Multi Platform Resident Evil 7

• Thread starter Thread starter BMW_M3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
January 24, 2017
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

Resident Evil 7 جدیدترین عنوان از این سری است که به طور رسمی در کنفرانس E3 سونی معرفی شد.

بازی توسط کپکام و با استفاده از موتور گرافیکی جدید به نام RE Engine ساخته شده است.
بازی در تاریخ January 24, 2017 برای هر سه پلتفرم PC ,Xbox One ,PS4 عرضه خواهد شد.
بازی از ماه دسامبر سال 2014 در حال ساخت بوده است.
گفتنی است دارندگان نسخه PS4 علاوه بر بازی به وسیله کنترلر میتوانند از Playstation VR برای بازی و تجربه کردن کل عنوان استفاده کنند.
برخلاف عناوین قبلی این بار RE7 به صورت اول شخص خواهد بود.داستان بازی پس از حوادث Resident Evil 6 و در ایالت لویزیانا آمریکا در اطراف عمارتی متروک اتفاق خواهد افتاد.
شخصیت و کاراکتر اول بازی کاملا فردی جدید است. بدین معنا که هیچ کدام از شخصیت های معروف و قهرمانان سری قبل نخواهد بود.

سازندگان بازی وعده بازگشت به ریشه های دلهره آور این سری و همچنین تجربه ای خاص و نو در بین عناوین Survival Horror را با استفاده از تکتیک های صوتی و جلوه های ویژه گرافیکی که به لطف استفاده از موتور جدید Re Engine فراهم شده را به طرفداران این بازی داده اند.به گونه ای که بیشترین تمرکز سازنده های بروی اتمسفر و جو بازی عنوان شده است.

دموی قابل بازی این عنوان که پیش زمینه ای برای بازی اصلی خواهد بود هم اکنون تنها برای دارندگان PSN PLUS از طریق PSN Store قابل دانلود است.
بنا بر اعلام کپکام دموی انتشار یافته بخشی از عنوان نهایی نخواهد بود.در عنوان اصلی شما بازی را با شخصیتی متفاوت آغار خواهید کرد.
این عنوان برای پیش خرید به صورت دو نسخه معمولی( 59$) و (Deluxe Edition (79$ در PSN Store قرار گرفته است.
افرادی که بازی را از طریق Psn Store پیش خرید کنند یک تم ویژه رایگان و Survivor Pack DLC رو دریافت خواهند کرد.
همچنین نسخه Deluxe Editon دارای دو محتوای اضافه خواهد بود که به مرور زمان منشر خواهند شد. اولین Add On شامل چهار داستان فرعی کوتاه,دومین هم شامل یک اپیزود کامل داستانی خواهد بود.

لینک دانلود تریلر 720P :
http://4upld.com/2ngUb

walkthrough دموی منتشر شده اختصاصی بازی سنتر (با تشکر از
Bahram)
http://www.bazicenter.com/videos/102

Last edited by a moderator:
الان متوجه نمیشم چرا این تعدادی که بازی رو خریدن حاضر به ادامه دادنش نیستن ؟ یا قصد فروششو دارن ، شبیه نبودن به RE با غیر قابل بازی بودن تفاوت داره ، مثلا من این بازی رو میگیرم میگم شبیه RE نیس ولی قابل بازیه به دلایل مختلف . تا الان یه نفرتون نیومده یه نکته مثبت یا یک هایپی راه بندازه ، مسئله من هم این نیس ، فقط میخوام بگم تمومش کنید تا حداقل با دست پر از گردونه خارجش کنید .

• Like
Reactions: fifa13
الان متوجه نمیشم چرا این تعدادی که بازی رو خریدن حاضر به ادامه دادنش نیستن ؟ یا قصد فروششو دارن ، شبیه نبودن به RE با غیر قابل بازی بودن تفاوت داره ، مثلا من این بازی رو میگیرم میگم شبیه RE نیس ولی قابل بازیه به دلایل مختلف . تا الان یه نفرتون نیومده یه نکته مثبت یا یک هایپی راه بندازه ، مسئله من هم این نیس ، فقط میخوام بگم تمومش کنید تا حداقل با دست پر از گردونه خارجش کنید .
چیکارشون داری :دی بذار بفروشن تا قیمت بیاد پایین :-" کلا فکر کنم بازی خیلی ترسناک هست اینها میترسن بازی کنند :دی

• Like
Reactions: fifa13
من یک نقد خوندم مشکل دوستان اولشه دقیقا تو نقد ویدیو گیمر گفته : چند ساعت اولش بسیار ترسناک و اتمسفر عالیه و پازل و مکان های نوستالوژی با جو اویل های قدیم لذت بخشه ولی چند ساعت اخر بازی یک شوتر تیراندازی خطی میشه دوسنان از اولش قضاوت نکنن اکشنش زیاد میشه بخش های اخر

