Multi Platform Resident Evil 7

• Thread starter Thread starter BMW_M3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
January 24, 2017
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

Resident Evil 7 جدیدترین عنوان از این سری است که به طور رسمی در کنفرانس E3 سونی معرفی شد.

بازی توسط کپکام و با استفاده از موتور گرافیکی جدید به نام RE Engine ساخته شده است.
بازی در تاریخ January 24, 2017 برای هر سه پلتفرم PC ,Xbox One ,PS4 عرضه خواهد شد.
بازی از ماه دسامبر سال 2014 در حال ساخت بوده است.
گفتنی است دارندگان نسخه PS4 علاوه بر بازی به وسیله کنترلر میتوانند از Playstation VR برای بازی و تجربه کردن کل عنوان استفاده کنند.
برخلاف عناوین قبلی این بار RE7 به صورت اول شخص خواهد بود.داستان بازی پس از حوادث Resident Evil 6 و در ایالت لویزیانا آمریکا در اطراف عمارتی متروک اتفاق خواهد افتاد.
شخصیت و کاراکتر اول بازی کاملا فردی جدید است. بدین معنا که هیچ کدام از شخصیت های معروف و قهرمانان سری قبل نخواهد بود.

سازندگان بازی وعده بازگشت به ریشه های دلهره آور این سری و همچنین تجربه ای خاص و نو در بین عناوین Survival Horror را با استفاده از تکتیک های صوتی و جلوه های ویژه گرافیکی که به لطف استفاده از موتور جدید Re Engine فراهم شده را به طرفداران این بازی داده اند.به گونه ای که بیشترین تمرکز سازنده های بروی اتمسفر و جو بازی عنوان شده است.

دموی قابل بازی این عنوان که پیش زمینه ای برای بازی اصلی خواهد بود هم اکنون تنها برای دارندگان PSN PLUS از طریق PSN Store قابل دانلود است.
بنا بر اعلام کپکام دموی انتشار یافته بخشی از عنوان نهایی نخواهد بود.در عنوان اصلی شما بازی را با شخصیتی متفاوت آغار خواهید کرد.
این عنوان برای پیش خرید به صورت دو نسخه معمولی( 59$) و (Deluxe Edition (79$ در PSN Store قرار گرفته است.
افرادی که بازی را از طریق Psn Store پیش خرید کنند یک تم ویژه رایگان و Survivor Pack DLC رو دریافت خواهند کرد.
همچنین نسخه Deluxe Editon دارای دو محتوای اضافه خواهد بود که به مرور زمان منشر خواهند شد. اولین Add On شامل چهار داستان فرعی کوتاه,دومین هم شامل یک اپیزود کامل داستانی خواهد بود.

لینک دانلود تریلر 720P :
http://4upld.com/2ngUb

walkthrough دموی منتشر شده اختصاصی بازی سنتر (با تشکر از
Bahram)
http://www.bazicenter.com/videos/102

Last edited by a moderator:
دوستان عزيز Season Pass بازی ارزش خرید داره؟ تخفیف خورده ۱۰ دلار ... نسخه ی اصلی هم ۱۰ دلار ... به نظرتون ارزش داره دی ال سیا؟ یافقط نسخه ی اصلی ارزش داره؟ ... کسی از شما دی ال سیا رو تمام کرده؟

دوستان عزيز Season Pass بازی ارزش خرید داره؟ تخفیف خورده ۱۰ دلار ... نسخه ی اصلی هم ۱۰ دلار ... به نظرتون ارزش داره دی ال سیا؟ یافقط نسخه ی اصلی ارزش داره؟ ... کسی از شما دی ال سیا رو تمام کرده؟
سیزن پس بازی شامل یه سری مینی گیم ها, بخش های داستانی خیلی کوتاه و مود های Horde مانند هست (Banned Footage)
به علاوه یه DLC داستانی کامل با تمرکز روی مبارزات تن به تن داره ( که بهترین DLC بازی هست به نظرم)

همچنین بازی یه DLC داستانی دیگه هم با تمرکز روی بخش اکشن داره که اون رایگان هست.

حالا بستگی داره که چقدر از محتوای غیر داستانی سیزن پس خوشت بیاد، من خودم خیلی حال کردم و کلی وقت پای مینی گیم ۲۱ بازی گذاشتم، اگه فقط بخش های داستانی برات مهمه، ارزش ۱۰ دلار رو نداره.

بازی خوبیه واقعا
ولی بنظرم نباید اسمش رزیدنت اویل باشه .
چون اصلا اون حس رزیدنت اویل بودن رو‌نداره
مشکل دوربین نیست .. مشکل خود بازی هست که اصلا اون لذت رزیدنت اویول بودن رو‌نداره .
امیدوارم نسخه هشتم هیچ شباهتی به این نسخه نداشته باشه .

