Resident Evil 6 | Xbox 360

من دمو رو دانلود کردم واقعا نمیدونم چی بگم واقعا یک فاجعه به تمام معنا هستش بخش کریس رو اگه بخوایم در سبک بازی های اکشن روز بگنجنیم یک فاجعه به تمام معناست تیراندازی بازی واقعا افتضاحه هوش مصنوعی در حد باقالی . واقعا چرا اویل به این روز افتاده من حتی خواستم به خودم در بخش کریس القا کنم که خوب با یک بازی اکشن طرفی ولی در همین سبکی هم که ساختن افتضاحه . بخش لیون هم که هیچ راه برو یک زامبی احمق میاد جلوت بکش برو جلو همین . درسته نسخه دمو هستش و در نسخه اصلی یک سری از باگ ها رفع میشه ولی نمای کلی بازی همین فاجعه ای هستش که در دمو بازی کردم ............... اگه دنبال ترس هیجان . معما حالا آخری رو فرض کنیم تو نسخه دمو نذاشتن که مطمئن هستم تو نسخه اصلی معما یی هم وجود نداره . اگه دنبال این چیزا هستین بیخود وقتتون رو تلف نکنین ...............

آخرین ویرایش:
یه تعداد بعد از دریافت دمو کهیر زدن و یه سری ام به شدت حال کردن باهاش. حرف کدوم رو باور کنیم! :دی.
کامنتهای منفی زیادتره.

حرف منو باور کن:d

قابل بازی کردن هست نمی شه گفت فاجعه هست اما همون یه زره هیجان نسخه ی 5 هم دیگه نداره اخه زامبی با تفنگ یعنی چی؟ دلم نمیاد از این سری بازی اخه بد بگم کلی خاطره داریم:d

چند ساعت پیش بازی رو با کریس و لئون رفتم. اولش لئون رو رفتم خوب بود امیدوار شدم ، هر چند یه سری باگ ها و مشکلات مثل اختیاری نبودن دویدن یا راه رفتن هست، ولی همین که بخش کریس شروع شد حالم بهم خورد. زاویه دوربین بد، باگ ، زامبی هایی که زامبی نیستن، و حتی اکشن و شوتر بازی هم درجه چندم هست و لذتی نداره. بخش جیک هم دوبار شروع کردم به شدت چیپ بود همین یه تیکه. در کل امیدی بهش نیست به شخصه بازی بیاد فقط بخش لئون رو میرم. hud بازی هم به شدت مزخرف هست به خصوص از کریس با اون رنگ زردش که همش توی چشم هست!
به بخش لئون بخوام نمره بدم 7 میدم و کریس 4

یه تعداد بعد از دریافت دمو کهیر زدن و یه سری ام به شدت حال کردن باهاش. حرف کدوم رو باور کنیم! :دی.
کامنتهای منفی زیادتره.

حرف هيچكدوم.تا خودت بازي نكني نمي فهمي.

مشكل اصلي اينجاست كه بازي اون اكشن و گيم پلي روان نسخه 5 رو هم نداره.

نسخه 5 به نظرم همه چيز داشت به جز حس ترس.اين نسخه نصف اون همه چيز رو هم نداره.ترس هم خبري ازش نيست.

يعني به طور كل در بهترين حالت اين بازي به استانداردهاي نسخه 5 هم نميرسه.

نسخه 5 در زمان عرضه يكي از بهترين گرافيك ها رو داشت.داستان خوبي داشت.گيم پلي خيلي رواني داشت.باگ نداشت به اون صورت.يك سري نوآوري داشت.اما اين يكي هيچي نداره.

واقعا نمیدونم چی بگم یادمه اون موقع تو سری کلاسیک واسه محدودیت تو سیو کردنم دلهره داشتیم خوده بازی جایه خود! واسه منی که عاشقه resident evil 0 ام بازی کردنه این دمو خیلی فاجعه بود. زامبی اسلحه دست بگیره دو مرحله بعدشم حتما زامبیا گل کوچیک بازی میکنن. هنوزم من ایول 0و ریمیک رو رو گیم کیوب بازی میکنم و سیر نمیشم ازش. باید قبول کنیم که کپکام واسه پول و فروش بازی میسازه و هدفش ساخته بازی برا کسایی هست که نهایت تجربه گیمشون رو از PS2 شروع کردن و داره رو اونا سرمایه گذاری میکنه که با عناوینی مثه کال آف به اوج لذت در گیم رسیدن نه اونیموشا یا فتال فریم یا ......! چون آینده فروشه عناوینشو اونا تضمین میکنن نه ما که 15 سال اختلافه سنی با اون نسل داریم! فکر کنید مثه من به همین نتیجه میرسید دوستان .
واقعا متآسفم.

