Multi Platform Resident Evil 7

  • Thread starter Thread starter BMW_M3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
January 24, 2017
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

Resident Evil 7 جدیدترین عنوان از این سری است که به طور رسمی در کنفرانس E3 سونی معرفی شد.

بازی توسط کپکام و با استفاده از موتور گرافیکی جدید به نام RE Engine ساخته شده است.
بازی در تاریخ January 24, 2017 برای هر سه پلتفرم PC ,Xbox One ,PS4 عرضه خواهد شد.
بازی از ماه دسامبر سال 2014 در حال ساخت بوده است.
گفتنی است دارندگان نسخه PS4 علاوه بر بازی به وسیله کنترلر میتوانند از Playstation VR برای بازی و تجربه کردن کل عنوان استفاده کنند.
برخلاف عناوین قبلی این بار RE7 به صورت اول شخص خواهد بود.داستان بازی پس از حوادث Resident Evil 6 و در ایالت لویزیانا آمریکا در اطراف عمارتی متروک اتفاق خواهد افتاد.
شخصیت و کاراکتر اول بازی کاملا فردی جدید است. بدین معنا که هیچ کدام از شخصیت های معروف و قهرمانان سری قبل نخواهد بود.

سازندگان بازی وعده بازگشت به ریشه های دلهره آور این سری و همچنین تجربه ای خاص و نو در بین عناوین Survival Horror را با استفاده از تکتیک های صوتی و جلوه های ویژه گرافیکی که به لطف استفاده از موتور جدید Re Engine فراهم شده را به طرفداران این بازی داده اند.به گونه ای که بیشترین تمرکز سازنده های بروی اتمسفر و جو بازی عنوان شده است.

دموی قابل بازی این عنوان که پیش زمینه ای برای بازی اصلی خواهد بود هم اکنون تنها برای دارندگان PSN PLUS از طریق PSN Store قابل دانلود است.
بنا بر اعلام کپکام دموی انتشار یافته بخشی از عنوان نهایی نخواهد بود.در عنوان اصلی شما بازی را با شخصیتی متفاوت آغار خواهید کرد.
این عنوان برای پیش خرید به صورت دو نسخه معمولی( 59$) و (Deluxe Edition (79$ در PSN Store قرار گرفته است.
افرادی که بازی را از طریق Psn Store پیش خرید کنند یک تم ویژه رایگان و Survivor Pack DLC رو دریافت خواهند کرد.
همچنین نسخه Deluxe Editon دارای دو محتوای اضافه خواهد بود که به مرور زمان منشر خواهند شد. اولین Add On شامل چهار داستان فرعی کوتاه,دومین هم شامل یک اپیزود کامل داستانی خواهد بود.

لینک دانلود تریلر 720P :
http://4upld.com/2ngUb

walkthrough دموی منتشر شده اختصاصی بازی سنتر (با تشکر از
Bahram)
http://www.bazicenter.com/videos/102
 
Last edited by a moderator:
اولین نمره بازی منتشر شد:
Famitsu:
36/40
نمره فامیتسو به re های قبلی:
resident Evil 4
– 38/40
Resident Evil Revelations
– 39/40
Umbrella Corps
– 36/40
Resident Evil 6
– 39/40​

در حد آمبرلا کورپس بهش داده.:|
توجه هم کنید که فامیتسو همیشه به بازیای ژاپنی کیلویی نمره میده.:|

پ.ن:
اپیک فیل نشه صلوات.:| :دی
 
متاسفم برای سازنده ها که بازی با این قدمت اینقدر خار و ذلیل شده که باید از بازی های دیگه کپی کنه با این وجود چه اصراری دارن اسم هرچیزی رو که میدن بیرون رزیدنت اویل بزارن فقط برای پول چه دلیل دیگه میتونه داشته باشه.
 
تاریخ انتشارش درسته چند روز دیگست ولی بازی تا بخواد قابل بازی کردن بشه باید یک ماه یا بیشتر صبر کرد ^#(^تا آپدیتهاشم بیاد . با این وضع پرفورمنس این روزهای PC:-SS
پرفورمنسش روی پی سی عالیه.
نسخه دمو رو من دانلود کردم، فوق العاده خوب و روون اجرا میشه.
کلا گرافیک خوب و پرفورمنس عالی روی پی سی داره.
========
اما برام هنوز جای سوال داره که چرا اسم بازی RE7 هست؟
چرا RE خالی نیست و یا نسخه فرعی؟
با اینکه گفتن یکی از شخصیتهای اصلی سری رو میبینیم تو بازی، اما با توجه به زیر و رو شدن کامل بازی اصلا منطقی نیست که آخر اسمش عدد 7 اضافه بشه.
 
سلام؛

امروز بازی رو 260 تومن خریدم و 1 ساعت بازی کردم. متاسفانه باید بگم اصلا خوشم نیومد چون روند بازی بسیار کند هستش و داستان جوری شروع میشه که انگار شما رو یهو ول میکنن وسط یه موضوع و شما باید خودتون بفهمید چی به چیه! تم ترسناک بازی اصلا به چشم نمیاد و توی صحنه هایی که مثلا قراره یه صحنه ی ترسناک اتفاق بیفته، قبلش جوری صحنه سازی شده که شما کاملا متوجه میشد و خودتونو آماده میکنید و در نتیجه این توی مکانیزم ترس بازی اثر بسیار منفی میزاره.

اصلا کاری به متا ندارم و ممکنه متاش بالا باشه اما من به شخصه خوشم نیومد چون المان های قدیمی رزیدنت اویل رو نداره متاسفانه.
 
زامبی تو بازیش داره؟
من یک ساعت بازی کردم و حتی یدونه باس معمولی هم ندیدم و دائما از این اتاق به اون اتاق رفتم فقط. ولی در کل اگه یدونه زامبی توو بازی ببینم همونجا بازی رو از کنسول خارج میکنم و میفروشمش :دی
 
  • Like
Reactions: MO021 and all4u
من یک ساعت بازی کردم و حتی یدونه باس معمولی هم ندیدم و دائما از این اتاق به اون اتاق رفتم فقط. ولی در کل اگه یدونه زامبی توو بازی ببینم همونجا بازی رو از کنسول خارج میکنم و میفروشمش :D
الان من نفهمیدم شما دنبال رزیدنت اویل هستید یا نه؟ :-/ چون رزیدنت اویل یعنی زامبی.
 
من یک ساعت بازی کردم و حتی یدونه باس معمولی هم ندیدم و دائما از این اتاق به اون اتاق رفتم فقط. ولی در کل اگه یدونه زامبی توو بازی ببینم همونجا بازی رو از کنسول خارج میکنم و میفروشمش :D
حالا یه ساعت دیگه هم بازی کن شاید فرجی شد :D . اول همه ی HORRORها آرامشه ، یکم بگذره آرامشت بهم میریزه . این ایول زامبیهای باهوش داره ، مراقب پشت سرت باش :D
 
  • Like
Reactions: MO021 and Democracy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or