با سلام

بازی شدیدا تاره! میزان شفافیت تلویزیون رو از 25 اوردم روی 50 تقریبا مشکل حل شد ولی اساسا این مشکل نباید میبود که من بخوام این کار رو انجام بدم!

در یک سال اخیر حدودا 15 بازی روی ps4 رفتم بدون اینکه مشکل خاصی با تاری تصویر داشته باشم ولی re7 چرا انقدر وحشتناک تاره؟!

بقیه دوستان هم این مشکل رو داشتن؟

با تشکر

• Like
Reactions: hitman68
با سلام

بازی شدیدا تاره! میزان شفافیت تلویزیون رو از 25 اوردم روی 50 تقریبا مشکل حل شد ولی اساسا این مشکل نباید میبود که من بخوام این کار رو انجام بدم!

در یک سال اخیر حدودا 15 بازی روی ps4 رفتم بدون اینکه مشکل خاصی با تاری تصویر داشته باشم ولی re7 چرا انقدر وحشتناک تاره؟!

بقیه دوستان هم این مشکل رو داشتن؟

با تشکر
نه دوست عزیز
چرا تار؟خیلی دیر بازی میکنید احتمالا از ps now
کلا باید برایتنس خود بازی رو زیاد نکنید

نه دوست عزیز
چرا تار؟خیلی دیر بازی میکنید احتمالا از ps now
کلا باید برایتنس خود بازی رو زیاد نکنید

بله بازی تازه روی ps now اومده اما وقتی استریم کنید 720p هست وگرنه نسخه دانلود شده 1080p هست (حجمش ۲۸ گیگه)

منظورم brightness نیست sharpness هست. بازی های ۳۶۰ رو روی شارپنس ۵۰ میرم ps4 رو روی ۲۵

بازی های control و shadow of the tomb raider رو هم از طریق ps now دانلود کردم ولی مشکل تاری نداشتن. البته بازی های دیسکی هم مشکل تاری ندارن.

احتمالا برای اینکه بازی از ۶۰ فریم پایینتر نیاد با این کیفیت عرضه کردن. وقتی نوارها رو اجرا میکنی که وحشتناک رزولوشنش پایینه!

• Like
Reactions: all4u
بله بازی تازه روی ps now اومده اما وقتی استریم کنید 720p هست وگرنه نسخه دانلود شده 1080p هست (حجمش ۲۸ گیگه)

منظورم brightness نیست sharpness هست. بازی های ۳۶۰ رو روی شارپنس ۵۰ میرم ps4 رو روی ۲۵

بازی های control و shadow of the tomb raider رو هم از طریق ps now دانلود کردم ولی مشکل تاری نداشتن. البته بازی های دیسکی هم مشکل تاری ندارن.

احتمالا برای اینکه بازی از ۶۰ فریم پایینتر نیاد با این کیفیت عرضه کردن. وقتی نوارها رو اجرا میکنی که وحشتناک رزولوشنش پایینه!

احتمالا
ولی نباید مشکلی باشه تمومش کن و لذتشو ببر

Sent from my iPhone using Tapatalk

salam دوست عزیز. بله اینطور بازی طراحی شده و منم زیاد خوشم نیومد از این طراحیش(خواستند طبیعی جلوه کنه) منم حس شما رو داشتم موقع بازی.اگه دقت کنی زمانیکه LT/L2رو نگه میداره موقع شلیک، اسلحه از تار بودن درمیاد و وقتی رها میکنی تار میشه دقیقا مثل اینکه خودت اسلحه دستت باشه و به روبرو و محیط نگاه کنی طبیعتا اسلحه ای که دستته تار دیده میشه ،اینا هم خواستند طبیعی بشه بازی این کارو کردند .

• Like
Reactions: all4u
بازی خوبیه واقعا
ولی بنظرم نباید اسمش رزیدنت اویل باشه .
چون اصلا اون حس رزیدنت اویل بودن رو‌نداره
مشکل دوربین نیست .. مشکل خود بازی هست که اصلا اون لذت رزیدنت اویول بودن رو‌نداره .
امیدوارم نسخه هشتم هیچ شباهتی به این نسخه نداشته باشه .
موافقم (اگر حرفی هم قبلا زدم پس می گیرم) کلا معنای رزیدنت و زامبی بهم گره خورده (جایی برای جادوگر و گرگ نما و حشرات و جک و جونور نیست . آدم یاد ون هلسینگ می افته)

نسخه 8 حتی بدتر از نسخه 7 شده و گرگ نما و جادوگرهای بیشتری وارد بازی شده اند . بیشتر از نام رزیدنت کپکام داره سو استفاده می کنه

