رو تست کردم خوشم نیومد الولش
موندم بگیرم کامل تمومش کنم یا نه.با وی ار هم نتونستم خیلی زود خسته میکنه ادم رو

به طور کلی بازی عالی کار شده. از اوپنینگ فوق العاده تا معرفی اعضای خانواده. کلا 2 ساعت اول بازی معرکه است. بهتر از اینا بازی از jump scare های چیپ و مسخره استفاده نمیکنه و کار ترسوندن بیشتر روی اتمسفر -موزیک و صداگزاری عالی بازی هستش. voice acting به شدت عالی کار شده. روایت جدید داستان که همش همزمان و از دید اول شخص کار شده خیلی خوبه و کاملا جواب داده.

بازی با اپدیت انویدیا فرقی در فریم ایجاد نمی کنه کلا کارتی مثل: gtx 1080 باید پشت r390x قرار بگیره[-x:D:D:D

اما بازی گزینه به اسم hdr داره که حقیقتا hdr هم عالی کار شده 1 گزینه ی گرافیکی دیگه هم به نسبت نسخه ی دموش اضافه شده که یادم نیست.

سلام
تمومش کردم بلاخره
تو گیم پلیش ک مشکلی نداشت جز هوش مصنوعی دشمنا ک اونم میشه نادیده گرفت
در مورد گرافیک هم بگم ک خوبه اما عالی یا بد هم بود بازم میگم گرافیک,, اونم تو اویل برام مهم نبود و نیست و نخواهد بود
ولی بریم تو جو و اتمسفر بازی ک عالی بود اما کپی بیش, از شماره اول نبود!!!هرچی فک میکنم میبینم این دو نسخه باهم مو نمیزنن خدایااااا لعنت بفرما بر کپکام شماها هم بگییین آمین
معماهای بازی هم ک کلا کپیییی .هر چقد ک پیش میرفتم مسیر اصلی رو بهتر متوجه میشدم .مثلا تو خیلی از جاها میدونستم این راه فعلا بسته س یا هنوز موقعش نشده ک از توش برم.چون همه شو تو نسخه اول دیدیم!!!! لعنت خدا بر کپکام
داستانش ک
از نظر من نخ نما شده خدایی.آخه یکی نیست ب این بدبختای بی عرضه بگه ی همسر گمشده تا چ حد میتونه جذاب باشه اونم ب اویل بازای دوآتیشه ک بخوان ی داستان پیچیده تو ذهنشون تصور کنند.
یادتونه جمله She is back !!!!! اول بازی میفهمین داستان.در چ سطح پایینیه .چقد بحث شد تو دنیا بخاطر همین ی جمله!!اون وخ بی... ها تو مصاحبه هاشون دم از تغییر و برگشت ب ریشه میکنن.خب شاید بعضی ها بگن داستان کلیشه ایش خیلی بهتر از بقیه بازی های امروزیه.درست میگن اما وقتی تو شماره های صفر و یک بعد از چندین هفته کشمکش و کشف اجساد مختلف ی گروهو اعزام میکنن و آخرشم اکثرشون ب رحمت ایزدی میپیوندند و مقایسه اون با داستان شماره هفتم , اون وقته ک سطحی بودن داستانش ب همه ثابت میشه.
بعضی ها هم میگن من ک لذت بردم و حقشه ک تحسین بشه اما من ب اونا میگم چرا یکم منطقی تر ب این شماره نگاه نکنیم??
این بازی اویل نیست ک میگید لذت بردیم اما دلیلش اینو بگیم ک از بازی جدید کپکام نهایت لذت و بردم ن از رزیدنت اویل!!
خیلی حرفا دارم اما بیخیالش...
وقتی خودتونم بازیش کنید و ب پایان برسانید حرفای منو شما کاملش کنید

موفق باشید

تقریبا دوساعت از بازی رو پیش بردم به نظرم یکی از بهترین بازیهای ترسناکی بود که بازی کردم...
بعضی عناصرشم به RE میخورا ولی بیشتر سعی شده سینماتیک باشه بازی که بنظرم خیلی عالیه و ایده های عالی تو بازی پیاده شده
بازی کلا از حالت بکش بکش خارج شده و بیشتر شمارو به عمق داستان میبره تا کشتن زامبیهای شبیه به هم و مسخره که بعد مدتی فقط خسته کننده و وقت تلف کن میشن
بنظرم یکی از بهترین قسمت های این سری هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: TRUE WARRIOR
خب پایان دوم هم تمام شد اما چیز دندونگیری نبووووووووووووود.
در ضمن اینم بگم آخرای بازی شباهتش بیشتر ب رولیشن هاست! حتی نوع حرکاتشون!!

دوستان لطفا بحث کرک و سیتم مورد نیاز رو ببرید داخل تاپیک مشکلات .
اینجا فقط راجع به گیم پلی صحبت کنیم .
ی نفر تاپیک مشکلات رو راه اندازی کنه لطفا .

دوستان لطفا بحث کرک و سیتم مورد نیاز رو ببرید داخل تاپیک مشکلات .
اینجا فقط راجع به گیم پلی صحبت کنیم .
لطفا سوالتون رو اینجا مطرح کنید
ممنون .
مشکلات Resident Evil 7 (نصب ، کرک ، مشکلات گرافیکی و ... )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or