تنها فرصت برای رها شدن از این منجلاب سقوط برای کاپکام فقط و فقط همین یه عنوان هست اگه این عنوانش موفق نشه باید دیگه درشو تخته کنه
که اونم حس میکنم با این دمو نابود شده

سناريوي كريس رو هم بازي كردم.

دقيقا مشكلات بازي تازه تو سناريوي كريس مشخص ميشه.يك كلام افتضاح براي يك بازي به نام Resident Evil.:((

مشكلات كنترل تو اين سناريو به قدري زياده كه آدم ميخاد سرش رو بكوبه به ديوار.

با اينكه نسخه 5 هم Screen Tearing داشت ولي در اين نسخه(حداقل تو دمو) اين مشكل صد برابره.

اكشن بازي تو سناريو كريس(كه اصلي ترين هدفه در اين سناريو هستش)به معني واقعي كلام در حد بازي هاي درجه دو بازاره.

خدايا چي به سر بازي آوردن اين نامردا.

من دمو رو دانلود کردم واقعا نمیدونم چی بگم واقعا یک فاجعه به تمام معنا هستش بخش کریس رو اگه بخوایم در سبک بازی های اکشن روز بگنجنیم یک فاجعه به تمام معناست تیراندازی بازی واقعا افتضاحه هوش مصنوعی در حد باقالی . واقعا چرا اویل به این روز افتاده من حتی خواستم به خودم در بخش کریس القا کنم که خوب با یک بازی اکشن طرفی ولی در همین سبکی هم که ساختن افتضاحه . بخش لیون هم که هیچ راه برو یک زامبی احمق میاد جلوت بکش برو جلو همین . درسته نسخه دمو هستش و در نسخه اصلی یک سری از باگ ها رفع میشه ولی نمای کلی بازی همین فاجعه ای هستش که در دمو بازی کردم ............... اگه دنبال ترس هیجان . معما حالا آخری رو فرض کنیم تو نسخه دمو نذاشتن که مطمئن هستم تو نسخه اصلی معما یی هم وجود نداره . اگه دنبال این چیزا هستین بیخود وقتتون رو تلف نکنین ...............

خیلی جالبه کلا ایرانی ها کارشون ایراد گرفتن هست (فکر کنم چند تا ایرانی باید برن سایت game spot نقد و نظر بدن از بس که حرفه این تو این کار ) مثلا تو اویل 3 یا 4 یا 1 زامبیا عین ادم میومدن جلو ؟! O_O
من دمو رو بازی کردم تنها ایرادی از بازی که دید (که ایرادم نمشه گفت) بخش کریس بود که اکشن زیادی داشت . همین و تمام بقیه قسمتا باهل و قشنگ بود .
(من به عنوان کسی که با لای 10 بار تمام نسخه های اویل و تمام کردم این نظرمه =بازیش از سری شماره های 4و 5 بهتره خلاص.)

وای از دست دوربین بازی تو بخش کریس و جیک قشنگ سر درد گرفتم گردنمون شکست آخه این چیه کپکام درست کرده همون RE5 رو هم میبرد تو شب سگش به این میرزید فاجعست این بازی اصلا شکل حرکت و دوییدن جیک و کریس یه چیز طنزیه
فکر کنم فقط بخش لیون اون هم به سختی قابل تحمل باشه و بشه بازیش کرد. یه چیز خیلی جالبیم که تو دموی لیون تجربه کردم فن کشتی کجی بود که لیون زد یعنی قشنگ گردن زامبیرو گرفت و به زمین کوبید عین یه کشتی کج کار حرفه ای=))
واقعا باید افسوس خورد به حال این بازی و وضعیتی که بهش دچار شده کاش حداقل سطح کیفیش در حد نسخه ی پنجم بود کاش بازی حداقل مثل نسخه ی پنجم یه چیز قابل تحمل و استاندارد بود کاش دیگه RE ساخته نمیشد که به این وضعیت دچار شه
وقتی به RE4 فکر میکنم و اون سطحی که داشت واقعا افسوس میخورم تو اون بازی باید فکر میکردیم که باید چی کار کنیم و روی تک تک کارایی که میکردیم برنامه ریزی انجام میدادیم و برای کشتن تک تک زامبیا برنامه میریختیم در حالی که تو این بازی دیگه حتی نیازی به استفاده از اسلحه هم نیست چه برسه به فکر کردن کافیه برید جلوی زامبیا و دکمه ی RT فشار بدید تا شخصیتای بازی حرکات کشتی کجی انجام بدن و دشمنارو بکشن یعنی خلق بازی با این سطح واقعا کار آسونی نیست آفرین به کپکام و کارگردان احمق بازی به خاطر خلق چنین شاهکاری
بازی با این وضعیت واقعا ارزش سه هزار تومن رو هم نداره اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره
حیف لیون و کریس و اسم RE

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or