• Like
Reactions: residen and sara700
موافقم (اگر حرفی هم قبلا زدم پس می گیرم) کلا معنای رزیدنت و زامبی بهم گره خورده (جایی برای جادوگر و گرگ نما و حشرات و جک و جونور نیست . آدم یاد ون هلسینگ می افته)

نسخه 8 حتی بدتر از نسخه 7 شده و گرگ نما و جادوگرهای بیشتری وارد بازی شده اند . بیشتر از نام رزیدنت کپکام داره سو استفاده می کنه
قبول ندارم اگه بگیم اویل با زامبی گره خورده اسمش پس باید قبول کنیم دیگه اویل های 4 به بعد اصلا اویل نیستند (خود من که اویل های 4 و 5 و 6 رو اصلا اویل نمی دونم ) اگه اون شماره ها رو به عنوان اویل قبول کرده باشیم پس اویل 7 هم هیچ مشکلی نداره و خیلی بیشتر از اون عناوین یاد شده اویل هست حداقل سیستم اینورتوری کلاسیک و سبک ترس و بقا رو به بازی برگردوند و اکشن ادونچر نبود مثل شماره 4
اویل 7 نه تنها بازی خوبی بود بلکه اویل قابل قبولی هم بود من شخصا بعد از کد ورنیکا(نسخه هایی مثل zero و outbreak رو چون جز عناوین اصلی نیستند رو کنار می گذارم وگرنه اونا هم فوق العاده هستند ) توی این 20 سالی که اویل ها پیاپی ساخته میشد هیچ عنوانی به اندازه اویل ریمیک 2 حس و حال اویل رو نداشت و همین اویل 2 ریمیک هم اگه اویل 7 نبود اینطوری ساخته نمیشد

قبول ندارم اگه بگیم اویل با زامبی گره خورده اسمش پس باید قبول کنیم دیگه اویل های 4 به بعد اصلا اویل نیستند (خود من که اویل های 4 و 5 و 6 رو اصلا اویل نمی دونم ) اگه اون شماره ها رو به عنوان اویل قبول کرده باشیم پس اویل 7 هم هیچ مشکلی نداره و خیلی بیشتر از اون عناوین یاد شده اویل هست حداقل سیستم اینورتوری کلاسیک و سبک ترس و بقا رو به بازی برگردوند و اکشن ادونچر نبود مثل شماره 4
اویل 7 نه تنها بازی خوبی بود بلکه اویل قابل قبولی هم بود من شخصا بعد از کد ورنیکا(نسخه هایی مثل zero و outbreak رو چون جز عناوین اصلی نیستند رو کنار می گذارم وگرنه اونا هم فوق العاده هستند ) توی این 20 سالی که اویل ها پیاپی ساخته میشد هیچ عنوانی به اندازه اویل ریمیک 2 حس و حال اویل رو نداشت و همین اویل 2 ریمیک هم اگه اویل 7 نبود اینطوری ساخته نمیشد
سه گانه اول اویل هستند به نظرم . ریمیک دو و سه عالی

• Like
Reactions: Pyramid Head
سلام دوستان من اين بازيو نرفتم ولى اينو توى پى اس كالكشن دارم مجانى ولى دى ال سى هاشو نذارم . بنظرتون ارزش داره ١٥ دلار بدم اون دى ال سى هاشم بگيرم يا نه

سلام دوستان من اين بازيو نرفتم ولى اينو توى پى اس كالكشن دارم مجانى ولى دى ال سى هاشو نذارم . بنظرتون ارزش داره ١٥ دلار بدم اون دى ال سى هاشم بگيرم يا نه
به جز یکی از DLC ها بقیه ارزش نداره. اگر میخوای dlc ها رو بگیری بذار یه تخفیف خیلی خوب بخوره

• Like
Reactions: noorihamid99
ببخشيد دوستان يسوال. ديگه داشتم اين بازيو پيشنهاد ميديد روى PS5 روى تلويزيون ٦٥ اينج برم يا توى پى سى با مانيتور ١٠٨٠ پى ؟ كارتم gtx 980 كدوم بهتره ؟ ps5 شصت فريم ميده اين بازيو ؟

ببخشيد دوستان يسوال. ديگه داشتم اين بازيو پيشنهاد ميديد روى PS5 روى تلويزيون ٦٥ اينج برم يا توى پى سى با مانيتور ١٠٨٠ پى ؟ كارتم gtx 980 كدوم بهتره ؟ ps5 شصت فريم ميده اين بازيو ؟
۶۰ فریم برای کنسول های نسل بعدی با آپدیت میاد که اگر بدن
ببین تو کدوم راحت تر هستی
شخصاً بهترین تلویزیون دنیا هم جلوی من بزارن شوتر با مانیتور ترجیح میدم

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk

• Like
Reactions: noorihamid99

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or