Resident Evil 6 | Xbox 360

الان من قسمت کریس هستم. آخر بازی هستم. اون باس آخر بازی باید چجوری کشته بشه؟ هر چی تیر میزنم اتفاقی نمیوفته... همون جایی هستم زمین خیس هست و اون دره هم قفل میگه باید صبر کنی تا باز شه! ولی نه در باز میشه نه غوله میمیره :دی
شماره #754 رو بخون

کسی هست در چپتر 4 لیان راهنمایی کنه
اونجا که یه دره 3 تاکلید میخواد یکی از کلیدا راهش بستس چطوری باید پیداش کنیم؟
اگر نگاه کنی یه جایی که شبیه مغازس رو برات علامت زده!
برو دوروبر اونجا رو بگرد، یه نردبون پیدا می‌کنی ازش برو بالا و پارتنرت رو پرت کن رو پشت بوم جلویی، می‌ره کلید رو میاره و بقیه ماجرا

لطفا دوستان بگید که چه طوری مهمات وگلوله رو بی نهاین کنیم لطفا زود بگید

---------- نوشته در 09:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:22 PM ارسال شده بود ----------

اقا کسی نبود راهنما بده لطفا بیاید راهنما بدید خیلی ضروری و فوری است

---------- نوشته در 09:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:32 PM ارسال شده بود ----------

اقا یکی به ما گوش بده وارزشی بزاره خوب دیگه بگید لطفا مگه ما کاربر همین سایت نیستیم

لطفا دوستان بگید که چه طوری مهمات وگلوله رو بی نهاین کنیم لطفا زود بگید
برای اینکه بتونی تیر و مهمات رو بی نهایت کنی باید اول تمام 4 سناریو رو تا آخر بری. اونوقت همون موقع ورود به چپتر میتونی انتخاب کنی.

منم دیشب بازی رو تموم کردم، از نحوه روایت داستان خیلی خوشم اومد و در مجموع به عنوان یک بازیه شوتر خوب بود به تجربش می ارزید. ولی بوی ایول های قبل رو نمیداد:d

بچه ها من این بازیو می خواهم رایت کنم تو ویرفای 50% گیر میکنه شما چطوری رایتش کردین

شنیدم مالی نیس ولی شنیدن کی بود مانند دیدن

یه بارم که رایت شد و تا آخر ویرفای شد حواسم نبود زدم واسه lt3

رایترم 524 b هست dvd fti r08 065 هست تنظیماتو واسه این بازی شما رو چند گذاشتین

سرعت : ؟

force : ?
online : ?
over speed : ?
smart burn :?

opc :?

burn proof ?

buffer ?

ظاهرا واسه هر بازی تنظیمات خاصی باید استفاده شه پوستم در اومد این آخرین dvd خامم هست نمیخوام الکی خرابش کنم !!

سلام چجوری دونفره آفلاین میشه ؟

من از همون اول میخوام دو نفره بازی کنم ولی تا سی دی رو اجرا میکنم میاد میگه استارت بزن بعد میره تو بازی تو خوده بازی هم بعده یه فیلم یکم بازیش میاد بعد میخوام دو نفره کنم هیچ جور نمیشه . لطفا بگین چیکار کنم ؟

قسمت پرولوگ که دو نفره نداره، از اونجایی که می تونی سناریو انتخاب کنی تازه بازی شروع میشه که هنگام ورود به بازی باید Split Screen رو انتخاب کنی تا دو نفره شه.

آخرین ویرایش:
من دل رو زدم به دریا رفتم گرفتمش

چیز زیادی بازی نکردم ولی همش فیلم بود تا اینکه به انتخاب چپتر میرسی
تو همین مدت کم هم از نشونه گیری زیاد خوشم نیومد

دوستانی که انیمیشن های Degeneration 2008 و ِDamnation 2012 را ندیدند پیشنهاد می کنم حتماً با زیرنویس فارسی دانلود کنند و ببینند این انیمیشن ها با کیفیت فوق العاده و داستان فوق العاده تر واقعاً قبل از بازی می تونه خیلی به هیجان و هایپ Evil 6 کمک کنه ...
پشیمون نمیشید حتما ً این انیمیشن ها را تهیه کنید ...

سلام اقا من نمیدونم چطور این اسلحه شات گان رو استفاده کنم تیر جمع میکنه اسلحه رو هم داره اما فقط یه سطل بازیافت واسه تیرها میکشه و رو شات گان هم هیچ گزینه ای نداره البته من بعد اینکه یه بار مرد این اتفاق افتاد نارنجک های قرمز رنگ و بمب ها رو هم نمیتونم استفاده کنم. لطفا راهنمایی کنید ممنون

اقا می خواهم کمک کنم چون کسی به من بیچاره کمک نکرده ولی بعضی کردن اونایی که کردن خیلی ممنون حالا سر اصل مطلب تو وقتی شات گان رو به دست میگیری دکمه ایکس x رو زدی تا دوباره گلوله وارد کند

اقا می خواهم کمک کنم چون کسی به من بیچاره کمک نکرده ولی بعضی کردن اونایی که کردن خیلی ممنون حالا سر اصل مطلب تو وقتی شات گان رو به دست میگیری دکمه ایکس x رو زدی تا دوباره گلوله وارد کند
اصلا نمیشه شات گان رو به دست بگیرم اخه مشکل اینه

---------- نوشته در 06:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:06 PM ارسال شده بود ----------

اصلا نمیشه شات گان رو به دست بگیرم اخه مشکل اینه
درست شد ممنون دوست من

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or