Resident Evil 6 | Xbox 360

فوق العاده بد بود نسخه 6 من كه اصلا ازش خوشم نيومد!!حتي آوت بريك 1 هم خيلي از اين بهتر بود!!همه چيز از نسخه 4 شروع شد سعي شد بازي رو اكشن كنن!!!نسخه كد ورونيكا سورويور و ديد آيم كاملا FPS بود تنها نسخه اي كه واقعا عالي بود اويل 2 بود كه نسخه 3 هم به اوجش رسيد بعد از اون چيز جالبي نديدم البته ورنيكا ايكس هم خوب بود تمام اينا نظر شخصيم بود لطفا ترول نكنيد...:d

سلام.
اول بازی از من پرسید که تیر بی نهایت می خوای یا نه (یه سری تنظیمات بود که تیر بینهات هم توش بود که من آنش کردم) ولی زمانی که رفتم تو بازی یه خوده که تیر زدم ، تیرم تموم شد ...

قضیش چیه ؟

آخه دوست داشتم با ایدا هم بازی کنم ولی برا بازی کردن با ایدا باید هر 3 تا سناریو را تمام میکردی :d وگرنه من فقط از سناریوی لیون خوشم میومد :x :d

آخه دوست داشتم با ایدا هم بازی کنم ولی برا بازی کردن با ایدا باید هر 3 تا سناریو را تمام میکردی :d وگرنه من فقط از سناریوی لیون خوشم میومد :x :d
منم فقط برای این که با ایدا بازی کنم سناریو جیک و کریس تموم کردم.ولی ایدا هم خیلی جالب نبود و ارزش نداره که به خاطرش اون همه بازی کنی

چرا به نظرم. من برام خود شخصی که دوسش دارم مهمه. نه سناریوش. تازه به نظرم هر چی نقاط تاریک داستان وجود داشت با بازی کردن سناریوی ایدا روشن میشد.

اتفاقا" بهرام فکر کنم بهترین سناریوش همین ایدا بود حداقل کمی به ریشه ها وابسته بود بعضی جاهای گنگ بازی رو روشن میکرد اون سه تا سناریو دیگه که بازی اکشن بود ولی به شخصه کل بازی رو به خاطر سناریو ادا تموم کردم بقیه حرفامم درباره بازی قبلا گفتم!
منم فقط برای این که با ایدا بازی کنم سناریو جیک و کریس تموم کردم.ولی ایدا هم خیلی جالب نبود و ارزش نداره که به خاطرش اون همه بازی کنی

اتفاقا" بهرام فکر کنم بهترین سناریوش همین ایدا بود حداقل کمی به ریشه ها وابسته بود بعضی جاهای گنگ بازی رو روشن میکرد اون سه تا سناریو دیگه که بازی اکشن بود ولی به شخصه کل بازی رو به خاطر سناریو ادا تموم کردم بقیه حرفامم درباره بازی قبلا گفتم!
در تایید حرفای بنده البته :d

درسته از اون سه تا سناريو بهتره.ولي بازم ارزش نداره بشيني اون همه بازي كني.هر چند كه خودمم فقط به خاطر إيدا رفتم سناريو جيك و كريس تموم كردم

آخرین ویرایش:
چرا من از سناریو lion هــم اصــــــــلا خوشم نیومد ؟ :دی :| من یکی 2 تا چپتر از هر سناریو رفتم بعد بازیو دراوردم گذاشتم کنـــار تــا موقعی که فیلم RE رو دیدم دوباره حوس کردم یه سر بهش بزنم امــا 10 دقیقه بیشتر دووم نیاوردم :| واقعا مضخرفِ ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or