Resident Evil 6 | Xbox 360

من دارم با ادا ونگ میرم یه جا میری تو یه اتاقی که یه نقاشی هستش باید با استفاده از نقاشی که از سره بزه میبنی فقلو هک کنی من هر کاری میکنم فقله باز نمیشه کسی میدونه چه جوریه ؟/

سلام من این قسمت گیر کردم چپتر 2 قسمت Ada

اون قسمت که جسدها از سقف به دار زدنشون و هر چی می زنی یه دونه دیگه جای جناز ها در میاد چطوری اون کلیدی که تو تابوته و زیر زمین رفته رو دربیارم میرسی
:x

سلام من این قسمت گیر کردم چپتر 2 قسمت Ada

اون قسمت که جسدها از سقف به دار زدنشون و هر چی می زنی یه دونه دیگه جای جناز ها در میاد چطوری اون کلیدی که تو تابوته و زیر زمین رفته رو دربیارم میرسی
:x
اون اهرم که دریچه رو باز میکنه هُل بده زیر زامبی
بعد زامبی رو بنداز، دستش گیر میکنه و دریچه رو میکشه
دریچه باز میشه تو برو داخل
باووو یکم بیشتر خلاقیت نشون بدید، اینا که معما نیست، جوکه بیشتر نسبت به معماهای معروف رزیدنت ایول !! :d

همین الان ایدا رو هم رو پرو تموم کردم. این ایدا خیلی حال داد. کلا شخصیت با حال و با کلاسی داره. حرف زدن و جملات جالبی هم که تو بازی میگه خیلی جذابه. بخش ایدا و لیان خیلی خوب بود و کریس و جیک متوسط

یعنی هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر به مزخرف بودن بازی پی میبرم! داستان که اصلا نداره گیم پلی و کنترل شخصیت افتضاح! اینقدر هم باگ داره که بعضی وقتا اصلا میره رو اعصابت!
تیکه هایی هم که وسط بازی میگن حالم رو بهم میزنه! این بازی فقط برا اچیومنت ارزش داره وگرنه عمرا نمیرفتم سمتش

راستش اقا بهنام یاکوزا ارزش داره برو تموم کن وبه من اعتماد کن جالبه من هم فردا بخش جیک رو احتمالا تموم می کنم وزود میرم روی ایدا ایدا از همه جالبتره شما میگید 2 ماه دیگه

بخش جیک نموم شد حیف جیک عاشق شری بود حیف با هم ازدواج نکردند واخرشم اوستانکا مرد وحالا ایدا بازی می کنم بخش ایدا داستان بازی رو تموم می کند

سلام دوستان کسی اینجا هستش که Merceneries خوب باشه اگه هستش اینم گیمترتگم (Agent doosam)اگه کسی هستش برام msg بده با هم تو Live بازی کنیم
باتشکر از دوستان

راهمما بدی لطفا

سلام دوستان من بخش ایدا چاپتر دوم هستم اونحایی که سه قطعه سنگ واسه دره پیدا می کنی اخرین قطعه که میری واسه اخرین قطعه میندازند پایین چی کار کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or