• Like
Reactions: all4u
بچه ها من دیجیتالی گرفتم
البته نسخه دلوکس ادیشن
بازی رم وللش کلا ب باد شکم هم نمی ارزه همون بهتر ک برم Drive Club بزنم
اون قد عصبی ام نمیتونم جلو زبونمو بگیرم!!
نمیگم حرص پولمو میخورم میگم چرا کپی نسخه اول شدهمن اگه میخاستم شماره اولو بازی کنم pre order نمیکردم!!
Democracy : داداش نصف بیشترش رفتم ن ی ذره!!! الویت اولم برا این نسخه فقط داستانش بود خودتم میدونی ولی حالا با ی کپی از شماره اول و داستان کلیشه ای روبروییم ک آخرش مثلا ی سورپریز دارن ک چی بشه مثلا

amirone : ب عنوان ی IP جدید بله عنوان خوبیه ولی ن یک رزیدنت اصیل!!وقتی خودت بازیش کردی میفهمی چقد سوختم و ضد حال خوردم

من یک نقد خوندم مشکل دوستان اولشه دقیقا تو نقد ویدیو گیمر گفته : چند ساعت اولش بسیار ترسناک و اتمسفر عالیه و پازل و مکان های نوستالوژی با جو اویل های قدیم لذت بخشه ولی چند ساعت اخر بازی یک شوتر تیراندازی خطی میشه دوسنان از اولش قضاوت نکنن اکشنش زیاد میشه بخش های اخر
رفیق جان من ک نمی گم مشکل گیم پلی داره از قضا تو صفحه قبل نوشتم گیم پلیش خوبه اما مشکل من اینه ک کل بازی کپی بیش نیست همیننننننننن!!##

الان بحثه اصلی اینه که تمامه کسانی که میگن این بازی بده ایا چون شبیه اویل نیست بد شده یا کلا به عنوانه یه بازی بده
مهم اینه که ازش لذت ببریم اصلا هدفه اصلی بازی کردن لذته حالا میخاد هر بازی باشه
حالا کسانی که میگن شبیه اویل نیست اصلا اسمشو فراموش کنین فک کنین این یه بازی جدیده با یه اسمه دیگه
با هیچ شماره ای ازش مقایسه نکنین مثله مافیا که همه میگفتن با شماره 1 و 2 مقایسه نکنین فک کنین بازی جدیده
هر چند من خودم هنوز بازیش نکردم ولی بعید میدونم اینقدری افتضاح باشه که نصفه کاره ولش کنیم بفروشیمش

• Like
Reactions: Masoud20R
خب مگه شما دمو رو بازی نکردین؟ این همه تریلر از بازی ندیدین که میگین شبیه اویل نیست انگار یه بازی دیگس؟ خب اینجوریه دیگه حالا سرتون رو بزنین به دیوار.:confuse: منم از اول گفتم این اویل نیست ولی منم میگیرم بازی میکنم چون علاقه دارم به این سبک بازیا. ولی خیلی جالبه دوستی که دمو رو بازی کرده و ۳۶۰ تومن پول بی زبون رو داده الان میگه اویل مرد وا مصیبتا.....:sob::sob::sob: یعنی اینا رو از رو دمو متوجه نشده؟ ولی من هنوز نفهمیدم کپی از نسخه اول یعنی چی؟ نسخه اول اویل؟ والا من شباهتی نمیبینم.

آقا ما هم یه سه ساعتی رفتیم. همون رزیدنت 1 و 2 و 3 رو اول شخص کنی نتیجش میشه این. کلا به نظرم بازگشت خوبی بود به ریشه های سری. حداقل تا اینجا!
فقط اسم 7 که میاد خود به خود آدم انتظار یک ادامه ی داستانی رو داره که من فعلا چیزی ندیدم

خب مگه شما دمو رو بازی نکردین؟ این همه تریلر از بازی ندیدین که میگین شبیه اویل نیست انگار یه بازی دیگس؟ خب اینجوریه دیگه حالا سرتون رو بزنین به دیوار.:confuse: منم از اول گفتم این اویل نیست ولی منم میگیرم بازی میکنم چون علاقه دارم به این سبک بازیا. ولی خیلی جالبه دوستی که دمو رو بازی کرده و ۳۶۰ تومن پول بی زبون رو داده الان میگه اویل مرد وا مصیبتا.....:sob::sob::sob: یعنی اینا رو از رو دمو متوجه نشده؟ ولی من هنوز نفهمیدم کپی از نسخه اول یعنی چی؟ نسخه اول اویل؟ والا من شباهتی نمیبینم.
بخدا دیگه حوصله شو ندارم ج بدم

اول اینکه همیشه قبل از اینکه یه بازی رو تموم کنید به هیچ وجه در موردش نظر ندین :D :-"

دوم اینکه یادمه دیجیتالی گرفتی. نسخه 90 دلاری رو خریدی دیگه؟ به نظر من بازی رو کامل تموم کن و بعد نتیجه گیری کن. یه ذره بازی کردی و سریع میخوای نتیجه بگیری. همون رزیدنت 1 هم تا می اومد راه بیافته طول میکشید. :D
بعضی از دوستان خدایی فتیر پول میدنا من تازه تونستم آنچارتد4 رو تموم کنم. از بس که متظر شدم ارزون بشه. فکر کنم یه سری بازیا رو دیگه زمان عرضه نسل 9 بتونم بخرم. :))))))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or